"Magma" - 3 RVS Bollen met Water en Vuur op een met Wicker beklede Voet

Code: WF7015AEU
"Magma" - 3 RVS Bollen met Water en Vuur op een met Wicker beklede Voet
< > < >
"Magma" - 3 RVS Bollen met Water en Vuur op een met Wicker beklede Voet
Maak een statement met dit prachtige water en vuur ornament. Dit eigentijdse ontwerp vangt de reflectie van de 2 natuur elementen water en vuur in hedendaagse RVS bollen en is een meesterwerk van vormgeving en functionaliteit. Waar u het ornament ook plaatst in uw huis of tuin, uw omgeving wordt, mede dank zij het mooie en natuurlijke sfeerlicht zonder meer verbeterd.

Volkomen veilig en dus zowel binnen als buiten te gebruiken. Terwijl echte vlammen boven op de stalen bollen flikkeren, stroomt het water erlangs naar beneden. Wordt geleverd met pomp, slangenset en roestvrij stalen reservoir in een met wicker beklede voet; kortom alles wat u nodig heeft om het meteen in gebruik te nemen - alleen nog water toevoegen en de stekker in het stopcontatct steken. De aardetinten van de lichtgewicht met wicker beklede voet passen bij elke omgeving.

Productinformatie:
 • Makkelijk en veilig - mits men gewoon voorzichtig is zoals met elk open vuur, is deze bolfontein makkelijk te gebruiken. De vlam wordt gedoofd met de bijgeleverde domper.
 • Wicker voet - aantrekkelijk en passend bij elke omgeving
 • Origineel modern ontwerp - combineert water en vuur met RVS bollen.
 • Type 304 Roestvrij staal - sterk roestvrij staal met een aantrekkelijk, weerspiegelend effect.
 • Rookvrij en windvast - de gel brandt met een gelijkmatige vlam op een consistente hoogte, zonder rook, en is windbestendig.
 • Waterpomp kit - makkelijk te gebruiken, compleet met pomp en reservoir. U voegt water toe, sluit hem aan en u kunt meteen beginnen te genieten.
Specificaties:
 • Wicker voet: Lengte 70cm x Breedte 60cm x Hoogte 34cm
 • Gewicht: 4kg

 • Diameter van de stalen bollen:

 • Klein: 13cm
  Middelgroot: 22cm
  Groot: 27cm

 • Reservoir:

 • Lengte: 59cm
  Breedte: 49cm
  Diepte: 32cm

 • Lengte stroomkabel: 10m
 • Pomp type: 2000 L/U, 45w

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Type 304 Roestvrij Staal

Roestvrij staal is niet alleen duurzaam maar ook aantrekkelijk door zijn reflecterende eigenschappen, ideaal in combinatie met water en vuur. De fascinerende weerspiegeling van het stromende water en het vuur op het glanzende staal wordt door de bolvorm nog eens exra geaccentueerd.

Combinatie van Water en Vuur

Door het fascinerend effect van de combinatie van stromend water en flakkerend vuur zult u nooit uitgekeken raken op dit waterornament.

Rook- en Geurvrije Brandgel

De brandgel is gemaakt van ethanol en is milieuvriendelijk, rookvrij, geurloos en niet giftig, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik binnenshuis.

Om de vlam te doven gebruikt u de bijgeleverde domper.

Past in elke omgeving

Het waterornament is klaar voor gebruik en nadat het op zijn plaats staat kunt u het naar eigen smaak rondom aanvullen met bijvoorbeeld kiezels, houtsnippers of zand. Door de neutrale kleur van de bollen en de voet kunt u uw creativiteit helemaal de vrije loop gaan, zodat het eindresultaat helemaal past bij uw omgeving.

Met Wicker Beklede Voet
De voet is bekleed met donkerbruin wicker en vormt een aantrekkelijk contrast met de moderne stalen bollen. De kleur past bij elke omgeving, zowel binnen als buiten.
Andere water en vuur fonteinen:

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5

"Zeer mooi nog mooier in echt dan op foto een aanrader om in de tuin te zetten"

beoordeeld woensdag 8 juli 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1