3 Keramische Bollen op een met Wicker beklede Voet

Code: WF0921A
3 Keramische Bollen op een met Wicker beklede Voet
< > < >
3 Keramische Bollen op een met Wicker beklede Voet

Geef uw omgeving een extra aangename, natuurlijke en levendige sfeer met deze drie glanzende zwarte keramische bollen met LED-verlichting en stromend water. Het reservoir en de pomp, zitten in de voet die met stijlvol donkerbruine wicker is bekleed.

Doordat het zowel geschikt is voor binnen als buiten kan dit fascinerende ornament het hele jaar door veilig gebruikt worden. Het geeft een prachtige gloed in uw huis of tuin en de mahonie aardetinten van de lichtgewicht met wicker beklede voet passen bij elke omgeving en het rond de bollen wervelende verlichte water zorgt voor een wondermooi effect.

Productinformatie:
 • LED-verlichting - veilig en gaat lang mee, perfect om een donkere hoek te verlichten of als stralend middelpunt in uw huis of tuin.
 • Zwart keramiek - duurzaam en opvallend modern
 • Praktische pomp - komt compleet met pomp en reservoir; vul het reservoir met water, zet de pomp aan en geniet van het stromende water
 • Wicker beklede voet - aantrekkelijk en past bij elke omgeving
 • Voor binnen of buiten - kan overal geplaatst worden dank zij de 10m lange stroomkabel
Specificaties:
 • Wicker voet: Lengte 70cm x Breedte 60cm x Hoogte 34cm
 • Gewicht: 4kg

 • Diameter van de keramische bollen:

 • Klein: 15cm
  Middelgroot: 22cm
  Groot: 30cm

 • Reservoir:

 • Lengte: 59cm
  Breedte: 49cm
  Diepte: 32cm

 • Lengte stroomkabel: 10m

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Glanzend Zwart Keramiek

Kermamiek is duurzaam, aantrekkelijk en is makelijk schoon te houden. Zwart is eigentijds en origineel en zeker in combinatie met heldere LED licht. De fascinerende weerspiegeling van het stromende water en de verlichting op het glanzende materiaal wordt door de bolvorm nog eens exra geaccentueerd.

Heldere LED-verlichting

Het heldere licht van de LED-verlichting bovenin elke bol zal door het water en het glanzende keramiek worden weerspiegeld. De gebruikte lage spannings LED's zijn veilig en energiezuinig en geven gericht en helder licht.

Past In Elke Omgeving

Het waterornament is klaar voor gebruik en nadat het op zijn plaats staat kunt u het naar eigen smaak rondom aanvullen met bijvoorbeeld kiezels, houtsnippers of zand. Door de neutrale kleur van de bollen en de voet kunt u uw creativiteit helemaal de vrije loop gaan, zodat het eindresultaat helemaal past bij uw omgeving.

Kant en Klaar

Het stromende water geeft nieuw leven aan uw omgeving. Het waterornament kan meteen in gebruik genomen worden aangezien pomp en reservoir worden meegeleverd. U hoeft alleen het reservoir met water te vullen en de stekker in een stopcontact te steken.

Wicker Voet
De voet is bekleed met donkerbruin wicker en vormt een aantrekkelijk contrast met de moderne keramische bollen. De kleur past bij elke omgeving, zowel binnen als buiten.

 
Klanten Feedback

Score: 1.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 2/5 Vertalen

"Mitgelieferte Pumpe ist zu schwach. Schlauchverbindungen zu weich. Stecker für UK Steckdosen mussten noch Adapter auf deutsches Stecker System dazukaufen."

beoordeeld dinsdag 10 mei 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Two spheres broken due to poor packaging. However replaced fairly quickly. Difficult to assemble and on test, water does not come out of largest sphere. The tube connecting spheres to pump may have a kink but as I need someone to help rectify I cannot test this. My wife is not strong enough to lift the sphere tray while I check."

beoordeeld woensdag 23 september 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1