3m x 4m Luxe Feesttent/Partytent

Code: MQ3X4L
3m x 4m Luxe Feesttent/Partytent
3m x 4m Luxe Feesttent/PartytentProduct informatie


Dit is onze "top"-model - zeer slijtvaste, met een dikke zware 500gr/m2 PVC-dak en 380gr/m2 PVC-zijkanten. Deze feesttent is een combinatie van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ideaal voor trouwerijen, feesten, opslag en kan zelfs gebruikt worden om uw auto in op te slaan.

Onze luxe feesttenten zijn gemaakt van waterdicht, UV-gestabiliseerd, vuurvertragend materiaal, Polyester / PVC. Het dak heeft 500gr/m2 gewicht en de zijkanten hebben 380gr/m2 gewicht.

De stof is een veel luxer materiaal dan de polyethyleen dat gebruikt wordt in de standaard feesttenten. Het materiaal is speciaal gecoat aan de binnenkant waardoor het veel meer water tegen houd dan de resistente polyethyleen.

Let op: eindpaneel ziet er nu anders uit dan op de afbeelding, de gehele achterkant is nu 1 paneel, tot aan de punt van het dak.

 • De Luxe 500g PVC-dak
 • De Luxe 380g PVC-zijkanten
 • Frame is gemaakt van gepoedercoat stalen buizen met een diameter van 38mm
 • Verlengbuis 42mm
 • Vuurvertragend materiaal
 • Stevige ritsen
 • Makkelijk in elkaar te zetten. uitgebreide instructies worden bij geleverd
 • Hoogste punt: 3m
 • Hoogte van de zijkanten: 2m
 • Aantal ingangen (eind panelen): 2
 • Aantal ramen aan bijde kanten: 2
 • 3 jaar fabrieksgarantieWat is het verschil tussen de Standaard feesttenten en de Luxe feesttenten?

Beide types feesttenten gebruiken het zelfde stalen frame (feesttenten van 6m breed hebben een extra steunpunt voor het dak, dit is niet nodig voor de kleinere feesttenten). Het enige verschil tussen de Luxe en de Standaard feesttenten is de dikte en kwaliteit van het doek. De Luxe feesttenten maken gebruik van een luxe dikke doek, van 500gr/m2 PE en PVC compositie (380gr/m2 aan de zijkanten). Dit doek ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens erg duurzaam.

De Luxe feesttent is de juiste keus als u opzoek bent naar een feesttent die er goed uit ziet of van plan de feesttent erg regelmatig te gaan gebruiken. De Standaard feesttent is een goede optie als u eens in de zoveel tijd een feesttent nodig heeft.

De Luxe feesttent is 100% waterdicht en lekt gegarandeerd niet. Standaard feesttenten willen nog wel eens een druppeltje water door laten na lange tijd blootgesteld te zijn aan hevige regen.

Onze Luxe feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Onze Standaard feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden.Makkelijk uit te breiden

Onze feesttenten zijn zo ontworpen dat u uw feesttent erg gemakkelijk kunt uitbreiden. Het kan zijn dat u na uw aankoop vind dat uw feesttent te klein is. Maakt u zich geen zorgen, met de uitbreidingskit kunt de feesttent in de lengte vergroten. Neem contact op met onze klantenservice als u dit wenst te doen. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar op onze site, zie onder de katogarie reserve onderdelenHoe moet ik de feesttent bevestigen?


Gras

Bij het plaatsen van een feesttent op gras heeft u slechts vier spantouwen en vier haringen nodig. Wij raden aan (zeker voor feesttenten van 6m breed maar ook bij kleinere modellen) dat u onze bevestigingskit aanschaft, die bestaat uit spanningsriem en robuuste haringen. Deze riemen moeten elke twee meter rondom de feesttent geplaatst worden. Voor extra stevigheid kunt u de grondbuis kit aanschaffen.


Harde ondergrond

De feesttent kan zonder bevestiging op een harde ondergrond (zoals asfalt) staan, mits u de grondbuis kit aanschaft voor extra stevigheid. Wij raden u aan om, als het mogelijk is, de hoeken van de feesttent met een touw te bevestigen.Outside View Inside View Inside View Outside View - Door Inside View - Window Without Walls
Klik om te vergroten
 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Really happy with this tent. Very solid parts, well labelled , easy to erect and feels very sturdy."

beoordeeld maandag 19 september 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld maandag 28 oktober 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Love the marquee! It's everything and more that I expected. Hope to have many parties in it."

beoordeeld vrijdag 4 oktober 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Used for our Allotment Association Show with great success. Very solid, easy to put up / take down. Waterproof and firm against the wind. We are thinking of replacing all our old marquees with similar products from this supplier."

beoordeeld woensdag 11 september 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld zaterdag 20 juli 2013

Score: 5/5 Vertalen

"used it all ready and very pleased will be ordering another one soon as need more"

beoordeeld maandag 8 juli 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Very pleased with tent, no problems."

beoordeeld dinsdag 28 mei 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld vrijdag 24 mei 2013

Score: 4/5 Vertalen

"les fiches ne sont utilisables que sur un terrain très très souple,pour ce qui est de la protection des angles quelques oeillets seraient utiles à la base"

beoordeeld maandag 8 april 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld woensdag 23 januari 2013

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1