De Groene Johanna

Code: TE3196
De Groene Johanna
De Groene Johanna

De Groene Johanna composteert zowel gekookt en rauw voedsel als tuinafval en produceert het hele jaar door een rijk compost. Haar slimme ontwerp zorgt ervoor dat micro organismen, insecten en wormen samen met zuurstof werken om zo een temperatuur van rond de 65oC (150oF) te verwezelijken. U kunt gebruik maken van een winterjas om deze temperatuur ook in de koude wintermaanden te behouden. De jas is gemaakt van poly-etheen en wordt gebruikt als de temperatuur constant lager is dan 5oC en weer verwijderd als de temperatuur constant boven de 10oC reikt. Het is belangrijk dat de jas verwijderbaar is gedurende het proces, anders 'verbrand' uw compost en hierdoor sterven de micro organismen en komt het composteren tot stilstand.

Hoe werkt het?

De slim ontworpen deksel sluit zich rondom het ventilatiesysteem en door aan de deksel te draaien kunt u de luchtdoorstroming en temperatuur regelen. Dankzij de ronde vorm zijn er geen koelere hoeken, maar verspreidt de warmte zich gelijkmatig terwijl de compost naar het midden verplaatst. Zo wordt de luchtdoorstroming geoptimaliseerd. Luchtgaten aan de onderijzde zorgen ervoor dat lucht en wormen via de onderzijde de container kunnen betreden. Schuifdeuren tegenovergesteld van elkaar maken het eenvoudig om het proces in de gaten te houden en om reeds gereed compost te verwijderen.

Afmetingen:
  • Hoogte: 94cm
  • Diameter deksel: 53cm
  • Diameter Bodem: 81cm
  • Inhoud: 330l



Klik hier om De Groene Johanna rechtstreeks met winterjas te bestellen.

Klik hier om het hele assortiment compostbakken en toebehoren te bekijken.

 
Klanten Feedback

Score: 4.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"Solid build, but needed to trim some excess plastic with Stanley knife to get it to go together."

beoordeeld donderdag 4 februari 2016

Score: 5/5

"Een ruim compostvat, stevig, handige deksel en stok erbij om te roeren, heel eenvoudig in elkaar te zetten. Nu goed vullen met de juiste afvalresten. Ik ben er blij mee."

beoordeeld vrijdag 17 juli 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1