Tuinspiegel Plaat van Acryl - Rechthoek Medium - 120cm x 60cm

Code: DF0041M
Tuinspiegel Plaat van Acryl - Rechthoek Medium - 120cm x 60cm

Tuinspiegel Plaat van Acryl

Een groots effect, in een handomdraai gecreëerd, door een tuinspiegel plaat van acryl te bevestigen aan een muur of hek.

U kunt deze platen gemakkelijk bevestigen aan een hekwerk, tegen de muur, achter een bloembed of achter een waterval. De foto zoals hierboven getoond is slechts een idee van de vele mogelijkheden. De platen zijn gemaakt van acryl, wat 10x sterker is dan glas, 80% lichter en het kan niet splinteren.
De platen zijn gemakkelijk op maat te maken, voor een rechte lijn kerft u met een mes op de gewenste lengte, hierna breekt u het langs een rechte lijn. Een bocht maakt u door gebruik te maken van een snijschijf of tegelsnijder. Tevens kunen de gaten in de plaat gedrild worden (gebruik hiervoor het boortje dat tevens voor metaal gebruikt wordt), of de spiegel kan gelijmd worden met onze zelfklevende spiegellijm. Deze lijm is waterbestendig.

Bedenk dat de reflectie enkel zo goed is als de ondergrond waarop de spiegel gemonteerd is, dus het is zaak de lijm goed en gelijkmatig te verspreiden voor de spiegel aagebracht wordt. Het advies is om de spiegel eerst op een zeer egale gladde, waterdichte ondergrond te lijmen of te boren (een voorbeeld hiervoor is compactplaat, verkrijgbaar bij o.a. de Gamma) Indien u lijm gebruikt, dient u dit zeer egaal en gelijkmatig te verspreiden. Na het vastplakken of -boren van de spiegel op de plaat, kunt u de plaat aan de muur bevestigen.

Download de Gebruiksaanwijzing

Beschikbaar Maten
Spiegel Prijs Maten
Acryl Spiegel €49,99 Rond (40cm x 40cm)
Acryl Spiegel €59,99 Vierkant, klein (60cm x 60cm)
Acryl Spiegel €59,99 Rechthoek, klein (90cm x 44cm)
Acryl Spiegel €94,99 Rechthoek, groot (180cm x 74.5cm)
Acryl Spiegel €69,99 Rechthoek, groot, extra smal (180cm x 44cm)
Acryl Spiegel €84,99 Rechthoek, groot, smal (180cm x 60cm)
Acryl Spiegel €129,99 Rechthoek, extra groot (180cm x 120cm)

Klik hier om alle Tuinspiegels te bekijken.

Hartelijk dank aan P. Mitchell voor deze prachtige recensie van de Tuinspiegel Plaat van Acryl


Klanten Feedback

"Tuinspiegel besteld bij Primrose. Helaas was DHL, tot twee keer aan toe, niet in staat om deze spiegel onbeschadigd te bezorgen. Keurig opgelost door Primrose door mij drie keer een nieuwe spiegel toe te sturen. Goede service!"
.-W.H.J. van den B.

"Mijn vrouw mag graag naar tuinprogramma's kijken op de tv. Na een uitzending zag zij ook een tuin met een bloemenborder van oude halve tegels en spiegels in de tuin.Omdat wij toch onze tuin moesten aanpakken, hebben we de bestrating tot de schuur vervangen en de border aangelegd. Voor de spiegel hebben we gegoogled en kwamen op de site van Primrose Nederland. Hier zagen we de tuinspiegel plaat van acryl met het formaat van 180 x 120 cm. Het grote voordeel van deze acryl spiegel is dat deze niet loodzwaar is. We hebben de bestelling geplaatst en binnen enkele dagen werd deze op de door ons aangegeven ochtend bezorgd. Deze spiegel hebben we tegen de schuurwand gemonteerd. In de zomer staat daar een waterornament voor en in de winter halen we dit ornament met pomp weg en zetten op de lege waterbak een plantenbak. We zijn erg tevreden met de spiegel en het resultaat. De tuin lijkt groter."
.-Gerrit B

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"It was the quickest delivery I have known and the packaging excellent"

beoordeeld donderdag 1 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Perfect fitted in trellis in the garden ."

beoordeeld maandag 15 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Good product. It reflects light into the dark corner of the garden which we wanted it to. It’s lightweight, so easy to carry around. This is good as we have to keep moving it as the Earth continues to orbit the sun! We did put batons on it to give it some rigidity."

beoordeeld vrijdag 12 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Good product but I will need probably to cut it."

beoordeeld donderdag 20 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Standard of reflection looks very high, as stated the delivery was very prompt and the parcel wrapped well to protect purchase."

beoordeeld donderdag 30 augustus 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Mirrors both had broken corners."

beoordeeld woensdag 15 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Exactly what it says on the tin and now installed behind trellis and works a treat in creating spatial illusion in the garden."

beoordeeld zondag 5 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent service, excellent product"

beoordeeld donderdag 2 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"These garden mirrors make all the different's in a small area and the plants have really come on with the reflective light"

beoordeeld zaterdag 23 juni 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Lovely and easy to fit. Looks amazing."

beoordeeld dinsdag 12 juni 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1