Mollenverjager op Batterijen - Set van 2

Code: SP0020AX2
Mollenverjager op Batterijen - Set van 2

Deze diervriendelijke en efficiënte mollenverjagers zijn makkelijk te gebruiken. Steek gewoon de waterdichte pennen in de grond en zet ze aan.

Werkingsprincipe

Mollen zien slecht, maar als compensatie hiervoor zijn ze uiterst gevoelig voor trillingen in de grond, die bijvoorbeeld veroorzaakt zouden kunnen zijn door een roofdier dat de mol zou willen aanvallen. Deze verjagers produceren een krachtig laag (voor mensen onhoorbaar) geluid dat lijkt op het geluid van een hun aanvallende roofdier, wat de mollen op de vlucht jaagt. Als het apparaat aan staat hoort u ca. elke 30 seconden een pieptoon - dit is niet het geluid dat de mollen horen, maar dit is voor u een indicatie dat het aan staat.

Hoe groot is het werkingsgebied?

Dit is afhankelijk van de bodemgesteldheid, in kalkrijke grond worden de trillingen over een groter gebied verspreidt dan in zandgrond. Wij gaan ervan uit dat ze tot 15m rond de verjager werkzaam zijn, ofwel zo'n 730m².

Neem contact op met onze klantenservice als u op zoek bent naar deskundig advies met betrekking tot het gebruik van dit product.

Volledig veilig zonder gebruik te maken van chemische middelen. Werkt op 4 type D batterijen (niet inbegrepen) per apparaat. Een set batterijen gaat tussen de 4-6 maanden mee.

Belangrijke Informatie:

Plaats de verjager dicht bij de plaats waar de laatste activiteit werd vastgesteld en dat de jongste/nieuwste molshopen zich tussen de verjager en de rand van het perceel bevinden, zodat de mollen richting perceelsrand kunnen vluchten. Zeker niet tussen de laatste nieuwe molshopen omdat anders de mollen alle richtingen op gaan en het de bedoeling is dat ze eigenlijk op dezelfde manier als waarop een herdershond schapen opdrijft, uit uw tuin worden verdreven. Dus, door de verjager elke keer t.o.v. de zone waar de laatste activiteit werd vastgesteld te verplaatsen, de mollen in de gewenste richting te drijven totdat ze uw perceel verlaten hebben.

Gedurende de eerste dagen van gebruik kan het wel eens voorkomen dat er, in een poging om te ontkomen, een verhoogde activiteit van de mollen plaats vindt. Dit kan zorgen voor tijdelijk extra overlast in de vorm van meer molshopen (zelfs tot vlakbij de mollenverjager).Dit is een indicatie dat het effect begint te hebben en dat de mollen gedesoriënteerd raken, dus raak hiervan vooral niet in paniek!

N.B. De mollen zullen meestal binnen 2-3 dagen verdreven zijn, maar houd er rekening mee dat het in zeldzame gevallen tot wel 6 weken kan duren.

Specificaties

 • Lengte: 38cm lang
 • Materiaal: Kunststof
 • Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

   
  Klanten Feedback

  Score: 2.9/5 (8 beoordelingen)

  Score: 4/5

  "Het contact van de veer in de deksel met de metalen ring op het uiteinde is zeer slecht! Heb ik opgelost door een draad te solderen van de veer naar de koperen strip."

  beoordeeld woensdag 11 mei 2016

  Score: 1/5

  "Ze staan nu een complete week maar de mol treft er zich weinig van aan. Ik heb ze nu wat dieper in de grond gezet (30 cm) en ga een tweede periode in. Vooralsnog ben ik er niet tevreden mee"

  beoordeeld dinsdag 29 maart 2016

  Score: 1/5

  "Ze verjagen echt de mollen niet er komen nog steeds hopen bij vind ik niet leuk hoor"

  beoordeeld woensdag 16 maart 2016

  Score: 4/5 Vertalen

  "Ich würde "befriedigend" geben, also zwischen gut und schlecht."

  beoordeeld woensdag 18 november 2015

  Score: 1/5

  "Twee mollenverjagers geleverd, eentje werkt niet."

  beoordeeld maandag 31 augustus 2015

  Score: 5/5 Vertalen

  "Excellent"

  beoordeeld woensdag 19 augustus 2015

  Score: 2/5 Vertalen

  "un sur 2 déjà en panne!!!!!!"

  beoordeeld zondag 21 juni 2015

  Score: 5/5 Vertalen

  "Come sopra."

  beoordeeld zondag 7 juni 2015

  Een greep uit ons aanbod

   
  1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1