Lange en Brede Zilverkleurige Spiegel van Reflect™ - 180cm x 60cm

Code: DF0041-6X2F
Lange en Brede Zilverkleurige Spiegel van Reflect™ - 180cm x 60cm

Tuinspiegel Plaat van Acryl

Een groots effect, in een handomdraai gecreëerd, door een tuinspiegel plaat van acryl te bevestigen aan een muur of hek.

U kunt deze platen gemakkelijk bevestigen aan een hekwerk, tegen de muur, achter een bloembed of achter een waterval. De foto zoals hierboven getoond is slechts een idee van de vele mogelijkheden. De platen zijn gemaakt van acryl, wat 10x sterker is dan glas, 80% lichter en het kan niet splinteren.
De platen zijn gemakkelijk op maat te maken, voor een rechte lijn kerft u met een mes op de gewenste lengte, hierna breekt u het langs een rechte lijn. Een bocht maakt u door gebruik te maken van een snijschijf of tegelsnijder. Tevens kunen de gaten in de plaat gedrild worden (gebruik hiervoor het boortje dat tevens voor metaal gebruikt wordt), of de spiegel kan gelijmd worden met onze zelfklevende spiegellijm. Deze lijm is waterbestendig.

Bedenk dat de reflectie enkel zo goed is als de ondergrond waarop de spiegel gemonteerd is, dus het is zaak de lijm goed en gelijkmatig te verspreiden voor de spiegel aagebracht wordt. Het advies is om de spiegel eerst op een zeer egale gladde, waterdichte ondergrond te lijmen of te boren (een voorbeeld hiervoor is compactplaat, verkrijgbaar bij o.a. de Gamma) Indien u lijm gebruikt, dient u dit zeer egaal en gelijkmatig te verspreiden. Na het vastplakken of -boren van de spiegel op de plaat, kunt u de plaat aan de muur bevestigen.

Download de Gebruiksaanwijzing

Beschikbaar Maten
Spiegel Prijs Maten
Acryl Spiegel €49,99 Rond (40cm x 40cm)
Acryl Spiegel €59,99 Vierkant, klein (60cm x 60cm)
Acryl Spiegel €59,99 Rechthoek, klein (90cm x 44cm)
Acryl Spiegel €64,99 Rechthoek, medium (120cm x 60cm)
Acryl Spiegel €94,99 Rechthoek, groot (180cm x 74.5cm)
Acryl Spiegel €69,99 Rechthoek, groot, extra smal (180cm x 44cm)
Acryl Spiegel €129,99 Rechthoek, extra groot (180cm x 120cm)

Klik hier om alle Tuinspiegels te bekijken.

Hartelijk dank aan P. Mitchell voor deze prachtige recensie van de Tuinspiegel Plaat van Acryl


Klanten Feedback

"Tuinspiegel besteld bij Primrose. Helaas was DHL, tot twee keer aan toe, niet in staat om deze spiegel onbeschadigd te bezorgen. Keurig opgelost door Primrose door mij drie keer een nieuwe spiegel toe te sturen. Goede service!"
.-W.H.J. van den B.

"Mijn vrouw mag graag naar tuinprogramma's kijken op de tv. Na een uitzending zag zij ook een tuin met een bloemenborder van oude halve tegels en spiegels in de tuin.Omdat wij toch onze tuin moesten aanpakken, hebben we de bestrating tot de schuur vervangen en de border aangelegd. Voor de spiegel hebben we gegoogled en kwamen op de site van Primrose Nederland. Hier zagen we de tuinspiegel plaat van acryl met het formaat van 180 x 120 cm. Het grote voordeel van deze acryl spiegel is dat deze niet loodzwaar is. We hebben de bestelling geplaatst en binnen enkele dagen werd deze op de door ons aangegeven ochtend bezorgd. Deze spiegel hebben we tegen de schuurwand gemonteerd. In de zomer staat daar een waterornament voor en in de winter halen we dit ornament met pomp weg en zetten op de lege waterbak een plantenbak. We zijn erg tevreden met de spiegel en het resultaat. De tuin lijkt groter."
.-Gerrit B

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Exactly what it says on the tin and now installed behind trellis and works a treat."

beoordeeld zondag 5 augustus 2018

Score: 3/5 Vertalen

"they need to be wrapped better to avoid breaking"

beoordeeld donderdag 4 januari 2018

Score: 4/5 Vertalen

"A very good product that met our needs."

beoordeeld woensdag 3 januari 2018

Score: 1/5 Vertalen

"The reflection is so distorted that it renders it useless."

beoordeeld zondag 26 november 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Just what i needed and will be ordering more to brighten up my garden"

beoordeeld maandag 10 april 2017

Score: 4/5 Vertalen

"emballage à ameliorer, le miroir est arrivé abimé à 1 angle , il a fallu le couper. car trop complique de le renvoyer et perte de temps. renforcer les emballages , trop leger sur des grandes dimensions."

beoordeeld maandag 6 juni 2016

Score: 2/5 Vertalen

"put the mirror onto marine ply and glued with recommended glue unfortunately the mirror is still badly distorted."

beoordeeld vrijdag 28 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 30 juni 2015

Score: 2/5 Vertalen

"Last time I ordered this mirror it came with a protective plastic on the front to protect it from damage. This time there was none. The packers had stuck packing tape all over the front which stuck like the proverbial to a blanket. Had to use a bottle lakeland sticky stuff remover as otherwise would have scratched badly trying to remove the tape. Product itself had some damage and scratches anyway. 5 Stars for the lakeland sticky stuff remover but poor for the product this time around."

beoordeeld maandag 27 april 2015

Score: 5/5 Vertalen

"All good"

beoordeeld maandag 23 februari 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1