Topiary Bol

Code: DF12004
Topiary Bol
Creëer een prachtige tuin met deze fantastische draad geraamte bol! Gebruik het om uw eigen mooie topiary te creëren.

Deze 3 dimensionele, handgemaakte, unieke sculpturen zijn gemaakt met variërende meters van metaal draad welke met de hand gevormd werden en dan gelast naar een mooi ontwerp. De afwerking zijn de ogen wat echt elk stuk tot leven brengt. Meeste stukken komen in delen dit om de kosten van het verzenden te drukken alsook om alternatieve beplanting methodes mogelijk te maken. Deze unieke handgemaakte geraamtes zullen de eerste indruk van uw tuin blijvend maken. De geraamtes zijn gemaakt met verschillende meters van hoog kwaliteit metaal, met de hand gelast en verpakt, en afgewerkt met een elegant mat zwart poedercoating om de elementen te weerstaan. Elk geraamte is handgemaakt, wat elk stuk uniek maakt.

Alle artikelen zijn gefabriceerd in delen wat helpt om de kosten van het verzenden te drukken alsook om alternatieve beplanting methodes mogelijk te maken. Meestal komt Topiary met een variëteit aan maten en stijlen. Wij kunnen ook elke Topiary uit onze voorraad op maat maken dit op elke maat die u maar wenst!

* BELANGRIJK: Aangezien elk stuk handgemaakt is, zijn alle afmetingen getoont zeer dicht benaderde afmetingen wat elk stuk op zich "Uniek" maakt.

Productbeschrijving

Hoogte: 50cm Lengte: 50cm Wijdte: 50cm
Gewicht: 1,5kg

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1