Primrose™ - River Mist Ronde Tuscan Plantenbak - H44,5cm

Code: PP7797
Primrose™ - River Mist Ronde Tuscan Plantenbak - H44,5cm
< > < >
Primrose™ - River Mist Ronde Tuscan Plantenbak - H44,5cm
Combineer mooie pasteltinten met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze serene Toscaanse plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mangeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars ervoor zorgt dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Optionele afvoergaten met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 44½cm
  • Diameter: 50½cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze Serene Peridot plantenbak zal opgaan in uw buitenruimte terwijl hij een pop van kleur in uw tuin brengt die er prachtig zal uitzien in combinatie met bloemen. De kegelvorm van deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuren, waardoor een prachtige ingang voor uw huis wordt gemaakt .

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"The product looks the same in real life as it does on the website. Even the shade is true to life. Also showing the dimensions of the pot in large numbers was extremely helpful as you didn't have to go looking in the small print for the dimensions."

beoordeeld maandag 22 oktober 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1