Primrose™ - Vulkanisch Grijze Kegel Plantenbak - H57cm

Code: PP7774
Primrose™ - Vulkanisch Grijze Kegel Plantenbak - H57cm
< > < >
Primrose™ - Vulkanisch Grijze Kegel Plantenbak - H57cm
Combineer moderne eigentijdse stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze vulkanische grijze kegel plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gemaakt van een duurzame, lichtgewicht mangeling van steen en hars met hoge dichtheid met een authentiek stenen uiterlijk
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 57cm
  • Diameter: 60cm

Dit product is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze vulkanisch grijs gekleurde plantenbak past in met de aard van uw buitenruimte en brengt een unieke stijl in uw tuin die er prachtig uit zal zien in combinatie met moderne meubels op uw terras. De hoge kegelvorm van deze plantenbak geeft een dramatische look in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuren, maak zo een prachtige ingang voor uw huis.

Duurzame constructie

Deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen is duurzaam, licht in gewicht en vervaagt niet en heeft nog steeds een authentieke uitstraling.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"lovely planter, perfect for what I needed it for, and light to move"

beoordeeld zaterdag 2 juni 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1