Zinken Gegalvaniseerde 'Kick-Bottom' Verhoogde Plantenbak in Zilver - van Primrose™ - L100cm

Code: PP3007L
Zinken Gegalvaniseerde 'Kick-Bottom' Verhoogde Plantenbak in Zilver - van Primrose™ - L100cm
< > < >
Zinken Gegalvaniseerde 'Kick-Bottom' Verhoogde Plantenbak in Zilver - van Primrose™ - L100cm

Deze moderne zinken plantenbak heeft een prachtige kopen afwerking zal prachtig staan met de planten in uw tuin, hun natuurlijke schoonheid zal goed staan met het stijlvolle ontwerp. De gegalvaniseerde afwerking een hoge weerstand geeft tegen allerlei elementen, wat betekent dat deze plantenbak beide stijl en betrouwbaarheid biedt.

BELANGRIJK: Voor dat u aarde in uw prachtige nieuwe plantenbak doet plaatst u best eerst de meegeleverde voering binnenin de bak. Dit zal uw plantenbak beschermen tegen roest en afschilferen.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gegalvaniseerde Zinken coating geeft de plantenbak een toegevoegde bescherming tegen allerlei elementen, wat deze plantenbak ideaal maakt voor buitengebruik, dit artikel is vorst en roest bestendig
  • Afvoergat met meegeleverde stop - controleer de waterafvoer om te voorkomen dat te veel water in de plantenbak komt te staan en overloopt, dat zal ook uw planten gezond houden
  • Modern ontwerp - een lichtgewicht, praktische en stijlvolle plantenbak met een modieus ontwerp voor uw tuin
Specificaties
  • Hoogte: 45cm
  • Breedte: 45cm
  • Lengte: 100cm

Premium Verhoogde Basis

De unieke verhoogde basis geeft deze plantenbak een platform om op te zitten, etaleer uw planten en bloemen in een voortreffelijke moderne stijl.

Embossed Primrose Logo

Deze prachtige plantenbak heeft een embossed Primrose logo aan de zijkant, de perfecte afwerking en een uniek ontwerp. Alsook een authentieke stempel van Primrose kwaliteit.

Hoe zorg te dragen voor uw Zinken Plantenbak

Om uw zinken plantenbak te onderhouden en mooi te houden, raden wij aan om het occasioneel af te kuisen met een doek of borstel geschikt voor metaal, dit om kalkaanslag na hevige regen te vermijden. 
Klanten Feedback

Score: 3.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 3/5 Vertalen

"Good design, nice finished. Slightly damaged in transit."

beoordeeld vrijdag 7 december 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Good. As expected. Look nice"

beoordeeld vrijdag 23 juni 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1