Sao Jorge Drinkbak Muurfontein met 2 Klassieke Uitlopen - B150cm x H100 x D53cm

Code: WF9357
Sao Jorge Drinkbak Muurfontein met 2 Klassieke Uitlopen - B150cm x H100 x D53cm
< > < >
Sao Jorge Drinkbak Muurfontein met 2 Klassieke Uitlopen - B150cm x H100 x D53cm

Breng met deze prachtige decoratieve drinkbak met twee klassiek vormgegeven uitlopen, die door zijn verweerd stenen afwerking al jarenlang in uw tuin lijkt te staan, een antiek tintje in uw tuin. Deze drinkbak is gemaakt van duurzame materialen, is op zichzelf staand, heeft een eigen reservoir en een 750l/u pomp en wordt met alles er op en eraan geleverd zodat u het direct in gebruik kunt nemen.

Productinformatie:
  • Robuust - Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam met glas versterkt gietbeton
  • Klassiek ontwerp - compleet met brons effect klassiek vormgegeven uitlopen en een guirlande voor dat vleugje antieke charme
  • Verweerde afwerking - realistisch uitziende verweerde steen afwerking
  • Volledig op zichzelf staand - Geen apart reservoir aan te schaffen en of in te graven
Specificaties:
  • Breedte 150cm x Hoogte 100cm x Diepte 53cm
  • Gewicht 68kg
  • 750l/u pomp

Gemaakt van hedendaags met glas versterkt gietbeton voor extra duurzaamheid. Deze drinkbak zal zeker voor jaren een een prachtige middelpunt in uw tuin zijn. Compleet geleverd en dus klaar om, zonder ingewikkelde installatie of nog extra accessoires te moeten kopen, meteen in gebruik te nemen en er van te genieten.

Glas Versterkt Gietbeton

Glas Versterkt Gietbeton is een sterk materiaal, met een grotere treksterkte dan en met slechts 20% van het gewicht van gewoon beton. Gegoten in met de hand vervaardigde mallen, ziet het eruit als echt natuursteen, maar door het lagere gewicht is het veel makkelijker in uw tuin te installeren dan een 100% natuurstenen drinkbak.

Op Zichzelf Staand
Deze drinkbak wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om het te installeren, u hoeft dus geen apart reservoir te kopen of een reservoir in te graven in uw tuin. Dit betekent dan ook dat het op vrijwel elke vlakke ondergrond geplaatst kan worden. Inclusief een 750l/u pomp met een 10 meter lange stroomkabel. U kunt deze drinkbak dan ook zonder al te veel inspanning, ingewikkelde montage of gedoe op een mooi plekje in uw tuin neerzetten.

Prachtige Klassiek Ontwerp
Deze opvallende drinkbak is ontworpen in de stijl van een traditionele abreuvoir - een drinkbak of fontein die gebruikt werd om mensen en paarden van water te voorzien. Dankzij de verweerde afwerking en de prachtige guirlande aan de voorkant, ademt het een traditioneel historisch gevoel uit. Dit gevoel wordt door de klassiek vormgegeven uitlopen nog eens extra versterkt.

 
Klanten Feedback

Score: 2.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 1/5 Vertalen

"Rien à dire sur le colis, la fontaine est parfaitement emballée et protégée sur une palette. Au déballage, surprise!!! la couleur ne correspond pas du tout aux photos sur internet, elle est carrément noire (on dirai un cercueil), de plus, la couleur s'en va au toucher. Après nettoyage au savon rien n'a changé vraiment. Je décide donc de lui passer deux couches de sulfate de fer sur deux jours, le résultat est magnifique! Je fixe le tout avec une couche d'imperméabilisant. Le sulfate a accentué tous les détails, du noir, elle est passée au gris anthracite avec de légères nuances de couleur rouille par endroits. Donc, si vous comptez acheter cette fontaine, vous savez ce qu'il vous reste à faire pour avoir un produit ressemblant à celui de la photo."

beoordeeld zondag 7 augustus 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Nachdem alle teilen dann endlich und im Takt da waren , nach einem Monat"

beoordeeld woensdag 25 november 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1