Warmawear™ - Verwarmde Handschoenen op Batterijen - Echt Leer - 3 Warmtestanden - Dubbele Warmtebron & Thermische Boostfunctie

Code: CF0518
Warmawear™ - Verwarmde Handschoenen op Batterijen - Echt Leer - 3 Warmtestanden - Dubbele Warmtebron & Thermische Boostfunctie
< > < >
Warmawear™ - Verwarmde Handschoenen op Batterijen - Echt Leer - 3 Warmtestanden - Dubbele Warmtebron & Thermische Boostfunctie
In deze verwarmde handschoenen wordt gebruik gemaakt van de Dubbele Warmtebron & Thermische Boostfunctie systemen, twee innovatieve technologieën waarmee de warmteafgifte van de handschoenen verhoogd wordt en de batterijen langer meegaan. Met Thermische Boostfunctie wordt na een opwarmtijd van 5 minuten automatisch om de 5 seconden het verwarmingselement in- en uitgeschakeld. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte zonder dat de batterijen constant gebruikt worden. Hierdoor gaan de batterijen aanzienlijk langer mee.

Deze handschoenen met Dubbele Warmtebron & Thermische Boostfunctie zijn een prachtige aanvulling op onze populaire Warmawear™ serie en zijn super comfortabel. De zwarte kleur past overal bij en de verstelbare polsbanden zorgen ervoor dat de warmte goed vastgehouden wordt. Met de Thermische Boostfunctie instelling en de 3 warmtestanden gaan de batterijen langer mee. Deze handige verwarmde leren handschoenen zijn perfect als cadeau en zijn zowel geschikt voor formele als voor informele en vrijetijds-gelegenheden.

Eigenschappen
 • Innovatief Thermische Boostfunctie systeem - verlengt de levensduur van batterijen met behoud van een constante temperatuur
 • Het even innovatieve Dubbele Warmtebron systeem kan gebruikt worden om de warmteafgifte van de handschoenen te verhogen door warmtepakken en batterijen te combineren.

  Klik hier om deze wegwerp warmtepakken te bekijken

 • Met Onmiddellijke warmte worden de handschoenen al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen warm
 • Fleece binnenvoering - heerlijk comfortabel
 • Nieuwe gemakkelijke schakelaar - u kunt de aan/uit-knop op de manchet bedienen zonder de handschoenen uit te trekken
 • 3 warmtestanden - hoog, medium en laag
 • Knop met LED lampje - u kunt zien of de handschoenen aan of uit staan en de kleur groen, rood of blauw laat zien welke warmtestand in gebruik is
 • Discreet weggewerkt batterijvakje - zit niet in de weg, geen kabels
 • Batterij is makkelijk te vervangen - aansluiting voor 9v batterij is makkelijk bereikbaar
 • Carbon keramische verwarmingselementen - verwarmt uw handen tot de vingertoppen en is zuinig in gebruik
 • Verwarmingselementen op de rug van de hand - aangezien de buitenkant van de hand het meeste aan de kou blootstaat
 • Opbergvakje - speciaal voor een warmtepakken bij het Dubbele Warmtebron systeem, maar ook handig voor uw sleutels of bankkaart
 • Verstelbare band aan de manchet om de warmte binnen te houden
 • Ideaal cadeau - geschikt voor formele en informele gelegenheden
 • 100% echt leer aan de buitenkant, 100% polyester binnenafwerking
 • Zwarte kleur past overal bij
 • Klip om de handschoenen bij elkaar te houden
 • Waterbestendig
MaattabelKlik hier om uw maat te bepalen!

Specificaties

 • 1x 9V batterij voor elke handschoen (niet inbegrepen)
 • Unisex design voor mannen en vrouwen
 • Warmtestanden:
  1. Hoog (rood) - 100% warmte voor 1¾ uur
  2. Medium (blauw) - 75% warmte voor 2¾ uur
  3. Laag (groen) - 50% warmte voor 3¾ uur

Welke batterijen moet ik kiezen?

Uit onderzoek is gebleken dat AA Energizer Lithium batterijen het langst meegaan en de hoogste temperatuur bereiken: ze gaan maar liefst 4 uur en 45 minuten langer mee en worden 3,9°C warmer dan Duracell batterijen, en 3 uur en 30 minuten langer en 7,1°C warmer dan Panasonic batterijen.

Als u deze handschoenen eenmaal in gebruik heeft genomen, zult u zich al gauw afvragen hoe u het ooit zonder heeft kunnen redden. De warmte wordt uitstekend vastgehouden en de warmte kan snel aan- en uitgeschakeld worden met een makkelijk bereikbare aan/uit knop.

Na inschakeling worden de handschoenen binnen slechts enkele momenten warm en geven tot 3 en een half uur warmte bij gebruik van goede batterijen. Deze tijd kan aanzienlijk verlengd worden als u het "Bust Power" systeem gebruikt, waarbij de warmte telkens alleen voor een korte tijd wordt ingeschakeld. De handschoenen hebben ook een extra zakje met ritssluiting voor wegwerp warmtepakken, die als aanvullende warmtebron gebruikt kunnen worden zodat de batterijen langer meegaan en kunnen dienen als een prima back-up, mochten de batterijen opraken. Voor warmtepakken, klik hier.

Dubbele Warmtebron

Het Dubbele Warmtebron systeem is een uitvinding van Warmawear™ waarmee de warmte van de wegwerp warmtepakken wordt gecombineerd met de warmte die door de batterijen wordt gegenereerd.

 • U kunt de levensduur van de batterijen aanzienlijk verlengen door de warmtepakken (die tot 50°C warmte geven) te gebruiken.
 • U hoeft nooit meer koude handen te hebben met deze warmtepakken, die altijd als back-up kunnen dienen.
 • Uw handen worden warmer dan met de gewone verwarmde handschoenen door de combinatie van batterijen en wegwerp warmtepakken.

De superdunne warmtepakken blijven tot 6 uur warm in het speciale zakje met ritssluiting op elke handschoen.Thermische Boostfunctie Systeem

Het Thermische Boostfunctie systeem is een volledig nieuwe ontwikkeling op het gebied van verwarmde handschoenen: dit nieuwe systeem is een ware revolutie voor het verwarmingsproces van deze handschoenen. LED lampje: u kunt makkelijk en snel zien of de verwarming werkt. Het LED lampje in de aan/uit knop laat de activiteit van het Thermische Boostfunctie systeem zien. Het Thermische Boostfunctie systeem begint automatisch 5 minuten na ingebruikname, en schakelt vervolgens de warmte elke 5 seconden aan en uit. Hierdoor wordt de temperatuur op peil gehouden zonder dat de batterij continu gebruikt wordt, waardoor de batterij veel langer meegaat.

Verwarmingselementen helemaal tot de vingertoppen.

De verwarmingselementen bereiken de toppen van uw vingers, waar u de warmte het meeste nodig heeft. De aangename, aanhoudende warmte houdt natuurlijk uw handen lekker warm, maar helpt ook om de doorbloeding te verbeteren.

Dit is van groot belang voor iedereen die bijvoorbeeld lijdt aan de Ziekte van Raynaud, en kan ook de pijn van milde artritis verzachten door het verbeteren van de doorbloeding. De temperatuur van uw handen of voeten heeft ook een grote invloed op uw algehele welzijn en of u het warm genoeg heeft.

Zakje met ritssluiting

Elke handschoen heeft een klein zakje met ritssluiting op de rug, perfect voor de warmtepakken van het Dubbele Warmtebron systeem, of voor een sleutel, bankkaart of ski pasje.

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (3 beoordelingen)

Score: 2/5 Vertalen

"I seem to remember them being advertised as good for motorcycle use, but I may be mostaken. In any case, they eat through batteries far too quickly to be worthwhile. On full power they can only keep hands semi-warm upto 30mph. I have unheated leather gloves from asda that do better than this"

beoordeeld vrijdag 16 februari 2018

Score: 5/5

"goede servise en je producten worden snel verzonden"

beoordeeld donderdag 11 januari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great item - warms up really well"

beoordeeld dinsdag 19 december 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1