Lange en Smalle Zilverkleurige Spiegel van Reflect™ - 180cm x 44cm

Code: DF0041-6X1F
Lange en Smalle Zilverkleurige Spiegel van Reflect™ - 180cm x 44cm

Tuinspiegel Plaat van Acryl

Een groots effect, in een handomdraai gecreëerd, door een tuinspiegel plaat van acryl te bevestigen aan een muur of hek.

U kunt deze platen gemakkelijk bevestigen aan een hekwerk, tegen de muur, achter een bloembed of achter een waterval. De foto zoals hierboven getoond is slechts een idee van de vele mogelijkheden. De platen zijn gemaakt van acryl, wat 10x sterker is dan glas, 80% lichter en het kan niet splinteren.
De platen zijn gemakkelijk op maat te maken, voor een rechte lijn kerft u met een mes op de gewenste lengte, hierna breekt u het langs een rechte lijn. Een bocht maakt u door gebruik te maken van een snijschijf of tegelsnijder. Tevens kunen de gaten in de plaat gedrild worden (gebruik hiervoor het boortje dat tevens voor metaal gebruikt wordt), of de spiegel kan gelijmd worden met onze zelfklevende spiegellijm. Deze lijm is waterbestendig.

Bedenk dat de reflectie enkel zo goed is als de ondergrond waarop de spiegel gemonteerd is, dus het is zaak de lijm goed en gelijkmatig te verspreiden voor de spiegel aagebracht wordt. Het advies is om de spiegel eerst op een zeer egale gladde, waterdichte ondergrond te lijmen of te boren (een voorbeeld hiervoor is compactplaat, verkrijgbaar bij o.a. de Gamma) Indien u lijm gebruikt, dient u dit zeer egaal en gelijkmatig te verspreiden. Na het vastplakken of -boren van de spiegel op de plaat, kunt u de plaat aan de muur bevestigen.

Download de Gebruiksaanwijzing

Beschikbaar Maten
Spiegel Prijs Maten
Acryl Spiegel €49,99 Rond (40cm x 40cm)
Acryl Spiegel €59,99 Vierkant, klein (60cm x 60cm)
Acryl Spiegel €59,99 Rechthoek, klein (90cm x 44cm)
Acryl Spiegel €64,99 Rechthoek, medium (120cm x 60cm)
Acryl Spiegel €94,99 Rechthoek, groot (180cm x 74.5cm)
Acryl Spiegel €84,99 Rechthoek, groot, smal (180cm x 60cm)
Acryl Spiegel €129,99 Rechthoek, extra groot (180cm x 120cm)

Klik hier om alle Tuinspiegels te bekijken.

Hartelijk dank aan P. Mitchell voor deze prachtige recensie van de Tuinspiegel Plaat van Acryl


Klanten Feedback

"Tuinspiegel besteld bij Primrose. Helaas was DHL, tot twee keer aan toe, niet in staat om deze spiegel onbeschadigd te bezorgen. Keurig opgelost door Primrose door mij drie keer een nieuwe spiegel toe te sturen. Goede service!"
.-W.H.J. van den B.

"Mijn vrouw mag graag naar tuinprogramma's kijken op de tv. Na een uitzending zag zij ook een tuin met een bloemenborder van oude halve tegels en spiegels in de tuin.Omdat wij toch onze tuin moesten aanpakken, hebben we de bestrating tot de schuur vervangen en de border aangelegd. Voor de spiegel hebben we gegoogled en kwamen op de site van Primrose Nederland. Hier zagen we de tuinspiegel plaat van acryl met het formaat van 180 x 120 cm. Het grote voordeel van deze acryl spiegel is dat deze niet loodzwaar is. We hebben de bestelling geplaatst en binnen enkele dagen werd deze op de door ons aangegeven ochtend bezorgd. Deze spiegel hebben we tegen de schuurwand gemonteerd. In de zomer staat daar een waterornament voor en in de winter halen we dit ornament met pomp weg en zetten op de lege waterbak een plantenbak. We zijn erg tevreden met de spiegel en het resultaat. De tuin lijkt groter."
.-Gerrit B

 
Klanten Feedback
Score: 1/5 Vertalen

"Overpriced for a flimsy mirror that distorts when you stand back, not as it looks on the website, we also bought the hedging screens that were not of the quality of the QVC ones that we already have, lots of willow broken and the leaves weren’t all tied on properly luckily my husband is brilliant with DIY"

beoordeeld woensdag 8 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"The mirror lives up to, and exceeds, my expectations entirely."

beoordeeld woensdag 27 juni 2018

Score: 4/5 Vertalen

"The mirror is light and easy to handle. You have to be careful if drilling holes as our first attempt resulted in a small crack. The mirror gives a distorted image, but is great from a distance for overall effect."

beoordeeld maandag 18 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"This the second such mirror I have bought, so I new I was getting exactly what I wanted."

beoordeeld vrijdag 4 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good price. Speedy delivery."

beoordeeld dinsdag 19 december 2017

Score: 3/5 Vertalen

"Looks very synthetic, colour and feel"

beoordeeld woensdag 19 juli 2017

Score: 4/5

"even mooi als verwacht"

beoordeeld vrijdag 31 maart 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld vrijdag 31 maart 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Very pleased"

beoordeeld dinsdag 25 oktober 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld zondag 31 juli 2016

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1