Plantsava 1L Bewaterings Tank

Code: PP0300
Plantsava 1L Bewaterings TankPlantsava 1L Bewaterings Tank

De Plantsava is een eenvoudig en kosteneffectief ondergronds irrigatiesysteem.

De werking van de tank zorgt ervoor dat water en voedingsstoffen zodanig aan de planten worden geleverd dat de planten de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen opnemen. Dit zorgt voor een betere wortelontwikkeling en een optimale groei.


Wat zijn de voordelen van de Plantsava?

 • Verminderde bewaterings frequentie
   Door de tank te vullen met water zal de plant de juiste hoeveelheid water opnemen. Dit betekent dat u minder vaak water hoeft te geven, ideaal als u op vakantie of weg van huis bent.

 • Voorkomt overbewatering en uitdroding
   Door dit systeem zal de plant de juiste hoeveelheid water opnemen voor optimale groei. De plant kan dus onmogelijk teveel water opnemen. Tegelijkertijd hoeft u enkel om de paar weken de tank te vullen.

 • Houdt de schadelijke zouten op het oppervlak van de aarde
   De Plantsava bewatert de plant van onderaf waardoor het water niet door de aarde heen moet zakken om de wortels te bereiken.

 • Geen wateraansluiting nodig
   De plantsava werkt op zichzelf, zet hem gewoonweg onderin de plantenbak en vul hem met water. Zorg ervoor dat de vulslang boven de aarde uitkomt (de slang kan ingekort worden).


Dit simpele bewateringssysteem is millieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled materiaal en helpt u water te besparen. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dit systeem helpt ook om de grond te beluchten en zo het ideale groei milieu te handhaven.

Het plantsava systeem is een eenvoudige manier om tuinieren gemakkelijker te maken, perfect voor als u op vakantie bent - niet meer huiskomen tussen verwelkte planten of uw buren te vragen om voor uw tuin te zorgen. Het kan ook worden gebruikt om simpelweg uw planten minder vaak water te geven, een ideale oplossing voor de rompslomp van het hedendaagse tuinieren.

Afmetingen:
Hoogte 6.5cm
Diameter 15cm
Vulslang lengte 21cm

Ook beschikbaar:

Klik hier om het hele assortiment Plantenbakken te bekijken

 
Klanten Feedback

Score: 4.6/5 (5 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"I have eight of these watering devices now, four of them at my holiday caravan. They last between monthly visits, and have kept my plants watered and healthy."

beoordeeld maandag 22 februari 2016

Score: 4/5 Vertalen

"instructions leave a bit to be desired as they did not appear to relate to the product provided"

beoordeeld donderdag 19 juni 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Had one before, so knew what I was getting"

beoordeeld zondag 23 september 2012

Score: 4/5 Vertalen

"No problem but purchase receipt incorrect and complicated."

beoordeeld woensdag 11 april 2012

Score: 5/5 Vertalen

"I am pleased with the watering device and will be ordering more. I was VERY pleased with the delivery service you offer. I have never been given a time slot before and am sure I don't need to tell you how great it s not to have to be around for the whole day 'just in case'."

beoordeeld vrijdag 9 maart 2012

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1