Solaray™ "Howden" Waterelement op Zonne-energie

Code: WF9225
Solaray™ "Howden" Waterelement op Zonne-energie
< > < >
Solaray™ "Howden" Waterelement op Zonne-energie
Met zijn chique en moderne design brengt u met dit waterelement klasse in elke tuin . De delicate tuiten en kelken zijn gemaakt van duurzaam metaal. Het is een genot om naar te kijken en om het te horen. Het werkt op zonne-energie, dus beter voor het milieu en dus ook voor uw tuin en portemonee.

Productinformatie:
  • Zonne-energie - geen stroomkabels nodig
  • Elegant en stijlvol design - artistiek trapsgewijs ontwerp
  • Inclusief kiezels - om het nog aantrekkelijker te maken
  • Gemaakt van kunsthars en metaal - kunsthars is UV-en vorstbestendig en het duurzame metaal zorget voor de elegantie en gratie
  • Lichtgewicht, makkelijk te installeren - weegt slechts 2,2 kg
  • Op zichzelf staand - geen bijkomend reservoir nodig, geen graafwerk

Specificaties:
  • Hoogte 66cm x Breedte 25cm x Diepte 25cm
  • Gewicht: 2,2kg

Op Zonne-energie

Geen gegraaf in uw tuin of kabels die door uw bloemperken lopen, dit waterelement werkt volledig op zonne-energie. In daglicht neemt het de energie op die nodig is om het water van kelk tot kelk te laten stromen, voor uw milieuvriendelijke ontspanning.

Elegant en Stijlvol Design

Dit prachtige waterelement met zijn delicate tuiten en kelken is een verrukking voor zowel het oog als het oor en doet denken aan moderne kunst. Dit aantrekkelijke ontwerp zal zeker indruk maken op uw vrienden en buren en zal een middelpunt in uw tuin zijn.

Constructie gemaakt van Kunsthars en Metaal

Kunsthars heeft als voordeel t.o.v. andere materialen dat het UV-en vorstbestendig is, dit helpt zeker op plaatsen waar het in de felle zon staat om verkleuring tegen te gaan, maar ook om de koude maanden te overleven. Bovendien is het ook nog eens veel lichter qua gewicht in vergelijking met andere materialen van dezelfde grootte. De delicate tuiten en kelken van dit ontwerp zijn gemaakt van duurzaam metaal zodat ze bestand zijn tegen ons wisselvallig zomerweer.

Lichtgewicht

Met een gewicht van slechts 2,2kg is het overal in uw tuin gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Volledig op zichzelf staand en in combinatie met de zonne-energie aangedreven pomp, betekent dat u niet nog een bijkomend reservoir aan hoeft te schaffen en er hoeft ook geen graafwerk uitgevoerd te worden. U kunt het dan ook op elke verharde of onverharde ondergrond neerzetten.

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Looks lovely easy to assemble. Works in full sunlight would benefit from a storage unit to allow it to operate continuously."

beoordeeld maandag 15 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"matched description fully. Good quality product"

beoordeeld donderdag 4 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Joli modèle elegant qui fonctionne bien . Par contre un peu silencieux j ai du rajouter des aimants dans les fleurs .pour entendre l eau couler"

beoordeeld maandag 1 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"The water feature was nice but was unaware that it would stop working when the sun was blocked by cloud. I had thought the solar panel might have stored some power to allow it to work for a bit longer."

beoordeeld zaterdag 11 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Easy to assemble, lovely to look at and listen too!"

beoordeeld vrijdag 10 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"love it. easy to assemble, only need to top up water now and again, because it is a reservoir under cover, no airborne rubbish gets in."

beoordeeld vrijdag 27 juli 2018

Score: 1/5 Vertalen

"There is no battery back up so even when there’s only the tiniest bit of wispy cloud or if someone walks past the fountain it stops."

beoordeeld vrijdag 15 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Delighted with product .. arrived promptly"

beoordeeld woensdag 13 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Bought one of these a few years ago but the bowl cracked so last year we ran it with a plastic bag inside. Would recommend putting it in a shed or garage over winter. Such a lovely item, I had to buy a replacement one!"

beoordeeld zondag 10 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"As described, looks lovely."

beoordeeld zondag 10 juni 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1