Solaray™ - "Minel" Vogelbad op Zonne-energie (H106,5cm)

Code: WF9301
Solaray™ - "Minel" Vogelbad op Zonne-energie (H106,5cm)
< > < >
Solaray™ - "Minel" Vogelbad op Zonne-energie (H106,5cm)

Zet, dit elegante vogelbad op een centrale, zonnige plek, omringd door kleurrijke bloemen in uw tuin en maak het zo tot het indrukwekkende middelpunt van uw tuin. Dit traditionele vogelbad straalt een gevoel van klasse en luxe uit dat doet denken aan de klassieke Victoriaanse tuinen terwijl het veel beter verplaatsbaar en duurzamer is dan een stenen versie. Het is geheel op zichzelf staand en werkt op zonne-energie, waardoor het milieuvriendelijk is en overal, waar er voldoende zonlicht is, geplaatst kan worden.

Productinformatie:

 • Op zonne-energie - draadloos, milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik
 • Modern ontwerp - eenvoudige, strakke lijnen
 • Meer vogels in uw tuin - een ideale waterbron voor uw gevederde vrienden
 • Steen-effect - het natuurlijk ogende materiaal past in elke tuin
 • Hoge kwaliteit kunsthars - een licht en duurzaam materiaal
 • Op zichzelf staand - met ingebouwde pomp en reservoir, geen graafwerk nodig
 • UV- en vorstbestendig - kunsthars is vorstbestendig en de UV bescherming zorgt ervoor dat de kleur, ook in fel zonlicht, goed behouden blijft
Specificaties:

 • Hoogte 106,5cm
 • Diameter 48,5cm
 • Gewicht 14,5kg

Werkt op Zonne-Energie

Werkt geheel op zonne-energie dus milieuvriendelijk en goedkoop in gebruik en kan dus ook overal in de tuin geplaatst worden, mits er voldoende zonlicht aanwezig is.

Schitterend Elegant Ontwerp

Dit prachtige klassieke vogelbad is een lust voor het oog. Een charmante cherubijn is neergestreken bovenop twee grote schelpen, waar het water overheen naar beneden stroomt. Het geluid van omlaag stromend water creëert een gevoel van rust en vrede in uw tuin. Het kunsthars is haast niet van steen te onderscheiden en heeft een natuurlijke aanblik die bij elke tuin past. Het materiaal is licht en vorstbestendig, en de UV bescherming zorgt ervoor dat het vogelbad zijn kleur jarenlang goed behoudt.

Gemaakt van een Hoge Kwaliteit Kunsthars

Kunsthars heeft een aantal eigenschappen die het erg geschikt maken voor gebruik in waterpartijen. Zo is het bijvoorbeeld UV- en vorstbestendig en het zal dan ook zelfs na langdurige blootstelling aan fel zonlicht zijn kleur behouden en door de flexibele eigenschap van het kunsthars is er veel minder kans op barsten of scheuren als gevolg van vorstschade. Het is ook veel lichter qua gewicht dan een vergelijkbare stenen of metalen waterpartij en dus veel gemakkelijker te (ver)plaatsen.

Op Zichzelf Staand

Het vogelbad heeft een ingebouwde pomp en reservoir en kan dan ook, zonder enig graafwerk, eenvoudig en snel overal in uw tuin of op uw terras geplaatst worden, waar er voldoende zonlicht aanwezig is.

Lok Vogels naar uw Tuin

Dit vogelbad zal heel wat vogels naar uw tuin lokken. Die het in de zomer zullen gebruiken voor een verfrissend drankje en bad en het 's winters bezoeken als bron van vers, niet bevroren water waarvan ze veilig voor roofdieren kunnen drinken. Met dit vogelbad creëert u voor vogels een miniatuur oase en voor de mensen een onderhoudend schouwspel.

Onderhoud

Houd uw waterpartij schoon en algenvrij met ons innovatieve en vernieuwde Ambiente Fountain Safe schoonmaakproduct. Dit product helpt u om uw nieuwe waterpartij als nieuw te houden. Het is volkomen veilig voor kinderen, (huis)dieren en vissen. Fountain Safe vermindert tijdrovend schoonmaak- en onderhoudwerk en helpt de levensduur van de pomp verlengen. Het is bovendien geurvrij en makkelijk te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"très bon produit conforme a la description catalogue"

beoordeeld vrijdag 16 november 2018

Score: 4/5 Vertalen

"It was hard to get the pump to sit in the well, every time we put it in the right place and then put the cherub on the top, the pump fell off the tube and dropped ."

beoordeeld maandag 12 november 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Very good looks and does exactly what I wanted it for. Really compliments my garden and the birds love it."

beoordeeld donderdag 28 juni 2018

Score: 4/5 Vertalen

"produit conforme à la photo et bon rendu"

beoordeeld donderdag 14 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Looks and works great. Lovely garden feature."

beoordeeld zaterdag 9 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Es ist alles sehr schnell und ohne Probleme abgewickelt worden. Der Brunnen ließ sich leicht zusammenbauen, ist von der Optik sehr schön und funktioniert auch perfekt. Vielen Dank"

beoordeeld dinsdag 5 juni 2018

Score: 4/5

"Artikel voldeed aan onze wensen. Jammer was echter, dat het fonteintje alleen werkt als de zon schijnt. Wij dachten, dat de batterij zou opladen en dat is niet het geval."

beoordeeld vrijdag 18 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Hat alles gut geklappt. Schöner Brunnen. Blickfang auf meiner Terrasse."

beoordeeld zondag 6 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Brunnen funktioniert nur bei direkter Sonneneinstrahlung"

beoordeeld zaterdag 5 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Produits conformes très jolies"

beoordeeld woensdag 2 mei 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1