Warmawear™ - Verwarmde Skihandschoenen - Dubbele Warmtebron

Code: CF0372
Warmawear™ - Verwarmde Skihandschoenen - Dubbele Warmtebron
< > < >
Warmawear™ - Verwarmde Skihandschoenen - Dubbele Warmtebron

Geniet van wintersport, wandelingen, buiten klussen en van nog zoveel meer buitenactiviteiten met deze stevige verwarmde skihandschoenen. Laat de kou u nooit meer tegenhouden en geniet vanaf nu, met deze fantastische handschoenen, opnieuw van al die winterse buitenactiviteiten. Deze innovatieve handschoenen maken deel uit van onze Warmawear™Dubbele WarmtebronDubbele Warmtebron

De mogelijkheid om warmtepakken te combineren met ons geavanceerde verwarmingssysteem op batterijen

Onze innovatieve Dubbele Warmtebron reeks combineert ons verwarmingssysteem met een klein en lichtgewicht warmtepak, dat in het opbergvak past.
Door eerst gebruik te maken van het warmtepak en pas daarna de batterij verwarming in te schakelen verlengt u de verwarmingstijd van de handschoenen aanzienlijk. Zo nodig kunt u natuurlijk het warmtepak ook achter de hand houden, of beide verwarmingsmethodes tegelijk gebruiken.
reeks, die u voorziet van extra warmte-opties om zo nog meer uit uw verwarmde handschoenen te halen.

Productinformatie:
 • Dubbele Warmtebron technologie 2 verwarmingssystemen om de verwarmingsduur te verlengen of om de warmte van de batterij verwarming en een warmtepak te combineren voor maximale warmte.

  Klik hier om deze warmtepakken te bekijken

 • Koolstofvezel infrarood verwarmingselementen betrouwbaar en energiezuinig
 • Verwarmingselementen op de rug van de handschoen lopen door tot aan de vingertoppen, beschermt de delen van de hand die het gevoeligst zijn voor kou
 • Onmiddellijke warmte betekent dat u de warmte al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen van de handschoen voelt
 • Gemakkelijke schakelaar technologie aan/uit-knop op de manchet - met handschoenen aan te bedienen
 • Elastisch trekkoord en verstelbare klittenband op de manchetten om regen, sneeuw en koude lucht buiten te houden
 • Unieke Warmawear™ Tecsense™ vingertoppen - touchscreen gebruik met handschoenen aan
 • Ultra III Tec water- en winddicht materiaal beschermt uw handen tegen de elementen
 • Duim met 'wisser' Van microvezel vlek absorberend en niet krassend materiaal, ideaal om condens, regen of sneeuw van (ski)brillen af te vegen
 • Elastische stof rond de vingergewrichten voor optimale bewegingsvrijheid
 • Makkelijk bereikbare AA batterijhouder in een waterdicht vakje met ritssluiting
 • Werkt ook op Lithium polymeer oplaadbare batterijen - deze kunt u ook bij ons bestellen
 • Opbergvak met ritssluiting voor uw sleutels, skipas, bankkaarten of voor een warmtepak
Specificaties:

Batterijen:

 • Per handschoen 3 AA batterijen (niet meegeleverd)
 • Ook geschikt voor oplaadbare batterijen

Maten:

Deze dikke handschoenen zijn niet alleen fantastisch op wintersport maar ook bij andere dagelijkse buitenactiviteiten, voor die extra warmte-boost bij ijzige temperaturen.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling
Batterij Vergelijking
Batterij Vergelijking

Uit een door ons uitgevoerd onderzoek bleek dat, hoewel de Duracell batterijen even lang meegaan als de Panasonic Pro Power batterijen, de handschoenen met de Panasonic batterijen merkbaar warmer werden.

Dubbele Warmtebron Technologie
Het Dubbele Warmtebron systeem is een baanbrekende innovatie van Warmawear™, die warmtepakken met ons verwarmingssysteem op batterijen combineert en zo nog meer verwarmings opties biedt.
 • Verleng de levensduur van de batterij door gebruik te maken van de tot maximaal 50°C warme warmtepakken en zo de batterij te sparen
 • Met deze dunne warmtepak komt u nooit zonder warmte te zitten. Hou daarom deze slimme niet-elektronische oplossing achter de hand
 • Maximaliseer de hoeveelheid afgegeven warmte door het elektronische verwarmingssysteem samen met de warmtepakken te gebruiken

Deze dunne warmtepakken blijven in het opbergvak tot maximaal 6 uur warmte afgeven.

Klik hier om onze warmtepakken te bekijken

Koolstofvezel Verwarmingselement

In deze verwarmde skihandschoenen zitten koolstofvezel infrarood verwarmingselementen die vanaf de rug van de hand tot aan de vingertoppen lopen, waardoor juist die delen van de hand die het gevoeligst zijn voor kou voorzien worden van directe warmte. Op volle, goede kwaliteit batterijen zullen de verwarmingselementen uw handen tot wel twee uur zachtjes opwarmen. Deze tijd kan aanzienlijk worden verlengd door de handschoenen telkens maar voor een korte periode in te schakelen. Dit gaat gemakkelijk dankzij onze gebruiksvriendelijke Switch technologie. Houd gewoon de handige aan/uit-knop voor een paar seconden ingedrukt. Als daarna de knop verlicht is, is de handschoen ingeschakeld. De handige AA-batterijhouder is weggewerkt in een waterdichte vak met rits op de manchet, en is gemakkelijk bereikbaar om de batterijen te vervangen. Als alternatief kunnen wij u oplaadbare Lithium-polymeer batterijen aanbieden, die snel opladen en een lange levensduur hebben.

Verwarmingselementen zijn van onschatbare waarde voor iedereen die last heeft van de kou, vooral voor mensen met het fenomeen van Raynaud, zowel als voor iedereen die last heeft van milde artritis, omdat ze zorgen voor een betere doorbloeding.

Warmte Vasthoudende Manchet

Het elastische trekkoord in de manchet en de verstelbare velcro polsband houdt de warmte binnen en de sneeuw en koude lucht buiten. De handschoenen zijn gemaakt van water- en winddicht Ultra Tec III materiaal, om uw handen te beschermen tegen barre weersomstandigheden. Al deze eigenschappen zorgen voor extra isolatie om zo de warmte in de handschoen te houden en dankzij onze gebruiksvriendelijke Switch technologie en Tecsense™ vingertoppen, is er geen enkele noodzaak meer om de handschoenen uit te trekken, totdat u weer in de warmte binnenshuis bent.

Tecsense™ Vingertoppen

Met de Tecsense™ vingertoppen kunt u, met handschoenen aan, een touchscreen telefoon, tablet of een ander touchscreen apparaat bedienen en dit is nog maar een van de vele slimme eigenschappen van deze handschoenen. De handschoenen hebben elastische stof bij de vingergewrichten en een zachte, tactiele stof op de vingers en de palm en bieden zo goede flexibiliteit en bewegingsvrijheid . Op de duim zit een micro-absorberend stukje stof van niet krassend of vlekkend materiaal, de Duim Wisser, erg praktisch om snel druppels of condens van de glazen van uw (ski)bril te vegen.

Verlichte Aan/Uit-Schakelaar

De stijlvolle verlichte aan/uit-knop op de manchet laat u direct zien of de verwarming van de handschoen aan of uit staat. Zo kunt u onderweg met een snelle blik zicht houden op het batterijgebruik.

 
Klanten Feedback
Score: 4/5

"heb ze nog maal 1 x gebruikt, kan dus nog niet echt oordelen"

beoordeeld vrijdag 3 maart 2017

Score: 2/5 Vertalen

"The gloves themselves are quite thick but I could not feel any heat."

beoordeeld donderdag 16 februari 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Again I left a change of address to same neibour 4doors down you emailed me back to say yes it was changed. It came earlier than the given time which was great as I was in and the chap came to mine first. I do wonder if he would of left it at the changed address though, if I had not been in"

beoordeeld zondag 22 januari 2017

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld dinsdag 3 januari 2017

Score: 4/5

"Goede warme handschoenen voor een leuke prijs."

beoordeeld woensdag 14 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Would of been nice if the batteries was 9v to save time and space."

beoordeeld woensdag 14 december 2016

Score: 5/5 Vertalen

"excellent produit je le recommande à tous"

beoordeeld dinsdag 13 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Entrega perfecta y cumple EXACTAMENTE lo anunciado. Muy satisfecho y rápido"

beoordeeld dinsdag 13 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Entrega perfecta y cumple EXACTAMENTE lo anunciado. Muy satisfecho y rápido"

beoordeeld dinsdag 13 december 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Entrega perfecta y cumple EXACTAMENTE lo anunciado. Muy satisfecho y rápido"

beoordeeld dinsdag 13 december 2016

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1