H50cm, Continentaal Grijze Ronde Tuscan Plantenbak - van Primrose™

Code: PP7790
H50cm, Continentaal Grijze Ronde Tuscan Plantenbak - van Primrose™
< > < >
H50cm, Continentaal Grijze Ronde Tuscan Plantenbak - van Primrose™
Combineer moderne eigentijdse stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze verouderde vierkante stenen plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Duurzaam construct - gemaakt van een duurzame, lichtgewicht mix van steen en hars met hoge dichtheid met een authentiek stenen uiterlijk
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 50cm
  • Diameter: 55cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze continentaal grijze ronde tuscan plantenbak zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte, terwijl hij een rustieke stijl in uw tuin brengt die er prachtig zal uitzien in combinatie met moderne meubels op uw terras. De lange vorm van deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuropeningen, waardoor een prachtige ingang voor uw huis wordt gemaakt.

Duurzame constructie

Deze plantenbak is gemaakt van een mix van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen is duurzaam, lichtgewicht en lichtbestendig en heeft nog steeds een authentieke uitstraling.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1