Plantsava 3L Langwerpige Bewaterings Tank

Code: PP0302
Plantsava 3L Langwerpige Bewaterings TankPlantsava 3L Langwerpige Bewaterings Tank

De Plantsava is een eenvoudig en kosteneffectief ondergronds irrigatiesysteem.

De werking van de tank zorgt ervoor dat water en voedingsstoffen zodanig aan de planten worden geleverd dat de planten de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen opnemen. Dit zorgt voor een betere wortelontwikkeling en een optimale groei.


Wat zijn de voordelen van de Plantsava?

 • Verminderde bewaterings frequentie
   Door de tank te vullen met water kan de plant de juiste hoeveelheid water tot zich nemen. Dit betekent dat u de plant niet meer iedere dag water hoeft te geven, wat ideaal is als u op vakantie of weg van huis bent.

 • Voorkomt overbewatering en uitdroding
   Door de tank te vullen met water kan de plant de juiste hoeveelheid water opnemen voor optimale groei. De palnt kan dus onmogelijk teveel water opnemen. Tegelijkertijd hoeft u enkel om de paar weken de tank te vullen.

 • Houdt de schadelijke zouten op het oppervlak van de aarde
   De Plantsava bewatert de plant van onderaf waardoor het water niet door de aarde heen moet zakken om de wortels te bereiken.

 • Geen wateraansluiting nodig
   De plantsava werkt op zichzelf, zet hem gewoonweg onderin de plantenbak en vul hem met water. Zorg ervoor dat de vulslang boven de aarde uitkomt (de slang kan korter geknipt worden).


Dit simpele bewateringssysteem is millieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled materiaal en helpt u water te besparen. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dit systeem helpt ook om de grond te beluchten en zo het ideale groei milieu te handhaven.

Het plantsava systeem is een eenvoudige manier om tuinieren gemakkelijker te maken, perfect voor als u op vakantie bent - niet meer huiskomen tussen verwelkte planten of uw buren te vragen om voor uw tuin te zorgen. Het kan ook worden gebruikt om simpelweg uw planten minder vaak water te geven, een ideale oplossing voor de rompslomp van het hedendaagse tuinieren.

Afmetingen:
Hoogte 6.5cm
Lengte 63cm
Breedte 13cm
Vulslang lengte 20.8cm

Ook beschikbaar:

Klik hier om het hele assortiment Plantenbakken te bekijken

 
Klanten Feedback

Score: 4.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld donderdag 25 juli 2013

Score: 5/5 Vertalen

"I am very happy with all the Plantsava watering tanks i ordered from you. They arrived quickly and I will certainly order again from Primrose. Merle Galton "

beoordeeld woensdag 28 juli 2010

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1