Mollenverjager op zonne-energie

Code: SP0058
Mollenverjager op zonne-energie

Mollenverjager op Zonne-energie
Goede kwaliteit mollenverjager op zonne-energie. Wij verkopen al vele jaren mollen verjagers. Het zijn prima producten en wij weten hoe u er het beste uit kunt halen.

Effectiviteit gegarandeerd – zie onze garantievoorwaarden op onze  Mollenverjager op Zonne-energie

Ultrasone mollenverjagers zijn de humane manier om mollen uit uw gazon te verwijderen. Gewoon in de grond steken en laten staan - zo gemakkelijk is het.

Batterijen niet nodig. Zelfs op een bewolkte winterse dag, zal het zonnepaneeltje genoeg energie opslaan in de accu om het apparaat gedurende de nacht te laten werken.

Hoe groot is het werkingsgebied? Dit hangt af van de grondsoort in uw tuin. Kalkgrond geleidt het geluid effectiever dan bijvoorbeeld zandgrond. Het zou een circel van 15 meter moeten dekken rondom de verjager. (729m²).

Hoe werkt het? Het stoot een laag vibrerend geluid uit op een frequentie die onhoorbaar is voor mensen maar waarvan is gebleken dat mollen het gebied verlaten. Experts geloven dat mollen solitaire dieren zijn die denken dat het geluid door andere mollen wordt veroorzaakt.

In tegenstelling tot veel andere mollenverjagers wordt dit apparaat opgeladen geleverd, geeft u het alstublieft minimaal 30 dagen de tijd om het apparaat zijn werk te laten doen. Wanneer het apparaat aan staat zult u elke 30 seconden een pieptoon horen, dit is niet het geluid dat de mollen horen maar voor u zodat u er zeker van kunt zijn dat het apparaat werkt.

Belangrijke informatie:
Het apparaat moet niet tussen de molshopen in geplaatst worden aangezien zij zich dan in alle richtingen door uw tuin zullen verspreiden. Het kan het beste op dezelfde manier gebruikt worden als een herdershond zijn schapen hoedt – om de mollen in de gewenste richting te drijven “volgt” u ze langszaam met de verjager naarmate zij zich ervan af bewegen.
Het kan zijn dat er in het begin vaker molshopen verschijnen en zelfs dichtbij het apparaat. Dit wijst erop dat de verjager begint te werken en dat de mollen gedesoriënteerd raken, dus geen paniek!!

P.S. Mollen worden gewoonlijk binnen 2-3 dagen verjaagd, maar wees ervan bewust dat het proces in sommige gevallen tot 6 weken zou kunnen duren, dus heeft u alstublieft geduld.

Eigenschappen:

2 Jaar mechanische garantie.

Diameter:12cm

Lengte: 38cm

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"i'm waiting to see if it does the job"

beoordeeld woensdag 7 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It's working, and the moles have gone"

beoordeeld donderdag 1 november 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Rubbish. Does not work and makes a loud and very discernable noise"

beoordeeld maandag 1 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It works!A good deterent for moles"

beoordeeld woensdag 12 september 2018

Score: 4/5 Vertalen

"The mole deterrent is working although not as far as it stated. I just have to keep moving it every few days towards the direction I want the moles to move to. One went sideways, crafty begger!"

beoordeeld donderdag 6 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Appear to have doe the job in s few days."

beoordeeld dinsdag 7 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Yes - Because it works!! I am now mole free, do you have anything for rabbits?"

beoordeeld vrijdag 3 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Diminution presque instantanée des taupes !!!!"

beoordeeld dinsdag 19 juni 2018

Score: 4/5 Vertalen

"This purchase is excellent bar one piece of missing information - that the it is ON when the red button is in, but it is easy to touch this when moving the device. It is easy to leave the Repeller in the off position."

beoordeeld vrijdag 9 februari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"works well to deter moles"

beoordeeld donderdag 8 februari 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1