Klassieke Stenen Fontein - Hoge Twee-Laags

Code: WF0276-SMS
Klassieke Stenen Fontein - Hoge Twee-Laags
Klassieke Stenen Fontein - Hoge Twee-Laags

Deze klassieke fontein is gemaakt met gebruik van wit zandbeton met marmerkorrels en heeft een gewapende sokkel. Het is geschikt om in een vijver te plaatsen of alleenstaand in een tuin.

Er zijn twee voornaamste versies als: Standaard versie en een vijver versie. Wij bieden ook een 'Hoge' versie. WBij de Standaard Versie wordt er water van de onderste schaal naar de bovenste gepompt. De Vijver Versie is geschikt om in een vijver of kiezelpoel te plaatsen en word met een grotere pomp en regelaar plus ventielen geleverd. Hierdoor word het water vanuit de sokkel van de fontein i.p.v. uit de onderste schaal gepompt. Als u een kiezelpoel nodig heeft om onder de Vijver Versie te plaatsen, kunnen wij u de Finia TM 1800 aanraden(klik hier om te zien.

Optionele SierrandOptionele Extra's:

Voeg de Klassieke Stenen Fontein Sierrand toe voor €506.95 vink het vakje aan:

Verwarrend! Kunt u alstublieft al deze opties uitleggen?

Het ligt er helemaal aan of u het water helemaal tot op de grond wilt laten stromen.

Standaard Versie:
De eenvoudigste optie is om het water vanaf de onderste schaal terug te pompen naar de bovenste laag (de schaal van de fontein ongeveer 60cm vanaf de grond). De pomp ligt in de lagere schaal (uit het zicht in de middenkolom). In dit geval stroomt het water nooit tot op de grond. Het is de goedkoopste optie en het gemakkelijkst te construeren. U hoeft geen grondwerk te verrichten behalve dan om een degelijke fundatie te creëeren voor de fontein om op te staan. De elektrische kabel (10m geleverd) word dicht tegen de grond door een gat in de centrale kolom van de fontein gevoerd zodat u het onzichtbaar in de grond weg kunt werken.

Vijver versie:
Als u wilt dat het water helemaal tot op de grond stroomt, hebben we drie opties voor u:

1) Zet de fontein in een vijver.
De vijver word het reservoir en de pomp ligt in de vijver, het water terug pompend naar de bovenste schaal van de fontein door een gat in de centrale kolom. De lagere schaal van de fontein vult met water tot het vol is en stroomt dan over in de vijver.

2) Gebruik een ondergronds reservoir.
Dit is van plastic, begraven in een gat in de grond. Het reservoir draagt het gewicht van de fontein. U bedekt het deksel van het reservoir met kiezels. De pomp ligt in het water in het ondergrondse reservoir en pompt het water terug naar boven door een pijp in de centrale kolom van de fontein.

3) Gebruik de optionele sierrand om een waterdicht reservoir te creëeren of mini-vijver onderaan de fontein.
WMet deze optie is het water zichtbaar in de poel die door de bakrand op grondniveau word gecreëerd. In plaats van een gat voor het reservoir te graven, moet u nu een betonnen fundering leggen, en dan de onderdelen van de bakrand tegen elkaar aan metselen met beton. Het leggen van het beton zal het basis reservoir waterdicht maken, maar dit is echt bedoeld voor de ervaren klusser of als bouwproject.

Alle versies worden compleet met de juiste pomp geleverd:

Afmetingen: Twee-laags - Hoge versie

  • Standaard versie - Hoogte 155cm; Diameter onderste schaal 112cm; Gewicht 358kg; Pomp 750 l/u
  • Vijver versie - Hoogte 155cm; Diameter onderste schaal 112cm; Gewicht 358kg; Pomp 2000 l/u

Optionele sierrand

Deze acht-delige rand is gemaakt van wit zandbeton met quarts steen en een gewapende onderkant. Geschikt voor de drie-laags fontein (de rand past het beste bij de drie-laags versie, alhoewel het ook prima bij de andere versies staat of zelfs op zichzelf staand).
Hoogte 28cm, Diameter 210cm
De diameter van de grote schaal is 112cm

Vergelijkbare producten

  • Een enkellaags versie van deze fontein is ook verkrijgbaar – Klik hier om deze te bekijken.
  • Geschikt voor buiten

    Hartelijk dank mevr. C. voor de mooie foto van de fontein in haar tuin.

 
Klanten Feedback

Score: 3.2/5 (5 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"La fuente es perfecta. Es mejor de lo que esperaba. El nivel de acabados y los accesorios. Todo inmejorable."

beoordeeld vrijdag 21 augustus 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Der Brunnen ließ sich gut aufbauen, og. Probleme mit der Pumpe hatten wir auch. Leider waren durch den Transport einige Schäden entstanden, also mehrere kleinere Blessuren und abgeplatzte Teile, was auf ein recht weiches Material zurückzuführen ist. (Deshalb gibt's nicht die volle Punktzahl) Man sollte bei Erhalt die Lieferung wirklich als 'ungesehen' unterschreiben, denn man kann den Brunnen zur Kontrolle unmöglich allein auspacken, dafür ist er viel zu schwer. Alles in Allem aber ein sehr schön proportionierter Brunnen, der ein Highligt im Garten setzt."

beoordeeld dinsdag 7 oktober 2014

Score: 1/5 Vertalen

"Farbe war nicht wie beschrieben, sondern nachträglich in einem Ockergelb eingefärbt, Pumpenteile waren nicht komplett. Für einen Laien sehr schwierig, den Brunnen selbst aufzubauen, Wir haben eine Fachfirma beauftragt, die dann auch das fehlende Teil beibrachte"

beoordeeld dinsdag 23 september 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Sehr schöner Brunnen, etwas schwer, für 1 Person unmöglich alleine aufzustellen, es werden mindestens 2 Personen benötigt. Die Pumpe funktioniert bis jetzt noch einwandfrei. Einziger Minuspunkt ist, das der Schlauch nicht ohne weiteres auf die Pumpe passt. Man muß handwerklich geschickt sein und improvisieren können um den Schlauch auf die Pumpe zu bringen. Das mitgelieferte Ventil passt überhaupt nicht dazu, warum das dabei ist frage ich mich. Das ausmitteln des Brunnens, damit das Wasser gleichmäßig rundrum abtropft, ist ein Geduldsspiel da die Einzelteile zwar aufeinander passen aber nicht genau ausgewogen sind. Man muß mit Unterlegkeilen (die auch mitgeliefert werden) schon ein wenig arbeiten das alles im Lot und waagerecht steht. Ansonsten ein sehr schönes Wasserspiel und Bereicherung in einem Garten."

beoordeeld woensdag 30 april 2014

Score: 2/5 Vertalen

"la versione laghetto, pronta per montaggio su di un piano portant, come confermato dal call center, prevede opere murarie extra, e la struttura è identica alla vers. classica "

beoordeeld woensdag 10 oktober 2012

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1