'Boom des levens' Vierkante Metalen Wandddecoratie 60cm

Code: DF8378F
'Boom des levens' Vierkante Metalen Wandddecoratie 60cm
< > < >
'Boom des levens' Vierkante Metalen Wandddecoratie 60cm

Deze prachtige wanddecoratie is geïnspireerd op de Boom des levens - een symbool van vrede en die in veel culturen en religies symbool staat voor onze verbintenis met het leven. Wie weet kan het in uw tuin symbool staan voor de verbinding tussen u en uw tuin, of voor de evolutie van de planten en dieren in uw tuin. Deze door vakmensen en exclusief voor Primrose met de hand gemaakte wanddecoratie van gepoedercoat staal kan jarenlang een opvallende verschijning in uw tuin worden.

Productinformatie:
  • Gepoedercoat staal - sterk, duurzaam en bestand tegen water
  • Fraai ontwerp - het delicate boom ontwerp past perfect in een buitenruimte
  • Bronskleurig - de traditionele bronzen kleur gaat mooi op in uw tuin
  • Geïntegreerde fotolijst clips - bevestig met de clips een plaat van wat voor weerbestendig materiaal dan ook of een weerbestendige foto of reproductie als achtergrond. Of buig ze om, zodat ze uit het zicht zijn, om de structuur van waar het aan hangt als achtergrond te gebruiken
Specificaties:
  • Hoogte 60cm x Breedte 62cm x Diepte 1,25cm

Gemaakt van weerbestendig gepoedercoat staal en dus geschikt om ons grillige klimaat te weerstaan. Laag opgehangen aan een muur of een omheining, zal het door de natuurlijke tinten van de staalconstructie mooi harmoniëren met de bloemen in uw tuin. Hang het hoger dan de bloemen en het wordt een schitterend middelpunt in uw tuin.

Prachtig Ontwerp
Het prachtige boom des levens ontwerp, komt vooral tot uitdrukking in de sierlijke wijnranken en fijn gedetailleerde bladeren. De met elkaar verweven wijnranken, zorgen voor een mooi 3D-effect. De gebruikte iconische beeldtaal zal vrede en harmonie aan uw tuin toevoegen.

Hoogwaardig Staal
Gemaakt van onverslijtbaar gepoedercoat staal. De poedercoating vormt een barrière tegen water voor weerbestendig en tegen roest beschermd staal. Poedercoating is een lange termijn oplossing om staal en andere metalen weerbestendig te maken, daarom zult u dan ook jarenlang van deze wanddecoratie kunnen genieten.

 
Klanten Feedback

Score: 4.8/5 (4 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Sehr gute Verarbeitung, rasche Lieferung, alles perfekt."

beoordeeld woensdag 25 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Good product. Difficult to fit. Holes very small to fit screws."

beoordeeld maandag 7 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 29 november 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Beautiful wall art, will look great in the garden, looks sturdy."

beoordeeld maandag 5 oktober 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1