Zinken Gegalvaniseerde 'Kick-Bottom' Verhoogde Plantenbak in Zwart - van Primrose™ - L80cm

Code: PP3006M
Zinken Gegalvaniseerde 'Kick-Bottom' Verhoogde Plantenbak in Zwart - van Primrose™ - L80cm
< > < >
Zinken Gegalvaniseerde 'Kick-Bottom' Verhoogde Plantenbak in Zwart - van Primrose™ - L80cm

Deze moderne zinken plantenbak zal prachtig staan met de planten in uw tuin, hun natuurlijke schoonheid zal goed staan met het stijlvolle ontwerp. De verhoogde basis geeft deze plantenbak een premium uitstraling terwijl de gegalvaniseerde afwerking een hoge weerstand geeft tegen allerlei elementen, wat betekent dat deze plantenbak beide stijl en betrouwbaarheid biedt.

BELANGRIJK: Voor u uw mooie nieuwe plantenbak met aarde vult moet u de binnenkant voeren met de meegeleverde voering. Dit zal uw plantenbak beschermen tegen roest en afschilferen.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gegalvaniseerde Zinken coating geeft de plantenbak een toegevoegde bescherming tegen allerlei elementen, wat deze plantenbak ideaal maakt voor buitengebruik, dit artikel is vorst en roest bestendig
  • Afvoergat met meegeleverde stop - controleer de waterafvoer om te voorkomen dat te veel water in de plantenbak komt te staan en overloopt, dat zal ook uw planten gezond houden
  • Modern ontwerp - een lichtgewicht, praktische en stijlvolle plantenbak met onderaan een uniek verhoogd ontwerp hierdoor komen uw planten iets hoger van de grond
Specificaties
  • Hoogte: 40cm
  • Breedte: 40cm
  • Lengte: 80cm

Premium Verhoogde Basis

De uniek verhoogde basis geeft deze plantenbak een platform om op te zitten, een prachtige eigentijdse stijl voor je bloemen en planten.

Embossed Primrose Logo

Deze prachtige plantenbak heeft een embossed Primrose logo aan de zijkant, de perfecte afwerking en een uniek ontwerp. Alsook een authentieke stempel van Primrose kwaliteit.

Hoe zorg te dragen voor uw Zinken Plantenbak

Om uw zinken plantenbak te onderhouden en mooi te houden, raden wij aan om het occasioneel af te kuisen met een doek of borstel geschikt voor metaal, dit om kalkaanslag na hevige regen te vermijden.

Extra Opties
  • Flowering Drip Feeders
    Voeg Toe +
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling 
Klanten Feedback

Score: 2.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 3/5 Vertalen

"I did not realise that there was a recommendation to insulate with foam for temperature control. This involved effort finding the recommended foam and added substantially to the cost. I would not choose these planters again"

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Score: 1/5 Vertalen

"3 weeks late to deliver my item"

beoordeeld donderdag 27 september 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1