Geavanceerde Mollenverjager op Zonne-Energie

Code: PB0005
Geavanceerde Mollenverjager op Zonne-Energie
< > < >
Geavanceerde Mollenverjager op Zonne-Energie

Bespaarop batterijen met deze mollenverjager op zonne-energie, de ideale optie voor de langere dagen met veel zon. Om uw tuin toch vrij van mollen te houden gedurende de korte winterse dagen, is de mollenverjager op batterijen de ideale oplossing.

Ook interessant

Geavanceerde Mollenverjager op Zonne-Energie

Het Hele Jaar Molvrij

  • Werkt gegarandeerd of krijg uw geld terug - zie onder
  • Minder dan 2 van de 100 producten worden geretourneerd onder onze EffectiviteitsGarantie
  • Langere staak voor groter effectiviteitsbereik
  • Optionele decoratieve LED-verlichting op zonne-energie

Hoe werkt het?

Het creëert trillingen op een lage frequentie in de grond dat zich verspreidt binnen het doelgebied. Zulke trillingen bootsen het geluid na dat andere gravende dieren maken - zoals een roofdier of een concurrerende mol. Mollen zijn gewoonlijk solitaire dieren met hun eigen territorium.

In tegenstelling tot veel mollenverjagers wordt deze opgeladen geleverd, laat het apparaat alstublieft minimaal 30 dagen continu in de grond zitten om het apparaat zijn werk te laten doen. Als het apparaat aan staat, zult u ongeveer elke 30 seconden een piep geluid horen - dit is niet het geluid dat de mollen horen, het is voor u zodat u er zeker van kunt zijn dat het apparaat werkt.

Mollenverjagers zijn een humane manier om mollen uit uw gazon te verdrijven. Duw eenvoudig het apparaat in de grond en laat het staan - zo gemakkelijk is het.
Geen vallen of gevaarlijk gif. Geen batterijen nodig.

Hoe groot is het bereik?

Dit hangt af van het type grond in uw tuin. Kalkgrond versterkt het geluid effectiever dan zandgrond, bijvoorbeeld. De verjager moet een gebied tot ongeveer 25 meter rond de mollenverjager kunnen vrijhouden (1963 m2).

 

"Een absoluut fantastische service en supersnelle bezorging. De verjager is geweldig en dreef die vervelende mollen binnen 2 dagen de tuin uit."

Waarom zou ik de Mollenverjager op Zonne-energie kiezen?

De Mollenverjager op Zonne-Energie heeft hoogwaardige zonnepanelen en een aluminium staak. De aluminium staak is duurzaam en is gemakkelijk in de grond te duwen. Beter nog, aluminium is een betere geleider voor de verdrijvende trillingen.

De mollenverjager op Zonne-Energie wordt ook met een langere staak geleverd dan de meeste andere verjagers, dus kunt u het dieper in de grond duwen. Mollen graven hun holen meestal vlak onder de grond dus met een langere staak kunt u het apparaat dieper in de grond steken. Dit betekent dat het op een effectievere manier de mollen uit uw tuin verjaagt.

 

"Kocht deze mollenverjager toen ik terugkwam van vakantie en 4 grote molshopen in ons prachtige gazon vond. Na bestelt te hebben kwam het de volgende dag aan, was gemakkelijk te installeren, en in eerste instantie betwijfelde ik de effectiviteit van het apparaat omdat er nog 2 molshopen heel dicht bij de verjager verschenen. Binnen 8 dagen was er geen mol meer te bekennen en nu is ons gazon weer tip-top. We hebben de verjager nog steeds in de tuin staan voor de komende paar maanden, voor de zekerheid. Een geweldig product en kan het iedereen aanraden die molshopen in de tuin heeft. Het is goedkoop, makkelijk en veilig en brengt de mol totaal geen schade toe, het verward hem alleen en stuurt hem naar de buren!.”

60 Dagen EffectiviteitsGarantie

Wij zijn er zo zeker van dat dit product uw gazon vrijhoudt van mollen dat wij het aankoopbedrag  retourneren (min de verzendkosten)  als het niet binnen 60 dagen werkt.

 

Waar kan ik de verjager het beste plaatsen?

Het apparaat kunt u beter niet tussen de molshopen zetten want dan jaagt u de mollen alle richtingen op en verspreiden zij zich door de tuin. U kunt het het best op dezelfde manier gebruiken als een herdershond schapen bijeen drijft - om de mollen in de gewenste richting te drijven "volgt" u ze langzaam met de verjager terwijl zij zich van de verjager af bewegen.

U kunt ervaren dat er in het begin meer molshopen verschijnen en zelfs dichtbij de verjager.

 

2 jaar garantie op defecten. Diameter 12cm bij ongeveer 38cm lang

 

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Effective deters moles without being harmful"

beoordeeld woensdag 30 januari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Works well and what I required"

beoordeeld donderdag 27 december 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Product does not advise that solar is very weak and will not work in winter"

beoordeeld maandag 3 december 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Item worked for 2 days then stopped, Battery not charging. Sorry I wasted my money."

beoordeeld zondag 28 oktober 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Je met un 3 étoiles pour le produit à cause du bruit qui confirme sa fonctionnalité. Il est intenable ! Trop fort ! Dommage... Le produit en lui-même a l'air efficace mais dès que la taupe aura fui (avant moi j'espère) je débranche.."

beoordeeld dinsdag 11 september 2018

Score: 2/5

"Ik heb het product nu een week en het lijkt nu te werken. De eerste zeven dagen gewoon nog molshopen. De piep van het product is echt veel te hard."

beoordeeld dinsdag 28 augustus 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Because product doesn't work and is slightly damaged"

beoordeeld maandag 19 februari 2018

Score: 2/5 Vertalen

"One of them does not work. one came on right away the other one I left as per instruction but it still doesn't work. Can i return this?"

beoordeeld vrijdag 1 december 2017

Score: 1/5 Vertalen

"Does not work and refund / replacement refused / not recommended in any way ."

beoordeeld donderdag 30 november 2017

Score: 3/5 Vertalen

"works when charged not charging in low winter sun"

beoordeeld woensdag 15 november 2017

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1