Warmawear™ - Deluxe "Dual Fuel" Batterij Verwarmde Handschoenen

Code: CF0373
Warmawear™ - Deluxe "Dual Fuel" Batterij Verwarmde Handschoenen
< > < >
Warmawear™ - Deluxe "Dual Fuel" Batterij Verwarmde Handschoenen
Warmawear™ - Deluxe "Dual Fuel" Batterij Verwarmde HandschoenenDeze handschoenen zijn gemaakt van waterbestendig en tactiel materiaal dat u zelfs zonder de handige verwarmingselementen behaaglijk warm houdt en ze zijn ook nog eens comfortabel! Deze innovatieve handschoenen maken deel uit van onze Warmawear™"Dual Fuel""Dual Fuel"

De mogelijkheid om warmtepacks te combineren met ons geavanceerde verwarmingssysteem op batterijen

Onze innovatieve "Dual Fuel" reeks combineert ons verwarmingssysteem met een klein en lichtgewicht warmtepack, dat in het opbergvak past.
Door eerst gebruik te maken van het warmtepack en pas daarna de batterijverwarming in te schakelen verlengt u de verwarmingstijd van de handschoenen aanzienlijk. U kunt natuurlijk het warmtepack ook voor het geval het nodig mocht zijn achter de hand houden of beide verwarmingsmethodes tegelijk gebruiken.
reeks, die u voorziet van extra warmte opties om zo nog meer uit uw verwarmde handschoenen te halen.

In zwart zodat ze samen met de meeste van uw winter outfits gedragen kunnen worden. De verstelbare polsband voorkomt dat de warmte langs de polsen ontsnapt. Elastische stof rond de vingergewrichten voor een optimale bewegingsvrijheid.

Productinformatie:
 • "Dual Fuel" technologie 2 verwarmingssytemen om de verwarmingsduur te verlengen of om de warmte van de batterijverwarming en een warmtepack te combineren voor maximale warmte.

  Klik hier om deze warmtepacks te bekijken

 • "Easy Switch" technologie aan/uit-knop op de manchet - met handschoenen aan te bedienen
 • Opbergvak - voor ons "Dual Fuel" systeem, maar ook voor allerlei betaalkaarten etc.
 • "Instant Heat" betekent dat u de warmte al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen van de handschoen voelt
 • Warmawear™ Tecsense vingertoppen - touchscreen gebruik met handschoenen aan
 • Reflecterende voering kaatst warmte terug naar de huid - verlengt de batterijduur
 • LED aan/uit indicator
 • Keramische koolstof verwarmingselementen voor warmte tot aan uw vingertoppen
 • Verwarmingselementen langs de buitenkant van de hand, omdat de buitenkant van de handen het gevoeligst zijn voor kou
 • Elastische stof rond de vingergewrichten voor bewegingsvrijheid
 • Duim met 'wisser' Van microvezel vlek absorberend en niet krassend materiaal, ideaal om condens, regen of sneeuw van (ski)brillen af te vegen
 • Onopvallende batterijhouder - geen onhandige blokken met externe batterijen of kabels
 • Batterijen zijn gemakkelijk verwisselbaar
 • Verstelbare polsband met rits voor een goede pasvorm en voorkomt dat warmte ontsnapt
 • Waterbestendig, tactiel materiaal
 • Handige aan/uit-knop op iedere handschoen gebruik deze knop om de batterijduur te verlengen
 • In stijlvol zwart
 • Veerclip om de handschoenen bij elkaar te houden
 • Droog te reinigen
Specificaties:Batterijen:

 • Per handschoen een 9 Volt batterij (niet meegeleverd)

Maten:


Met deze comfortabele Warmawear™ handschoenen is het tijdperk van tot volumineuze, logge handschoenen afgesloten. Deze handschoenen houden de warmte uitstekend vast en hebben verwarmingselementen die met een gemakkelijk bereikbare aan/uit-schakelaar worden bediend. Ze zijn lichtgewicht, stijlvol en voorzien van Warmawear™ Tecsense vingertoppen, waarmee u, zelfs met handschoenen aan elementaire bewerkingen op het touchscreen van uw gsm of tablet kunt uitvoeren.

Ingeschakeld, zullen de batterijen, in het onopvallende batterijvak uw handen binnen enkele ogenblikken opwarmen en mits gebruik gemaakt wordt van batterijen van een goede kwaliteit, u gedurende meer dan 2 uur aaneengesloten van warmte voorzien. Deze tijd kan aanzienlijk verlengd worden als u de handschoenen telkens maar voor een korte periode inschakelt. U kunt ook optimaal gebruik maken van het opbergvakje door daar een warmtepack in te stoppen om u zo, zonder batterijen te gebruiken van warmte te voorzien. Of om een warmtepack te gebruiken in het geval u warmte nodug heeft maar de batterijen (bijna) leeg zijn.Klik hier om deze warmtepacks te bekijken

"Dual Fuel" Technologie
Het "Dual Fuel" systeem is een baanbrekende innovatie van Warmawear™ die warmtepacks met ons verwarmingssysteem op batterijen combineert en zo nog meer verwarmingsopties biedt.
 • Verleng de levensduur van de batterij door gebruik te maken van de tot maximaal 50°C warme warmtepacks en zo de batterij te sparen voor later gebruik
 • Kom met deze dunne warmtepacks nooit zonder warmte te zitten, hou daarom deze slimme niet-electronische oplossing achter de hand
 • Maximaliseer de hoeveelheid afgegeven warmte door het electronische verwarmingssysteem samen met de warmtepacks te gebruiken

Deze dunne warmtepacks blijven in het opbergvak tot maximaal 6 uur warmte afgeven.

Klik hier om onze warmtepacks te bekijken

"Instant Heat" en "Easy Switch" Technologie

Zoals alle Warmawear™ producten, zijn deze handschoenen ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd. De "Instant Heat" functionaliteit zal al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen van de handschoenen de kou verdrijven en met de "Easy Switch"-technologie kunt u, met handschoenen aan de gemakkelijk bereikbare schakelaar op de polsband bedienen. Door de handschoenen elke keer maar voor een korte periode in te schakelen, kunt u de levensduur van de batterijen aanzienlijk verlengen. Het ingebouwde LED-lampje geeft aan of de handschoen in- of uitgeschakeld is. De batterij zit in een onopvallende compartiment op de manchet en is indien nodig gemakkelijk te vervangen.

Verwarmingselementen tot aan de Vingertoppen

De verwarmingselementen lopen tot aan de vingertoppen, om zo extra warmte te geven waar dat het het meest nodig is. De zachte, consistente warmte beschermt de handen tegen de kou, stimuleert de bloeddoorstroming en kan eventueel ook verlichting van de pijn geven aan patiënten die lijden aan het fenomeen van RaynaudFenomeen van Raynaud
Dr. Rob Hicks
Voor het eerst beschreven door Maurice Raynaud in 1862. Aanvallen van ernstige pijn door verkramping van de bloedvaten in vingers en of tenen. Blootstelling aan temperatuurveranderingen staat bekend als een van de oorzaken
en bij milde artritis.

Tecsense™ voor Apparaten met een Touchscreen

Voor de beweeglijkheid en de nauwkeurigheid die nodig is om een touchscreen te bedienen moest u normaal gezien uw handschoenen uittrekken. Echter met deze handschoenen is dat niet meer nodig, door de Tecsense™ vingertoppen kunt u zelfs met handschoenen aan elementaire bewerkingen op het touchscreen van uw gsm of tablet uitvoeren.

Het opbergvak van deze handschoen is perfect voor onze "Dual Fuel" warmtepacks, maar ook voor skipassen, bankkaarten, kleingeld etc.

 
Klanten Feedback
Score: 1/5

"De handschoenen verwarmen gewoon niet."

beoordeeld zondag 24 januari 2016

Score: 1/5

"binnen 1 uur zijn de batterijen leeg."

beoordeeld maandag 11 januari 2016

Score: 2/5 Vertalen

"hoher Stromverbrauch, keine merkliche Erwärmung der Finger, wir hatten aufgrund der Bewertungen mehr erwartet."

beoordeeld maandag 11 januari 2016

Score: 1/5

"Wordt niet warm, je hebt er niets aan, NIET KOPEN"

beoordeeld vrijdag 1 januari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Bis jetzt, trotz Skepsis von anderen Leuten, habe ich sie zeigen können , dass sie ganz falsch lagen. die heizbaren Handschuhe lassen nichts zu wünschen übrig. Nochmals, danke!"

beoordeeld maandag 14 december 2015

Score: 2/5 Vertalen

"Qualité du produit correct mais la chaleur reproduite par le gant semble celle d'un gant normal"

beoordeeld maandag 14 december 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Die Heizwirkung ist nicht sehr gross, aber die Handschuhe sind günstig und warm"

beoordeeld zondag 13 december 2015

Score: 2/5

"De handschoenen worden met de 9 voltbatterij niet warm. Ik heb ze zelf omgebouwd en er een lithiumpolymeer accu in gezet en nu voldoen ze uitstekend. Het is een 2 Sels type dus 7,4 volt 800 MAH Voordeel van deze accu’s is wat er aan ah wordt gevraag geven ze ook."

beoordeeld vrijdag 11 december 2015

Score: 5/5

"heel mooie enwarmt goed"

beoordeeld dinsdag 8 december 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Sind meine ersten beheizbaren Handschuhe. Habe die Größe M bestellt und sie passen recht gut. Die Bedienung meines Smartphones hat auch funktioniert, bei kleinen Tasten benötigt man aber viel Fingerspitzengefühl. Der Handschuh wird mit Stromversorgung angenehm warm. Ich konnte aber noch nicht testen, wie lange die Batterien halten. Die Batterien sind für mich derzeit der einzige Negativpunkt, da 9V Batterien nicht zu den günstigsten gehören und nicht jede Akku Ladestation diese unterstützt."

beoordeeld dinsdag 8 december 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1