Tuscan Ronde Plantenbak - Wit met Grijs - 56cm

Code: PP7854
Tuscan Ronde Plantenbak - Wit met Grijs - 56cm
< > < >
Tuscan Ronde Plantenbak - Wit met Grijs - 56cm
Combineer een moderne stijl met natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze Binnenplaats Witte Plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars zorgt ervoor dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, deze biedt dus het beste van twee werelden
  • Optionele afvoergaten met meegeleverde stop - controleer het vasthouden van water om te voorkomen dat de planter te water loopt, uw planten gezond houden
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 49½cm
  • Diameter: 56cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze Binnenplaats Witte Plantenbak zal opgaan met de aard van uw buitenruimte en brengt een unieke stijl in uw tuin die er prachtig uit zal zien in combinatie met moderne meubels op uw terras. De hoge cilindervorm van deze plantenbak zal dramatische staan in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuropeningen, maak zo een verbluffende ingang voor uw huis.


Het ingewikkeld gedetailleerde reliëf ontwerp is de perfecte finishing touch en geeft deze plantenbak een aparte stijl, ideaal voor het trots weergeven van uw planten en bloemen.

Het optionele afvoergat van de plantenbak met een meegeleverde stop maakt het perfect voor het handhaven van de ideale vloeistofniveaus, waardoor planten geen risico lopen te waterig te worden. Het voorkomen van mogelijk te veel water geven betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hoeveel u uw planten water geeft en gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

 
Klanten Feedback

Score: 4.6/5 (7 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"These pots were purchased for Christmas trees I’ve had about 8 years. They were much bigger than I thought I’d ordered so took lots of other winter plants underneath the tree which means I’ll have great displays all year round."

beoordeeld woensdag 12 december 2018

Score: 5/5 Vertalen

"As described, looks good."

beoordeeld maandag 30 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Just the product I needed for a {\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 .HelveticaNeueInterface-Regular;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red0\green0\blue0;} \deftab720 \pard\pardeftab720\partightenfactor0 \f0\fs34 \cf2 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 \ }"

beoordeeld maandag 5 februari 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Looks lovely has the apearance of stone"

beoordeeld donderdag 23 november 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Very nice large pot. Bit shiny so don't look identical to pottery version but excellent quality."

beoordeeld woensdag 15 februari 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld donderdag 9 februari 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 8 februari 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1