Warmawear™ - "Dual Fuel" Batterij Verwarmde Sporthandschoenen

Code: CF0374
Warmawear™ - "Dual Fuel" Batterij Verwarmde Sporthandschoenen
< > < >
Warmawear™ - "Dual Fuel" Batterij Verwarmde Sporthandschoenen

Met dit fantastische paar handschoenen zult u deze winter tijdens het beoefenen van buitensport, of dat nu skiën of voetballen of welke andere buitensport dan ook is, in ieder geval warme handen hebben.

Deze innovatieve handschoenen maken deel uit van onze Warmawear™"Dual Fuel""Dual Fuel"

De mogelijkheid om warmtepacks te combineren met ons geavanceerde verwarmingssysteem op batterijen

Onze innovatieve "Dual Fuel" reeks combineert ons verwarmingssysteem met een klein en lichtgewicht warmtepack, dat in het opbergvak past.
Door eerst gebruik te maken van het warmtepack en pas daarna de batterijverwarming in te schakelen verlengt u de verwarmingstijd van de handschoenen aanzienlijk. U kunt natuurlijk het warmtepack ook voor het geval het nodig mocht zijn achter de hand houden of beide verwarmingsmethodes tegelijk gebruiken.
reeks, die u voorziet van extra warmte opties om zo nog meer uit uw verwarmde handschoenen te halen.

Productinformatie:
 • "Dual Fuel" technologie 2 verwarmingssytemen om de verwarmingsduur te verlengen of om de warmte van de batterijverwarming en een warmtepack te combineren voor maximale warmte.

  Klik hier om deze warmtepacks te bekijken

 • "Easy Switch" technologie aan/uit-knop op de manchet - met handschoenen aan te bedienen
 • "Instant Heat" betekent dat u de warmte al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen van de handschoen voelt
 • Unieke Warmawear™ Tecsense vingertoppen - touchscreen gebruik met handschoenen aan
 • Uitneembare en wasbare binnenvoering - buitenkant is gemakkelijk droog af te vegen
 • Opbergvak - voor ons "Dual Fuel" systeem, maar ook voor bijvoorbeeld betaalkaarten etc.
 • Onopvallende batterijhouder - geen onhandige houders met externe batterijen of kabels
 • LED op het batterijvak geeft aan of de handschoen in- of uitgeschakeld is
 • Batterijen zijn gemakkelijk verwiselbaar
 • Lange manchetten met elastisch trekkoord om regen, sneeuw en koude lucht buiten te houden
 • Verstelbare polsband voor een goede pasvorm en voorkomt dat warmte ontsnapt
 • Duim met 'wisser' Van microvezel vlek absorberend en niet krassend materiaal, ideaal om condens, regen of sneeuw van (ski)brillen af te vegen
 • Metalen verwarmingselementen laat de warmte tot aan de vingertoppen circuleren
 • Verwarmingselementen langs de buitenkant van de hand, omdat de buitenkant van de handen het gevoeligst zijn voor kou
 • Waterbestendig, tactiel materiaal en met elastische stof bij de vingergewrichten
 • Veerclip om de handschoenen bij elkaar te houden
Specificaties: • Verkrijgbaar in Small, Medium en Large.
 • Gebruik onze handige maatvinder om de juiste maat te bepalen!
 • Per handschoen een 9 Volt batterij (niet meegeleverd)
 • Ingeschakeld, zullen de batterijen, in het onopvallende batterijvak uw handen binnen enkele ogenblikken opwarmen en mits gebruik gemaakt wordt van batterijen van een goede kwaliteit, u gedurende meer dan 2 uur aaneengesloten van warmte voorzien. Deze tijd kan aanzienlijk verlengd worden als u de handschoenen telkens maar voor een korte periode inschakelt.

  "Dual Fuel" Technologie
  Het "Dual Fuel" systeem is een baanbrekende innovatie van Warmawear™ die warmtepacks met ons verwarmingssysteem op batterijen combineert en zo nog meer verwarmingsopties biedt.
  • Verleng de levensduur van de batterij door gebruik te maken van de tot maximaal 50°C warme warmtepacks en zo de batterij te sparen voor later gebruik
  • Kom met deze dunne warmtepacks nooit zonder warmte te zitten, hou daarom deze slimme niet-electronische oplossing achter de hand
  • Maximaliseer de hoeveelheid afgegeven warmte door het electronische verwarmingssysteem samen met de warmtepacks te gebruiken

  Deze dunne warmtepacks blijven in het opbergvak tot maximaal 6 uur warmte afgeven.

  Klik hier om onze warmtepacks te bekijken

  "Instant Heat" en "Easy Switch" Technologie

  Zoals alle Warmawear™ producten, zijn deze handschoenen ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd. De "Instant Heat" functionaliteit zal al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen van de handschoenen de kou verdrijven en met de "Easy Switch"-technologie kunt u, met handschoenen aan de gemakkelijk bereikbare aan/uit schakelaar op de polsband bedienen. Door de handschoenen elke keer maar voor een korte periode in te schakelen, kunt u de levensduur van de batterijen aanzienlijk verlengen. Het ingebouwde LED-lampje geeft aan of de handschoen in- of uitgeschakeld is. De batterij zit in een onopvallende compartiment op de manchet en is indien nodig gemakkelijk te vervangen.

  Metalen Verwarmingselementen
  De metalen verwarmingselementen geven een diffuse warmte af langs de buitenkant van de hand en de vingers, aangezien dit de gevoeligste delen van de hand zijn wat betreft kou en wind. De elementen lopen over de vingertoppen zodat deze ookbeschermt zijn tegen de kou. De temperatuur van handen en voeten heeft een grote invloed op de algehele lichaamstemperatuur, het is dus belangrijk om deze goed warm te houden. De zachte en consistente warmte helpt niet alleen om de handen te beschermen tegen de kou maar, stimuleert ook de bloeddoorstroming en kan dus eventueel ook zorgen voor verlichting bij patiënten die lijden aan het fenomeen van Raynaud of last hebben van lichte artritis. De temperatuur van uw handen en voeten heeft een grote invloed op uw algehele lichaamstemperatuur, u houd deze dus het best warm.

  Uitneembare Zachte Fleece Binnenvoering

  De zachte binnenvoering zal uw handen lekker warm houden en dus batterijen sparen, omdat het de warmte lang vasthoudt en zeker op die plaatsen waar het het meest nodig is. De lange manchetten met elastisch trekkoord voorkomen dat de warmte ontsnapt en houden de kou en nattigheid buiten. Ze zijn ideaal om tijdens het skiën of welke andere buitensport dan ook, uw handen lekker warm te houden. De binnenvoering is uitneembaar en machine wasbaar.

  Ondanks dat deze handschoenen dik gevoerd zijn, zijn ze toch comfortabel en flexibel. Het materiaal op de vingers en handpalmen is niet alleen sterk en duurzaam maar ook zacht en tactiel. Door de elastische stof bij de vingergewrichten kunt u uw handen en vingers vrij en comfortabel blijven gebruiken. De duimen hebben een 'wisser' van een microvezel vlek absorberend en niet krassend materiaal die erg handig is om een (ski)bril schoon te vegen van sneeuw regen of condens. Met de unieke Warmawear™ Tecsense™ vingertoppen kunt u zelfs met handschoenen aan elementaire bewerkingen op het touchscreen van uw gsm of tablet uitvoeren. Achterop de handschoen zit een klein opbergvak met rits voor bijvoorbeeld bank- of skipassen of of kleingeld. Als u de handschoenen niet gebruikt kunt u ze met een clipveer bij elkaar houden.

  Deze handschoenen hebben speciaal opbergvak voor ons "Dual Fuel" verwarmingssysteem. Dit vak kan natuurlijk ook gebruikt worden om iets anders dan een warmtepack in te bewaren.


   
  Klanten Feedback

  Score: 3.1/5 (10 beoordelingen)

  Score: 5/5 Vertalen

  "Excellent"

  beoordeeld dinsdag 29 december 2015

  Score: 2/5 Vertalen

  "Riscaldano pochissimo anche con la batteria consigliata."

  beoordeeld donderdag 9 april 2015

  Score: 2/5 Vertalen

  "Il y a de gros défauts dans les contacts du système de chauffage avec piles. Après échange d'un premier envoi les gants ont bien fonctionné, mais il a fallu repositionner le voyant rouge en réparant la couture. Nous avons commandé une 2ème paire différente mais cette fois le contact sur un gant s'éteint très difficilement ! il faut appuyer de nombreuse fois pour y arriver ! Nous le regrettons car la qualité des gants eux mêmes est très bonne et le système de chauffage aussi."

  beoordeeld dinsdag 3 maart 2015

  Score: 4/5 Vertalen

  "Good"

  beoordeeld zaterdag 21 februari 2015

  Score: 2/5 Vertalen

  "Aussehen und Tragekomfort sind klasse, leider ist die Wärme-Entwicklung nicht so doll und eine Kontroll-Leuchte hat beim zweiten Tragen schon den Geist aufgegeben, so dass ich nicht weiß, obs an oder aus ist..."

  beoordeeld maandag 26 januari 2015

  Score: 5/5 Vertalen

  "buon compromesso qualità - prezzo."

  beoordeeld vrijdag 9 januari 2015

  Score: 2/5

  "Nieuwe 9 volts oplaadbare batterijen gekocht incl een bijbehorende lader. Reeds enkele malen opgeladen en in de handschoenen ontladen. Nog geen uur houden de batterijen het uit. Dus de warmte moet komen van de heat-packs. Kan me niet herinneren dat dit aangegeven staat bij het produckt. Grote teleurstelling. ps: batterijen zijn 200ma."

  beoordeeld woensdag 7 januari 2015

  Score: 1/5

  "De verwarmde handschoenen werken niet bij koud weer. Erg jammer."

  beoordeeld donderdag 1 januari 2015

  Antwort von Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Ons team kan altijd een oplossing vinden. Primrose Nederland, Klantenservice"
  Score: 4/5

  "goede pasvorm, werkt goed."

  beoordeeld zaterdag 27 december 2014

  Score: 4/5

  "maat valt iets kleiner uit"

  beoordeeld donderdag 18 december 2014

  Een greep uit ons aanbod

   
  1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1