Venturi Watermuur, Zink en Baksteen Effect van Ambienté - met LED Verlichting, H120cm

Code: WF20018
Venturi Watermuur, Zink en Baksteen Effect van Ambienté - met LED Verlichting, H120cm
< > < >
Venturi Watermuur, Zink en Baksteen Effect van Ambienté - met LED Verlichting, H120cm

Voor een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte hoeft u niet verder te kijken. De stijlvolle combinatie van zink en baksteen van deze hedendaagse watermuur met LED-verlichting is een unieke en duurzame aanvulling op uw omgeving.

Eigenschappen

  • Eigentijds design - een prachtig ontwerp, waarin de strakke lijnen van het frame met een muur met baksteen afwerking gecombineerd zijn. Een indrukwekkende watermuur, zowel in uw huis als in uw tuin.
  • Ingebouwde LED verlichting - deze watermuur is ook 's nachts een genot voor het oog dank zij de LED verlichting, die een prachtig effect hebben op het stromende water.
  • Compleet en op zichzelf staand - het ingebouwde reservoir zorgt ervoor dat het waterornament makkelijk overal geplaatst kan worden
  • Totale hoogte: 120 cm / Breedte reservoir: 60 cm / Breedte watermuur: 42 cm


Baksteen effect

Stomend water op een watermuur met baksteen afwerking geeft een traditioneel aanzicht aan uw omgeving. Het baksteen effect van het beton ziet er prachtig uit met stromend water.

LED verlichting

Deze cascade ziet er zowel in daglicht als in het donker geweldig uit. De verlichting geeft uw waterornament en de hele tuin een rustige sfeer en een heel nieuw leven.

Verspreidings-spons

De verspreidings-spons zorgt ervoor dat de waterstroom gelijkmatig over de gehele breedte van de watermuur stroomt. Dit creert een mooie, rustgevende sfeer om in te ontspannen.

Reservoir uit zink

De watermuur met baksteen effect is prachtig gecombineerd met een ingebouwd stijlvol reservoir uit zink, waardoor deze watermuur gemakkelijk en snel te installeren is, zowel op gras als op een terras of patio.


Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"great little water feature, really soothing trickle of water ,really bright LED light but no option to turn light off in the daytime"

beoordeeld woensdag 18 juli 2018

Score: 2/5 Vertalen

"service très rapide mais colis très endommagé (dommage ) je n'ai pas pus le rentrer car je suis partis a l'étranger"

beoordeeld vrijdag 27 april 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Item appears to be of a good quality at a reasonable price"

beoordeeld zondag 25 juni 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1