Klassieke Stenen Fontein - Twee-Laags

Code: WF0276
Klassieke Stenen Fontein - Twee-Laags
Klassieke Stenen Fontein - Twee-Laags

Deze klassieke fontein is gemaakt met gebruik van wit zandbeton met marmerkorrels en heeft een gewapende sokkel. Het is geschikt om in een vijver te plaatsen of alleenstaand in een tuin.

Er zijn twee voornaamste versies:
De twee-laags versie en de Drie-laags versie (klik hier om te zien). Beiden verkrijgbaar als: Standaard versie en een vijver versie.
Wij verkopen ook een Hoge Twee-laags versie. (klik hier om te zien).

Bij de Standaard Versie wordt er water van de onderste schaal naar de bovenste gepompt. De Vijver Versie is geschikt om in een vijver of kiezelpoel te plaatsen en word met een grotere pomp en regelaar plus ventielen geleverd. Hierdoor word het water vanuit de sokkel van de fontein i.p.v. uit de onderste schaal gepompt. Als u een kiezelpoel nodig heeft om onder de Vijver Versie te plaatsen, kunnen wij u de Finia TM 1800 aanraden(klik hier om te zien).

Optionele SierrandOptionele Extra's:

Voeg de Klassieke Stenen Fontein Sierrand toe voor €506.95 vink het vakje aan:

Verwarrend! Kunt u alstublieft al deze opties uitleggen?

Het ligt er helemaal aan of u het water helemaal tot op de grond wilt laten stromen.

Standaard Versie:
De eenvoudigste optie is om het water vanaf de onderste schaal terug te pompen naar de bovenste laag (de schaal van de fontein ongeveer 60cm vanaf de grond). De pomp ligt in de lagere schaal (uit het zicht in de middenkolom). In dit geval stroomt het water nooit tot op de grond. Het is de goedkoopste optie en het gemakkelijkst te construeren. U hoeft geen grondwerk te verrichten behalve dan om een degelijke fundatie te creëeren voor de fontein om op te staan. De elektrische kabel (10m geleverd) word dicht tegen de grond door een gat in de centrale kolom van de fontein gevoerd zodat u het onzichtbaar in de grond weg kunt werken.

Vijver versie:
Als u wilt dat het water helemaal tot op de grond stroomt, hebben we drie opties voor u:

1) Zet de fontein in een vijver.
De vijver word het reservoir en de pomp ligt in de vijver, het water terug pompend naar de bovenste schaal van de fontein door een gat in de centrale kolom. De lagere schaal van de fontein vult met water tot het vol is en stroomt dan over in de vijver.

2) Gebruik een ondergronds reservoir.
Dit is van plastic, begraven in een gat in de grond. Het reservoir draagt het gewicht van de fontein. U bedekt het deksel van het reservoir met kiezels. De pomp ligt in het water in het ondergrondse reservoir en pompt het water terug naar boven door een pijp in de centrale kolom van de fontein.

3) Gebruik de optionele sierrand om een waterdicht reservoir te creëeren of mini-vijver onderaan de fontein.
WMet deze optie is het water zichtbaar in de poel die door de bakrand op grondniveau word gecreëerd. In plaats van een gat voor het reservoir te graven, moet u nu een betonnen fundering leggen, en dan de onderdelen van de bakrand tegen elkaar aan metselen met beton. Het leggen van het beton zal het basis reservoir waterdicht maken, maar dit is echt bedoeld voor de ervaren klusser of als bouwproject.

Alle versies worden compleet met de juiste pomp geleverd:

Afmetingen: Twee-laags

  • Vijver version - Hoogte 120cm; Breedte 74cm; Gewicht 148kg
  • Standaard versie - Hoogte 120cm; Breedte 74cm; Gewicht 148kg

Optionele sierrand

Deze acht-delige rand is gemaakt van wit zandbeton met quarts steen en een gewapende onderkant. Geschikt voor de drie-laags fontein (de rand past het beste bij de drie-laags versie, alhoewel het ook prima bij de andere versies staat of zelfs op zichzelf staand).
Hoogte 28cm, Diameter 210cm
Vergelijkbare producten

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 4/5

"Super buy Satisfied customer"

beoordeeld donderdag 6 juli 2017

Score: 4/5 Vertalen

"die Ware entspricht voll und ganz der Internetdarstellung und unseren Vorstellungen"

beoordeeld maandag 20 april 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1