Luxe Feesttent in Indische Stijl, Waterdicht Polykatoen - van Kerala™

Code: OL0360SET
Luxe Feesttent in Indische Stijl, Waterdicht Polykatoen - van Kerala™
< > < >
Luxe Feesttent in Indische Stijl, Waterdicht Polykatoen - van Kerala™
`

Een opvallende feesttent in Indische stijl, perfect voor tuinfeestjes of zelfs trouwfeesten door zijn luxueuze ontwerp. De tent is rijkelijk versierd met gouden koorden en dikke kwasten, een prachtige omgeving voor een onvergetelijk feest.

De feesttent kan snel op- en afgebouwd worden. Het doek is van waterdicht polykatoen waardoor de party ook bij regen door kan gaan. De feesttent trekt altijd en overal de aandacht: op een markt, een festival of een tentoonstelling.

Productbeschrijving
 • Prachtige aanblik - in de wereldberoemde Indische stijl
 • Rijkelijk versierd - de gulden print en dikke koorden en kwasten herinneren aan Indië en geven de feesttent een luxe sfeer
 • Creatief - laat uw creativiteit voor de verdere inrichting de vrije loop, zodat u een onvergetelijke avond tegemoet kunt zien
 • Waterdicht polykatoen - u hoeft zich geen zorgen te maken over het weer
 • Frame & Zijpanelen - u heeft al het nodige om buiten feest te vieren met een fantatische tent erbij
 • Wordt geleverd als bouwpakket
BELANGRIJK: Zorg dat polykatoen nooit nat of vochtig opgeborgen wordt, want hierdoor kan schimmel ontstaan, waardoor het doek na verloop van tijd verzwakt en beschadigd kan worden.
Specificaties
 • Breedte - 6m
 • Diepte - 12m
 • Goothoogte - 2m
 • Nokhoogte - 3m, 30° zijhoeken

Wat zit er in de doos?

 • 1 Polykatoen dak 425g/m2, 350mm waterdicht met gootversiering
 • 2 Polykatoen eindpanelen, 150g/m2
 • Polykatoen zijpanelen, 150g/m2
 • Bevestigingsbanden voor zijpanelen
 • Frame
 • 1 Bevestigings kit

Rijkelijk versierd

Naar Indisch ontwerp, met gulden print op een donkerblauwe volant. De gulden rand en bijgeleverde bevestigingsbanden, en de dikke koorden en kwasten, geven een luxueuze indruk en zorgen voor een onvergetelijk feest.

Frame & Zijpanelen

Het pakket bevat al het nodige om uw feesttent op te zetten, inclusief frame, zijpanelen en bevestigingen. Aan de hand van een eenvoudige handleiding zet u het frame snel in elkaar en bevestigt u het dakpaneel en de zijpanelen met stevige bungee-lussen.

Waterdicht

Waterdichtheid scores worden op verschillende manieren weergegeven. Tijdens productie en testen wordt een 2x2cm buis op het weefsel geplaatst en gevuld met water. Uiteindelijk zal de stof gaan lekken, waarna onderzoekers de hoeveelheid water meten om de waterdichtheids score van de stoffen te berekenen.

Sommige fabrikanten geven ook waterdichtheid-scores in grammen weer, waarmee wordt aangegeven hoeveel waterdamp in 24 uur aan een stof kan ontsnappen. De vuistregel voor waterdichtheid is eenvoudig: hoe hoger het cijfer, hoe beter de waterdichtheid van het materiaal .

Schoonhouden en verder onderhoud

Gebruik een hogedruk spuit met schoon water zonder schoonmaakmiddel op de staande feesttent. Zorg dat u op een veilige afstand staat en dat het water op een wijde hoek gespoten wordt. Werk van boven naar beneden. Herhaal 2 maal indien nodig. Zorg dat de tent geheel droog is voordat deze opgeborgen wordt. Zorg dat polykatoen nooit nat of vochtig opgeborgen wordt, want hierdoor kan schimmel ontstaan, waardoor het doek na verloop van tijd verzwakt en beschadigd kan worden.

Er zijn bij Primrose speciale producten verkrijgbaar voor de reiniging en voor het bijhouden van de waterdichtheid van het doek.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Bouwinstructies

STAP 1

Controleer zorgvuldig of alle onderdelen aanwezig zijn.

STAP 2

Bouw het dakgedeelte op.

STAP 3

Bevestig de driehoekige doeken aan de 2 uiteinden van het frame.

STAP 4

Bevestig het grote doek voor het dak over de gehele bovenkant van het frame.

stap 5

Bevestig alle schroeven in de zijpalen van de feesttent.

STAP 6

Bevestig de zijpalen aan het dakgedeelte en zet de tent op z'n "benen".

STAP 7

Bevestig de zijpanelen aan het frame met de bungee-lussen.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1