Van Kleur Veranderende Led-strip voor Rvs Waterval met Afstandsbediening - 75cm

Code: WF857075AEU
Van Kleur Veranderende Led-strip voor Rvs Waterval met Afstandsbediening - 75cm
< > < >
Van Kleur Veranderende Led-strip voor Rvs Waterval met Afstandsbediening - 75cm

Met deze strip met van kleur veranderende leds kunt u ook in het donker van uw rvs waterval genieten. De verlichtingsstrip wordt boven de uitloop van de waterval bevestigd. Het effect is bijzonder fraai omdat het licht als het ware wordt ‘meegenomen’ door het vallende water. De veranderende kleuren van de leds (wit, rood, blauw en groen) zorgen voor een prachtig schouwspel.

Productinformatie:
  • Verlicht uw waterval in het donker - een fraai schouwspel
  • Volledig onderhoudsvrij en waterdicht - IP68 certificering (drukwaterdicht)
  • De van kleur veranderende verlichting is erg geschikt voor moderne tuinen. Het creëert een opvallend effect en is een echte blikvanger
  • Afstandsbediening - wissel van kleur zonder natte handen te krijgen
  • Makkelijk te installeren op de rvs plaat boven de uitloop van de waterval, alleen geschikt voor rvs watervallen met watertoevoer aan de achter- of onderkant
Specificaties:
  • Lengte 75cm
  • Vermogen: 5W
  • Stroomkabel: 10m

Deze led-strips zijn speciaal ontworpen voor onze rvs watervallen. Ze zijn makkelijk te installeren op de rvs plaat boven de uitloop van de waterval en alleen geschikt voor rvs watervallen met een watertoevoer aan de achter- of onderkant. Ze kunnen ook achteraf geplaatst worden. De strips worden met kit op de waterval bevestigd. Vooral bij watertoevoer via de onderkant raden wij aan om een goede sterke kit te gebruiken (zie hieronder, bij optionele extras).

De strip heeft een stroomkabel van 10m. LET OP: De transformator is niet geschikt voor buiten-gebruik en moet dus altijd binnenshuis geplaatst en aangesloten worden. 
Klanten Feedback

Score: 3.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Tres beaux merci"

beoordeeld woensdag 31 augustus 2016

Score: 2/5 Vertalen

"Pas de couleur blanche dans l’éclairage led couleur changeante alors que les photo et texte de pub montrent que la couleur blanche est prévue. Je suis surpris et déçu car j'avais prévu une utilisation fréquente de la couleur blanche et seulement occasionnelle des autres couleurs (bleu,rouge,vert). Je ne vais pas le garder"

beoordeeld maandag 25 juli 2016

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1