Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Trog Plantenbak - L70cm - Teal

Code: PP2641S
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Trog Plantenbak - L70cm - Teal
< > < >
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Trog Plantenbak - L70cm - Teal
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Trog Plantenbak - L70cm - Teal

De nette lijnen van deze moderne plantenbak zullen goed contrasteren met de zachte contouren van buxus, bamboe, phormiums, hosta's en grassen. U kan ze ook laten afsteken tegen de glinsterende zilveren bladeren en paarse bloemknoppen van lavendel of verbena. De mooie teal afwerking zal een kleurbeleving geven aan uw tuin, etaleer uw planten in stijl.

BELANGRIJK: Voor dat u aarde in uw prachtige nieuwe plantenbak doet plaatst u best eerst de meegeleverde voering binnenin de bak. Dit zal uw plantenbak beschermen tegen roest en afschilferen.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gegalvaniseerde Zinken coating geeft de plantenbak een toegevoegde bescherming tegen allerlei elementen, wat deze plantenbak ideaal maakt voor buitengebruik, dit artikel is vorst en roest bestendig
  • Afvoergat met meegeleverde stop - controleer de waterafvoer om te voorkomen dat te veel water in de plantenbak komt te staan en overloopt, dat zal ook uw planten gezond houden
  • Modern ontwerp - een lichtgewicht, praktische en stijlvolle plantenbak met een modieus ontwerp voor uw tuin

Embossed Primrose Logo

Deze prachtige plantenbak heeft een embossed Primrose logo aan de zijkant, de perfecte afwerking en een uniek ontwerp. Alsook een authentieke stempel van Primrose kwaliteit.

Hoe zorg te dragen voor uw Zinken Plantenbak

Om uw zinken plantenbak te onderhouden en mooi te houden, raden wij aan om het occasioneel af te kuisen met een doek of borstel geschikt voor metaal, dit om kalkaanslag na hevige regen te vermijden.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld vrijdag 31 maart 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1