Verstelbaar Artificiëel Rood Acer Latwerk Scherm met Doorlichting, LED 2,0m x 1,0m - van Papillon™

Code: GS0394LED
Verstelbaar Artificiëel Rood Acer Latwerk Scherm met Doorlichting, LED 2,0m x 1,0m - van Papillon™
< > < >
Verstelbaar Artificiëel Rood Acer Latwerk Scherm met Doorlichting, LED 2,0m x 1,0m - van Papillon™
Voeg 's nachts een beetje fonkeling toe aan uw tuin met dit artificiëel verstelbaar latwerk met doorlichting gebruikmakend van LED lichten. Dit mooi verstelbaar latwerk met doorlichting kan muren, hekken en hagen verbergen of kan gebruikt worden als extra privacy van nieuwsgierige buren. Deze rode acer doorlichting staat niet enkel realistisch prachtig maar geeft ook een andere maar gemakkelijke manier om hekken en muren te verbergen, dit zonder dat u hoeft te wachten op planten die groeien. Het duurzaam wilg frame is gemakkelijk verstelbaar en werkt niet tegen de esthetiek van het ontwerp. De batterij geladen LED lichten kunnen gemakkelijk ingeschakeld worden na zonsondergang zo kan u heel de avond of nacht van uw tuin blijven genieten.

Productbeschrijving:

 • Geïntegreerde lichten - de geïntegreerde batterij geladen LED lichten staan magisch in uw tuin. Schakel hen aan en geniet.
 • Verstelbaar wilg frame - gemakkelijk om voor muren en hekken te plaatsen, u kan deze gewoon verstellen naar de gewenste maat
 • Verberg oude of lelijke muren en hekken
 • Geen nood om te wachten op groei
 • Geen onderhoud nodig aangezien artificiële doorlichting niet uit controle zal groeien of andere planten zal aantasten
 • Gemakkelijk te installeren
Specificaties:

 • Hoogte: 1m
 • Wijdte: 2m
 • Gewicht: 19,1kg

Er zijn veel voordelen bij artificiële doorlichting, het is de perfecte manier om uw tuin er netjes te laten uitzien of om lelijke plaatsen mee te verbergen. Normale groeiomstandigheden zijn niet nodig met deze artificiële doorlichting, wat betekent dat u de vrijheid heeft om deze gelijkwaar in uw tuin te plaatsen. Licht is niet nodig en excessieve regen is geen probleem. Als u lelijke grond omstandigheden in uw tuin hebt is artificiële doorlichting uw oplossing.

UV Lock Technology®

Wij gebruiken een polymeer additief met premium kwaliteit UV bescherming ontworpen om de schadelijke zonnestralen te absorberen en voorkomt enige kleurvervaging.

Na een 17,500 uren durende weertest in een laboratorium , was er geen zichtbare verandering in ofwel de fysische verschijning van het materiaal, inclusief de kleur, of in de broosheid van het polymeer.

RLees hier alles over hoe UV plastiek degradeert en hoe UV Lock technology® onze artificiële doorlichting zo goed als nieuw houdt voor tenminste 2 jaar.

Extra Opties
 • 30m Gegalvaniseerd Spandraad - 1,6mm
  Voeg Toe +
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1