Bernoulli Watermuur uit Zink en Leisteen van Ambienté - met LED Verlichting, H120cm

Code: WF20017
Bernoulli Watermuur uit Zink en Leisteen van Ambienté - met LED Verlichting, H120cm
< > < >
Bernoulli Watermuur uit Zink en Leisteen van Ambienté - met LED Verlichting, H120cm

Voor een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte hoeft u niet verder te kijken. De stijlvolle combinatie van zink en leisteen van deze hedendaagse watermuur met LED-verlichting is een unieke en duurzame aanvulling op uw omgeving.

Eigenschappen
  • Eigentijds design - een prachtig ontwerp, waarin strakke lijnen met donkere kleuren van natuurlijke leisteen gecombineerd zijn. Een indrukwekkende watermuur, zowel in uw huis als in uw tuin.
  • Ingebouwde LED verlichting - deze watermuur is ook 's nachts een genot voor het oog dank zij de LED's, die een prachtig effect hebben op het stromende water.
  • Compleet en op zichzelf staand - het ingebouwde reservoir zorgt ervoor dat het waterornament makkelijk overal geplaatst kan worden
Zink en leisteen design

De combinatie van zink en leisteen geeft deze watermuur een modern, eigentijds gevoel. Door zijn roestvrije en vorstbestendig eigenschappen, is deze watermuur geschikt voor langdurig buitengebruik.

LED Verlichting

Deze cascade ziet er zowel in daglicht als in het donker geweldig uit. De verlichting geeft uw waterornament en de hele tuin een rustige sfeer en een heel nieuw leven.

Een rustige sfeer

Stromend water heeft altijd een betoverend effect. U geniet zowel van het frisse aanzicht als van het rustgevende geluid van het water, dat langs de watermuur naar benen stroomt.


Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling 
Klanten Feedback

Score: 3.5/5 (4 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"It was a present - recipient is pleased."

beoordeeld dinsdag 17 juli 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Defekte Ware ist geliefert worden!"

beoordeeld dinsdag 10 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Great item but was damaged on delivery"

beoordeeld woensdag 23 mei 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Pas encore installée, mais parait correcte. Attention, la face arrière de l'ardoise est moins présentable (traces marquées de meuleuse)"

beoordeeld donderdag 18 januari 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1