Mollenverjager op Batterijen

Code: SP0020
Mollenverjager op Batterijen
Deze Mollenverjager houdt uw tuin het gehele jaar, ook tijdens korte winterse dagen, vrij van mollen.

Ook interessant

Beschrijving

Deze mollenverjager die op batterijen werkt, is gemakkelijk in het gebruik en zeer effectief in het bestrijden van mollen op een humane manier. Het enige wat u hoeft te doen is de mollenverjager in de grond te steken en aan te zetten.

Hoe werkt het?

Mollen zijn vrijwel blind maar hebben een erg goed ontwikkeld gehoor. De mollenverjager creëert een laag geluid, onhoorbaar voor mensen, dat lijkt op het geluid van andere dieren die in de grond leven en jaagt de mol weg. Als het apparaat werkt hoort u elke 30 seconden een toon, dit is om u te laten weten dat het apparaat in werking is.

Dekkingsgebied

Afhankelijk van de grondsoort dekt de mollenverjager ongeveer 730m2 rondom de mollenverjager.

Het is mogelijk dat er een toename is in de activiteit van de mollen als u de mollenverjager net heeft geplaatst, herkenbaar door de toename van molshopen in uw tuin. Waarschijnlijk is dit zo omdat de mollen een uitweg proberen te zoeken. Als er molshopen tussen het apparaat en uw huis komen, herplaats het apparaat.

Meestal zijn de mollen binnen 2 tot 3 dagen weg maar het proces kan tot 6 weken duren, afhankelijk van de grondsoort.

Dit apparaat gebruikt 4x D-batterijen, wij raden u aan batterijen van het merk Panasonic te gebruiken voor  de langste werkingsduur. Kies bovenaan voor Mollenverjager met batterijen.

Let op: het apparaat werkt op batterijen maar deze zijn niet inclusief, wilt u dit apparaat incl. batterijen vink dan de juiste optie aan).

Specificaties

 • Lengte: 38cm lang
 • Materiaal: Kunststof
 •  
  Klanten Feedback
  Score: 2/5

  "Maakt nogal veel lawaai (elke 23 seconden) , tenzij je hem verder de grond indrukt, wat eigenlijk niet de bedoeling is."

  beoordeeld zaterdag 12 mei 2018

  Score: 2/5 Vertalen

  "Billiges Plastikteil, sehr instabil."

  beoordeeld zondag 29 november 2015

  Score: 5/5 Vertalen

  "Wir waren zufrieden mit dieser Ware.Da es dieses Jahr sehr viel Maulwürfe und Wühlmäuse gab,hat es für die Wühlmäuse nicht gewirkt.Für Maulwürfe wunderbar"

  beoordeeld zondag 15 november 2015

  Score: 2/5

  "Ik heb 2 van deze apparaten staan doch ben de mollen nog niet kwijt."

  beoordeeld zaterdag 19 september 2015

  Antwort von Primrose: "Wij verzoeken u om voor al uw vragen en klachten contact op te nemen met onze klantendienst via email (info@primrose-nederland.nl) of via telefoon (+31 (0)10 7131815). Primrose Nederland, Klantenservice"
  Score: 1/5 Vertalen

  "Le produit n'a fonctionné que deux jours avec des piles achetées avec l'appareil ! Question : comment procéder pour avoir un autre appareil ... qui reste fiable ? merci F.CHARRIER"

  beoordeeld woensdag 12 augustus 2015

  Score: 4/5 Vertalen

  "de momento funciona bien. lleva 3 dias y sin topos...."

  beoordeeld dinsdag 2 juni 2015

  Score: 4/5 Vertalen

  "Damit das Gerät funktionierte, musste ein Streifen Aluminiumfolie zwischen Batterie und Metallring des Gehäuses eingelegt werden. Das Geräte wurde danach in den jüngsten Maulwurfhügel gesteckt und dann nacheinander nochmals in zwei neu entstandene Hügel umgesetzt. Seit drei Wochen gibt es keine neuen Hügel mehr. Vorher gab es täglich neue Hügel."

  beoordeeld maandag 25 mei 2015

  Score: 4/5

  "Het apparaat werkt niet direct, want na installatie van de batterijen hoorde ik geen piepje. Het bleek dat het deksel geen goed contact maakte met de +. Dit dmv. de veer bijgesteld en toen werkte hij wel. In het begin trok de mol zich er niet veel van aan, maar we zijn nu ongeveer 2 weken verder en het lijkt te werken."

  beoordeeld donderdag 23 april 2015

  Score: 5/5 Vertalen

  "Zeigt schon erste Erfolge"

  beoordeeld zondag 29 maart 2015

  Score: 1/5

  "Na het plaatsen van de batterijen heb ik het apparaat in de grond gestoken zoals het hoort. De zoemer werkt perfect, maar wat blijkt; in plaats van mollen af te schrikken trekt dit apparaat de mollen juist aan. Vlak naast het apparaat krijg ik nu de ene molshoop na de andere. De mol wordt totaal niet afgeschrikt van de trillingen die het apparaat produceert. In mijn ogen is dit apparaat dus waardeloos. Als primrose wil, dan mogen ze mij een e-mail adres opgeven waarop ik een foto kan doorsturen met de werkelijke situatie hier in mijn tuin"

  beoordeeld donderdag 19 februari 2015

  Toon meer

  Een greep uit ons aanbod

   
  1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1