10m Flexi-Boord Tuin Rand (10x 1m pakken) in Bruin - H8cm - van EcoBlok

Code: GS0203BRX10
10m Flexi-Boord Tuin Rand (10x 1m pakken) in Bruin - H8cm - van EcoBlok
< > < >
10m Flexi-Boord Tuin Rand (10x 1m pakken) in Bruin - H8cm - van EcoBlok
Deze innovatieve grasrand is een vlugge en effectieve manier om frisse, stijlvolle randen te creëren in uw tuin. Deze kan u omvormen naar bijna elke vorm, Flexi-Boord is perfect om natuurlijke, organische vormen in uw tuin te creëren. Volledig gemaakt uit gerecycleerd plastiek, Flexi-Boord is een milieuvriendelijke manier om uw tuin bedden en boorden netjes te houden en is volledig waterdicht. Met een geïntegreerde goot, is de Flexi-Boord ook grasmaaier vriendelijk en stelt u in staat om tot op de rand van het gazon te maaien , hierdoor zal het niet of minder nodig zijn om boorden met de hand te trimmen.

Productbeschrijving
  • Creëren van scherpe randen in uw tuin - Creëer gemakkelijke randen tussen bloembedden, groententuin en uw gazon om uw tuin spik en span te houden zonder de nood voor garneersel
  • Flexibel ontwerp - Flexi-Boord kan gebogen worden tot een hoek van 70°, wat het goed maakt om te installeren in gebogen bedden of rond bomen en andere tuin functies
  • Kindvriendelijk - Gemaakt van gerecycleerd rubber met zachte, ronde randen is Flexi-Boord een veilige oplossing voor tuinen met kinderen
  • Gemaakt van gerecycleerd materiaal - Gemaakt van gerecycleerde rubber banden, perfect voor de ecologische tuinier
  • Gemakkelijk te installeren - Plaats de Flexi-Boord simpelweg op de rand van uw bedden en boorden en steek het in de grond met de bijgeleverde inzetten
  • Grasmaaier vriendelijk - Deze praktische rand kan volledig vlak geïnstalleerd worden met het gazon, dit om volledig grasmaaier veilig te zijn
Specificaties
  • Lengte 1m x Hoogte 8cm x Wijdte 7,5cm
  • Een bestelling is voor 5x 1m lange sectie van Flexi-Boord met connectie pinnen en palen

Deze innovatieve flexi-rand is gemakkelijk te installeren gelijkwaar in uw tuin. Elk stuk moet volledig vlak geïnstalleerd worden met het gazon, ofwel door het op de bodem/aarde van het bed te leggen of door een strook gras te verwijderen om een geul te maken waarin het kan worden geplaatst. Neem de voorziene inzetten en plaats ze, zet ze vast in de grond.

Flexi-Boorden kunnen gebogen worden tot op 70°, zo kunnen ze gebruikt worden als scherpe, moderne bogen rond uw bedden. Volg eerder de randen rond de natuurlijke bogen of de grond dan dat u het in vorm zou forceren. Wanneer gebogen rond scherpe bogen/hoeken, zal het product op natuurlijke wijze naar voor tilten.

Flexi-Boorden kunnen vlug verlengd worden door gebruik te maken van de voorziene connectie staven. Deze staven worden simpelweg in de voor-gedrilde gaten geschoven die u vindt op het eind van elke sectie. Eens u twee of meer secties in elkaar hebt gestoken en u klaar bent om de boord te plaatsen, zorg er dan voor dat u begint met de staken het dichtst bij de connecties, dit voor extra sterkte tijdens installatie. Als u ooit vindt dat u meer connectie staven of staken nodig hebt, zie dan de box hieronder.

Als een rand te lang is of op enige wijze gewijzigd dient te worden, dan kan dit gemakkelijk bijgesneden worden met een handzaag, metaalzaag of elektrische zaag. Voor meer nauwkeurigheid bij het snijden/zagen, raden wij aan om een verstekbak te gebruiken. Wij raden ook aan om handschoenen te dragen tijdens de installatie van Flexi-Boorden. Om een pak van 100 wegwerpbare handschoenen aan te kopen, zie de link hieronder. BELANGRIJK: Een veiligheidsbril moet gedragen worden tijdens het snijden van Flexi-Boorden.

Flexi-Boorden zijn ook verkrijgbaar in zwart, grijs, rood en groen.
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"It is a good product unless you have very stony soil - I broke about half the plastic pins/pegs but it is not essential to have every peg in place."

beoordeeld woensdag 3 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Looks great and very flexible and easy to lay, transformed our garden."

beoordeeld donderdag 14 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Easy use and looks brilliant"

beoordeeld dinsdag 12 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Easy to fit a And look good."

beoordeeld woensdag 6 juni 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Expensive but looks good - easy to put together but one of the pegs snapped so maybe not as good quality as I thought."

beoordeeld zaterdag 26 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Could not have improved on the product or service"

beoordeeld dinsdag 24 april 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great product. easy to use"

beoordeeld dinsdag 6 maart 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great product, lawn looks fantastic with this border with shrub planting behind"

beoordeeld dinsdag 7 november 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Perfect for the job of separating lawn from a play area. Great product, colour is a very dark brown and makes the job look very professional indeed. I would def recommend and will be using again."

beoordeeld dinsdag 5 september 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Works really well and looks fantastic."

beoordeeld dinsdag 25 juli 2017

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1