Bol Fontein uit RVS met Water en Vuur - 50cm

Code: WF3624EU
Bol Fontein uit RVS met Water en Vuur - 50cm

Deze RVS bolfontein is gelijktijdig eenvoudig en indrukwekkend, met zowel water als vuur . Dit aanzicht zal de bewondering trekken van elke bezoeker. Het stromende water geeft uw omgeving een rustige sfeer.

Het weerspiegelende effect zorgt voor een prachtig schouwspel. Een echte vlam bevindt zich bovenop de bol en het water stroomt langs het RVS van de top naar het reservoir aan de voet de de fontein.

De pomp, waterslang en reservoir zijn inbegrepen: u heeft alles wat nodig is om de bolfontein te plaatsen en in gebruik te nemen.

Hoe ontsteek je de vlam?
Voor de vlam wordt vuurgel gebruikt dat in een kleine houder zit bovenop de bolfontein. Hiervoor bevelen wij ethanol vuur gel aan, milieuvriendelijk, rook- en geurvrij en de vlam geeft geen schadelijke stoffen af, zodat deze fontein zowel binnen als buiten veilig gebruikt kan worden. De gel geeft een gelijkmatige vlam waarop wind of tocht vrijwel geen effect heeft. Ethanol gel is niet bij deze bolfontein inbegrepen.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Hoe krijg ik de vlam uit?
Hiervoor is een klein dekseltje inbegrepen, waarmee de gelhouder bedekt wordt, waardoor de vlam binnen enkele seconden uitgaat.

Afmetingen:
Diameter bol: 50cm

Reservoir:
Hoogte: 20cm
Breedte: 55cm
Diepte: 55cm

Pomp capaciteit / vermogen: 1200 l/u, 30w
Kabel: 10m

Andere water-en-vuur fonteinen:

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1