PestBye® - Kattenverjager op Batterijen

Code: PB0032A
PestBye® - Kattenverjager op BatterijenPestBye® - Kattenverjager op Batterijen
< > < >
PestBye® - Kattenverjager op BatterijenPestBye® - Kattenverjager op Batterijen
Korting op grote aantallen
x1 €24,99
per stuk
x2+ €23,49
per stuk
Bespaar €3,00
PestBye® - Kattenverjager op Batterijen

Deze Kattenverjager nu per 2 nog voordeliger Klik hier

 

Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit. Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare frequentie, maar die wel voor dieren zoals katten hoorbaar is. Dit geluid schrikt dieren zoals katten, honden en vossen af, maar heeft bijvoorbeeld geen effect op vogels.

LET OP: Dit product werkt op batterijen, als het een hoorbaar geluid uitzendt, dan is dit een indicatie dat de batterijen leeg raken en vervangen dienen te worden.

  • Ingebouwde bewegingsmelder
  • 80° Werkingshoek, werkt tot op een afstand van 7m. Het maximale onbelemmerde werkingsgebied beslaat 27m²

Lees verder, of bel ons als u meer wilt weten over hoe dit soort producten werken – bespreek met één van onze experts hoe u het meest uit deze humane en effectieve kattenverjagende systemen kunt halen.

 

Deze kattenverjager is de eenvoudigste manier om katten uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Werkt op batterijen en is gemakkelijk te installeren: U kunt de verjager door middel van de meegeleverde pen in de grond steken of aan een muur, schutting o.i.d. ophangen.

Het is volledig waterdicht en kan dus onder alle weersomstandigheden buiten blijven.

 

Waarom een bewegingsmelder?

Dit apparaat heeft een infrarode (PIR) bewegingsmelder, die de verjager ingeschakeld zodra er een warmtebron het dekkingsgebied binnenkomt. Buiten het feit dat dit batterijen spaart is het volgende de belangrijkste reden hiervoor. Uit onderzoek is gebleken dat katten ongevoelig voor het geluid kunnen worden, als ze zich realiseren dat het geluid veroorzaakt wordt door hun aanwezigheid in het gecontroleerde gebied. Door de bewegingsmelder het geluid inschakelt leggen de katten wel het verband tussen het geluid en hun aanwezigheid in een bepaald gebied, waardoor het zeer onwaarschijnlijk wordt dat ze hun angst voor het geluid verliezen.

Frequentie Regelaar

Met een draaiknop kunt u de frequentie van het geluid aanpassen, zodat u zelf kunt bepalen welke frequentie het beste werkt voor uw specifieke ongedierte probleem. Hieronder staan de verschillende diersoorten waartegen dit apparaat werkzaam is en de aanbevolen stand per soort.

Van links naar rechts (van de kleinste punt naar de grootste punt)

  • Katten - tussen 3 - 5
  • Honden - tussen 3 - 4
  • Vossen - tussen 3 - 6
  • Eekhoorntjes - tussen 2 - 7
  • Knaagdieren - tussen 2 - 7
  • Insecten - tussen 2 - 7
  • Kakkerlakken - tussen 9 – 11

  • Opgelet: Op stand 1 en 2 bestaat er een kans dat mensen het geluid kunnen waarnemen.

Batterijen

Elke verjager gebruikt 4 type AA Batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van hoe vaak de verjager geactiveerd wordt. Bij 10 keer inschakelen per dag gaan de batterijen ongeveer 3-4 maanden mee. De batterijen zijn niet inbegrepen, maar zijn wel als extra optie te bestellen.

Hoe groot is het werkingsgebied?

Met een werkingshoek van 80° en een bereik van 7m, bedraagt het maximale onbelemmerde/vrije werkingsgebied zo'n 27m². In tegenstelling tot andere verjagers is met deze verjager het werkingsgebied regelbaar. Een kleiner werkingsgebied verlengt natuurlijk ook de levensduur van de batterijen.

Binnen welke tijd kan ik resultaat verwachten?

Als katten er een gewoonte van maken om in uw tuin op zoek te gaan naar voedsel en/of er hun behoefte komen doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die af en toe langs komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Een hond die het werkingsgebied van de verjager betreedt zal de verjager activeren en de hond kan hier op reageren. Zoals met elke methode, die het gedrag van dieren probeert te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat in iedere situatie effectief zal zijn. Maar uit eigen ervaring en aan de hand van de beoordelingen van onze klanten kunnen wij echter wel concluderen dat het in de meeste gevallen succesvol is.

Ondervinden vogels last van dit apparaat?

Nee - Integendeel zelfs, zonder katten zult u juist meer vogels uw tuin komen bezoeken.

 

Het kan voor komen dat kinderen en sommige (jong) volwassenen het geluid van de verjager kunnen horen. In dat geval kunt u natuurlijk overwegen om de verjager tijdelijk uit te zetten.

Specificaties:

Hoogte 10,5cm x Breedte 10,5cm x Diepte 4,7cm

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 

 

 

 

 

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Je le connaissais déjà par des amis et cela marche très bien... Il n'y a pas que les chats qui soit repoussés par les ultras sons de ce répulsif .... Les oreilles des jeunes enfants y sont aussi sensibles !!!"

beoordeeld dinsdag 11 september 2018

Score: 3/5 Vertalen

"Worked for a few days but now the cat is back."

beoordeeld zaterdag 8 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great item does the job too takes a while but works a treat"

beoordeeld woensdag 5 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"As I am totally disabled I can only view my garden from my window, and I was constantly troubled by my next doors cat using my lawn as a toilet, so I purchased one of your Cat Repellents. My friend placed it in my garden for me, I have only seen it come in once, and I had much pleasure in seeing it run off as fast as it's legs would carry him, when it entered the zone. Thank You."

beoordeeld woensdag 5 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Since installing the product there is no longer any 'evidence' of cat's visiting the garden! Perfect!"

beoordeeld dinsdag 4 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good value product. It's early days but it seems to be working. My daughter's dog did not like it. We had to switch it off whilst he was here!!"

beoordeeld zondag 2 september 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Doesn’t look expensive but seems to do the job at the moment no cats in the last 4 days."

beoordeeld donderdag 30 augustus 2018

Score: 4/5

"goed ben er erg blij mee topy"

beoordeeld woensdag 29 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good price, Simple design. Easy to use, adjustable. I purchased this as I live in a terraced house and I share a passageway with one of my neighbours. I have three cats and at least one of them decided to use the passageway as a toilet. I tried all sorts of things to stop them. And eventually found this item. My cats HATE it. It’s VERY effective, and I’ve (touch wood) not found anymore pooh’s outthere. The unit was very easy to put together, and easy to begin using. I wouldn’t hesitate to buy if I needed one again. Delivery was fast, communication is fantastic."

beoordeeld woensdag 29 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Product delivered next day and works well."

beoordeeld maandag 27 augustus 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1