Primrose™ - Cortina Steen Kegel Plantenbak - H41cm

Code: PP7776
Primrose™ - Cortina Steen Kegel Plantenbak - H41cm
< > < >
Primrose™ - Cortina Steen Kegel Plantenbak - H41cm
Combineer moderne eigentijdse stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze cortina stenen kegel plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Duurzaam construct - gemaakt van een duurzame, lichtgewicht mix van steen en hars met hoge dichtheid met een authentiek stenen uiterlijk
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 41cm
  • Diameter: 43cm

Dit product is ook verkrijgbaar in zwart:

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze cortina steenkleurige plantenbak zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte, terwijl hij een unieke stijl in uw tuin brengt die er prachtig zal uitzien in combinatie met moderne meubels op uw terras. De hoge kegelvorm van deze plantenbak maakt een dramatische statement op uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuren, maak zo een prachtige ingang voor uw huis.

Duurzame constructie

Deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen is duurzaam, licht in gewicht en lichtbestendig en heeft nog steeds een authentieke uitstraling.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1