Papillon™ - Gepelde Natuurlijke Rietmat - 300cm x 120cm

Code: GS0022RS2
Papillon™ - Gepelde Natuurlijke Rietmat - 300cm x 120cm
< > < >
Papillon™ - Gepelde Natuurlijke Rietmat - 300cm x 120cm

Ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren, deze rietmat is perfect om een vleugje rustiek in uw tuin te brengen. Dit robuuste maar milieuvriendelijke mat is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen om het een echt organisch gevoel te geven. Deze veelzijdige rietmat heeft een aantal toepassingen in de tuin en is niet alleen geweldig voor het verbergen van een hek, maar kan ook worden gebruikt om een privacyscherm te maken of om het zicht op composthopen en bakken te blokkeren. Het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's om zachte, natuurlijke schaduw te creëren.

Productbeschrijving
  • Veelzijdige screening - maakt een aantrekkelijk scherm of hek in uw tuin
  • Natuurlijke constructie - Als natuurlijk materiaal geeft deze screening een rustiek, organisch gevoel aan uw tuin
  • Geweldig voor het verbergen van lelijke kenmerken - Deze rieten tuinscherm is perfect voor het verbergen van oude hekken of bakstenen muren om de natuurlijke schoonheid van uw tuin te verbeteren
Specificaties
  • Hoogte: 120cm
  • Breedte: 3m

Op zoek naar screening met grotere, meer uniforme stokken met een strakker weefsel en kleinere openingen, waarom bekijkt u dan niet het bamboe-riet equivalent hieronder?

Elke mat is gemaakt van individuele verticale stengels (elke verticale is een complete stengel - er zijn geen pauzes). De gemiddelde breedte van elke stengel is 5mm, variërend van 3mm tot 6mm. Het riet wordt samengebonden met horizontale draden op 10cm afstand van elkaar.

BELANGRIJK: Omdat dit een natuurproduct is, is elke rol uniek. Wij kunnen dus niet garanderen dat elke rol dezelfde kleur, breedte en hoogte heeft. De dikte van de stengels variëert tussen de 3mm en 10mm, met een gemiddelde van 5mm.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Dank aan Dhr. D voor deze foto van de rietmat aan de onderkant van zijn dak.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1