Primrose™ - Steen Effect Trog - Wit - 59cm

Code: PP7861
Primrose™ - Steen Effect Trog - Wit - 59cm
< > < >
Primrose™ - Steen Effect Trog - Wit - 59cm
Deze prachtige baltisch grijze plantenbak is perfect voor het weergeven van planten en bloemen in uw tuin. De stijlvolle afwerking ziet eruit als echte steen en biedt alle voordelen van een hars plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mix van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars zorgt ervoor dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
  • Ongelooflijk lichtgewicht - eenvoudig te verplaatsen en te verplaatsen in uw tuin, waardoor dit een praktische en draagbare manier is om prachtige bloemen in uw tuin te planten
  • Mooie afwerking - geeft deze planter het uiterlijk van echte steen, gasten kunnen het verschil niet zien!
Specificaties
  • Hoogte: 41cm
  • Lengte: 59cm
Dit product is ook verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en in een groter formaat:

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Deze steen goot zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte terwijl hij een rustieke stijl in uw tuin brengt die er prachtig uit zal zien in combinatie met moderne meubels op uw terras. Deze trog maakt een dramatische uitspraak in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuren, waardoor u een prachtige ingang krijgt voor uw huis.

 
Klanten Feedback

Score: 4.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Great planter looks great and shows the flowers off to great effect. Good VFM and sturdey. Looks better than the picture. It showed the garden off to great effect so much that I ordered 3 more"

beoordeeld zondag 29 juli 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Light in weight, looks good"

beoordeeld donderdag 26 april 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1