Solaray™ - Rots Waterpartij (L52,5cm)

Code: WF9304
Solaray™ - Rots Waterpartij (L52,5cm)
< > < >
Solaray™ - Rots Waterpartij (L52,5cm)

Deze fraaie in kunsthars uitgevoerde waterpartij ziet er in elke tuin geweldig uit. Het over de imitatie rotsen stromende water doet op een speelse manier denken aan berg en hoogland plateaus. Het is geheel op zich zelf staand, u hoeft dus geen apart reservoir te kopen en ook niets in te graven. Het water wordt intern rondgepompt.

Productinformatie:

  • Drie niveaus - het speels over de 3 niveaus tuimelende en rollende water zorgt voor een mooi plaatje en rustgevend geluid
  • Natuursteen effect - afgewerkt met een natuurlijke steen look en past dan ook in elke tuin
  • Hoge kwaliteit kunsthars - hoogwaardig, licht en duurzaam materiaal
  • Op zichzelf staand - geen apart reservoir en graafwerk nodig
  • UV- en vorstbestendig - kunsthars is vorstbestendig en de UV bescherming zorgt ervoor dat de kleur, ook in fel zonlicht, goed behouden blijft
Specificaties:

  • Hoogte 33cm
  • Breedte 37,5cm
  • Lengte 52,5cm
  • Gewicht 9,5kg

Heerlijk stromend water

De rotsvormen en het stromende water zorgen voor een levendig schouwspel van trapsgewijs naar beneden vallend water in uw tuin. U kunt heerlijk genieten van deze prachtige waterpartij, of dat nu aan het ontbijt in uw tuin is, of tijdens een etentje op uw terras.

Gelaagde Waterval

Meerdere zintuigen worden betoverd door het over de verschillende niveaus naar beneden stromende water. Door de niveau verschillen tussen de rotsen stroomt het water in de vorm van stroomversnellingen naar beneden.

Gemaakt van een Hoge Kwaliteit Kunsthars

Kunsthars heeft een aantal eigenschappen die het erg geschikt maken voor gebruik in waterpartijen. Zo is het bijvoorbeeld UV- en vorstbestendig en het zal dan ook zelfs na langdurige blootstelling aan fel zonlicht zijn kleur behouden en door de flexibele eigenschap van het kunsthars is er veel minder kans op barsten of scheuren als gevolg van vorstschade. Het is ook veel lichter qua gewicht dan een vergelijkbare stenen of metalen waterpartij en dus veel gemakkelijker te (ver)plaatsen.

Onderhoud

Houd uw waterpartij schoon en algenvrij met ons innovatieve en vernieuwde Ambiente Fountain Safe schoonmaakproduct. Dit product helpt u om uw nieuwe waterpartij als nieuw te houden. Het is volkomen veilig voor kinderen, (huis)dieren en vissen. Fountain Safe vermindert tijdrovend schoonmaak- en onderhoudwerk en helpt de levensduur van de pomp verlengen. Het is bovendien geurvrij en makkelijk te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (4 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"It is just what we wanted - fits nicely between tubs on the patio and the sound of flowing water is so relaxing - apart for having to go for a wee ......"

beoordeeld maandag 22 januari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent product and customer service every time."

beoordeeld maandag 7 augustus 2017

Score: 5/5

"alleen jammer dat er geen LED verlichting op aan zit, met wat aanpassingen voldoet het apparaat naar tevredenheid en zijn we er erg blij mee"

beoordeeld woensdag 10 augustus 2016

Score: 1/5 Vertalen

"pues sinceramente estoy muy decepcionada, no trae instrucciones, no tiene enchufe compatible con los españoles, y encima cuando fui a cambiarlo por otro producto solar para no"

beoordeeld zondag 23 augustus 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1