PestBye® Kattenverjager op Zonne-energie

Code: PB0038
PestBye® Kattenverjager op Zonne-energiePestBye® Kattenverjager op Zonne-energiePestBye® Kattenverjager op Zonne-energiePestBye® Kattenverjager op Zonne-energie
< > < >
PestBye® Kattenverjager op Zonne-energiePestBye® Kattenverjager op Zonne-energiePestBye® Kattenverjager op Zonne-energiePestBye® Kattenverjager op Zonne-energie
PestBye® Kattenverjager op Zonne-energie


Afmetingen

 • Hoogte 13.5cm x Breedte 11cm x Diepte 7.5cm
 • Gewicht 215gr

Eigenschappen
 • Werkt op zonne-energie - geen electriciteitskosten
 • Inclusief verplaatsbaar zonnepaneel zodat u het gemakkelijk naar de zon kunt draaien
 • 3 Standen schakelaar - aan met stroboscoop, aan zonder stroboscoop, of kattenverjager uit
 • Ultrasoon geluid - niet detecteerbaar voor mensen maar zal katten in de omgeving verjagen en irriteren
 • Muur of schuttingmontage - houdt uw gazon vrij van obstakels
 • Veilig en vogelvriendelijk
 • Bewegingssensor voor maximale effectiviteit
 • Humane methode om dieren uit uw tuin te houden
 • Heeft een bereik van 6.7m in een boog van 110°, daarmee een ovaal geëffecteerd gebied creëerend van 142m²

Als er ongewenste dieren in uw tuin komen, die uw bloembedden omwoelen, uw tuin bevuilen en over het geheel genomen u het genot van uw tuin ontnemen, dan is de Kattenverjager de oplossing. Dit apparaat verjaagt niet alleen katten, maar ook vossen, en voorkomt dat uw planten aangevreten worden en uw tuin ‘s nachts een dierenspeeltuin wordt. Het geluid dringt niet door muren en schuttingen heen, dus het heeft geen effect op een hond binnenshuis, of de hond van de buren. Echter, huisdieren die dezelfde tuin gebruiken kunnen er last van ondervinden. Uiteraard kunnen wij, zoals alle producten die dierengedrag beïnvloeden, niet garanderen dat de effectiviteit in alle omstandigheden uitstekend is. Desalniettemin is onze ervaring en de feedback die wij van klanten ontvangen dat het product over het algemeen hoog presteerd en veelzijdig is.

Zonne-energie

Dit product werkt op zonne-energie, wat betekend dat het economisch, en gemakkelijk in gebruik is. Geen slordige bedrading of kabels - zet het gewoon op de ideale plek op een muur of schutting en laat het ultrasone geluid zijn werk doen. U zult binnen een week enig effect zien, en binnen een paar weken zullen zelfs de meest hardnekkige bezoekers verdwenen zijn. Het zonnepaneel is verstelbaar, zodat u de zon kunt najagen voor extra opladen.

Ultrasoon Geluid en Stroboscoop

Allereerst detecteerd de infrarood bewegingssensor een warm lichaam dat binnen de ovale, 110 graden boog, tot een afstand van 6.7m beweegt. Als dit lichaam eenmaal is gedetecteerd, stoot de PestBye Kattenverjager op Zonne-energie een ultrasoon geluid uit op een hoge frequentie, dat onhoorbaar is voor mensen, maar katten in de omgeving zal afschrikken en irriteren zonder dat vogels er last van hebben. Als aanvulling op het geluid, heeft het ook een mogelijkheid om een intense stroboscoop aan te zetten die de dieren nog meer zal wegjagen.

Wand Montage

De gemakkelijk te gebruiken wandmontage zit er bij die bestaat uit een sleutelgathaak een een eenvoudige schroef, die beiden bij dit product geleverd worden. Wandmontage heeft als voordeel dat het niet zo snel mogelijk is voor het dier om de verjager om te stoten en te beschadigen, en ook dat u geen gat in uw gazon of bloembed hoeft te graven.

Drie Standen Schakelaar

Deze kattenverjager heeft drie verschillende schakelstanden. Stand 1 betekend dat als de bewegingssensor is getriggerd, het apparaat hoge ultrasone tonen uitstoot, afgewisseld met felle stroboscoop lichten, voor 20 seconden, om ongewenste katten te verjagen. Stand 2 betekend dat het apparaat uit staat, en de sensors niet getriggerd worden. Stand 3 betekend dat als de bewegingssensor iets detecteerd, het apparaat 20 seconden lang hoge frequentie ultrasone tonen uitstoot, maar de stroboscoop blijft uit.

Aangezien dit apparaat stroboscoop licht uitstoot, kunnen mensen met fotogevoelige epilepsie nadelig worden beïnvloedt.


 
Klanten Feedback
Score: 4/5

"voldoet perfect aan de verwachting zoals beschreven op de website"

beoordeeld zaterdag 5 augustus 2017

Score: 2/5

"Nog geen goed resultaat. Nog langer testen"

beoordeeld maandag 13 maart 2017

Score: 1/5

"werkt niet"

beoordeeld maandag 19 december 2016

Score: 4/5

"Goed"

beoordeeld maandag 26 september 2016

Score: 5/5

"Geen kat meer gezien, letterlijk dan!"

beoordeeld dinsdag 16 augustus 2016

Score: 4/5

"Moet nog uitwijzen of het werkt."

beoordeeld donderdag 21 april 2016

Score: 1/5

"Aanvankelijk leek het apparaat goed te werken, maar na enkele dagen al slaat het te pas en vooral te onpas aan, d.w.z. wanneer er totaal geen beweging te detecteren valt. Een vervangend en goed apparaat zou welkom zijn."

beoordeeld woensdag 13 april 2016

Score: 4/5

"Snelle en goede service"

beoordeeld dinsdag 8 maart 2016

Score: 4/5

"goed"

beoordeeld zaterdag 22 augustus 2015

Score: 4/5

"Bij mn buurvrouw opgehangen, maar zij heeft ze weer weggehaald na drie dagen. Jammer maar ik kan nu niet zeggen of het echt helpt dat katten wegblijven."

beoordeeld maandag 13 juli 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1