Veelkleurige Glinsterende Windmolen - van Primrose™ - Dia 34cm

Code: DF3600
Veelkleurige Glinsterende Windmolen - van Primrose™ -  Dia 34cm
< > < >
Veelkleurige Glinsterende Windmolen - van Primrose™ -  Dia 34cm
Voeg beweging en licht toe aan uw tuin met dit opvallende kinetische windmolen. Ontworpen om te bewegen met behulp van zelfs een zeer zacht briesje, draaien de twee paar "zeilen" zachtjes in tegengestelde richting voor een fascinerend, bijna hypnotisch effect. Dit unieke stuk voegt kleur en interesse toe aan uw bedden en randen, waardoor het een prachtig middelpunt in de tuin is. Deze prachtige windmolen is met de hand geschilderd en exclusief ontworpen voor Primrose door ons in-huis ontwerpteam en is nergens anders te verkrijgen, u zal dus zeker uw vrienden en buren jaloers maken.

Productbeschrijving:

  • Beweging toevoegen aan uw tuin - Het zachte draaien van de zeilen voegt beweging en interesse toe aan gazons en tuinen
  • Opvallend ontwerp - Deze kleurrijke windmolen maakt een prachtig brandpunt, perfect voor het opvrolijken van saaie hoeken van uw tuin
  • Gepoedercoate stalen constructie - voor verbeterde stevigheid en duurzaamheid voor gebruik het hele jaar door
Specificaties:

Stevige constructie

Deze windmolen is gemaakt van stevig gepoedercoat staal voor verbeterde duurzaamheid en extra weerstand tegen roest en corrosie.

Opvallend ontwerp

De kleurrijke zeilen van deze windmolen maken het een aantrekkelijk middelpunt in uw tuin, zelfs op de stilste dag. Volledig met de hand afgewerkt met een geïntegreerd LED-licht, is dit unieke kinetische beeld perfect om van te genieten in de zachte bries.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1