5m Flexi-Boord Tuin Rand (5x 1m pakken) in Grijs - H8cm - van EcoBlok

Code: GS0203GREYX5
5m Flexi-Boord Tuin Rand (5x 1m pakken) in Grijs - H8cm - van EcoBlok
< > < >
5m Flexi-Boord Tuin Rand (5x 1m pakken) in Grijs - H8cm - van EcoBlok
Deze innovatieve grasrand is een vlugge en effectieve manier om frisse, stijlvolle randen te creëren in uw tuin. Deze kan u omvormen naar bijna elke vorm, Flexi-Boord is perfect om natuurlijke, organische vormen in uw tuin te creëren. Volledig gemaakt uit gerecycleerd plastiek, Flexi-Boord is een milieuvriendelijke manier om uw tuin bedden en boorden netjes te houden en is volledig waterdicht. Met een geïntegreerde goot, is de Flexi-Boord ook grasmaaier vriendelijk en stelt u in staat om tot op de rand van het gazon te maaien , hierdoor zal het niet of minder nodig zijn om boorden met de hand te trimmen.

Productbeschrijving
  • Creëren van scherpe randen in uw tuin - Creëer gemakkelijke randen tussen bloembedden, groententuin en uw gazon om uw tuin spik en span te houden zonder de nood voor garneersel
  • Flexibel ontwerp - Flexi-Boord kan gebogen worden tot een hoek van 70°, wat het goed maakt om te installeren in gebogen bedden of rond bomen en andere tuin functies
  • Kindvriendelijk - Gemaakt van gerecycleerd rubber met zachte, ronde randen is Flexi-Boord een veilige oplossing voor tuinen met kinderen
  • Gemaakt van gerecycleerd materiaal - Gemaakt van gerecycleerde rubber banden, perfect voor de ecologische tuinier
  • Gemakkelijk te installeren - Plaats de Flexi-Boord simpelweg op de rand van uw bedden en boorden en steek het in de grond met de bijgeleverde inzetten
  • Grasmaaier vriendelijk - Deze praktische rand kan volledig vlak geïnstalleerd worden met het gazon, dit om volledig grasmaaier veilig te zijn
Specificaties
  • Lengte 1m x Hoogte 8cm x Wijdte 7,5cm
  • Een bestelling is voor 5x 1m lange sectie van Flexi-Boord met connectie pinnen en palen

Deze innovatieve flexi-rand is gemakkelijk te installeren gelijkwaar in uw tuin. Elk stuk moet volledig vlak geïnstalleerd worden met het gazon, ofwel door het op de bodem/aarde van het bed te leggen of door een strook gras te verwijderen om een geul te maken waarin het kan worden geplaatst. Neem de voorziene inzetten en plaats ze, zet ze vast in de grond.

Flexi-Boorden kunnen gebogen worden tot op 70°, zo kunnen ze gebruikt worden als scherpe, moderne bogen rond uw bedden. Volg eerder de randen rond de natuurlijke bogen of de grond dan dat u het in vorm zou forceren. Wanneer gebogen rond scherpe bogen/hoeken, zal het product op natuurlijke wijze naar voor tilten.

Flexi-Boorden kunnen vlug verlengd worden door gebruik te maken van de voorziene connectie staven. Deze staven worden simpelweg in de voor-gedrilde gaten geschoven die u vindt op het eind van elke sectie. Eens u twee of meer secties in elkaar hebt gestoken en u klaar bent om de boord te plaatsen, zorg er dan voor dat u begint met de staken het dichtst bij de connecties, dit voor extra sterkte tijdens installatie. Als u ooit vindt dat u meer connectie staven of staken nodig hebt, zie dan de box hieronder.

Als een rand te lang is of op enige wijze gewijzigd dient te worden, dan kan dit gemakkelijk bijgesneden worden met een handzaag, metaalzaag of elektrische zaag. Voor meer nauwkeurigheid bij het snijden/zagen, raden wij aan om een verstekbak te gebruiken. Wij raden ook aan om handschoenen te dragen tijdens de installatie van Flexi-Boorden. Om een pak van 100 wegwerpbare handschoenen aan te kopen, zie de link hieronder. BELANGRIJK: Een veiligheidsbril moet gedragen worden tijdens het snijden van Flexi-Boorden.

Flexi-Boorden zijn ook verkrijgbaar in bruin, zwart, rood en groen.
 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Really easy to install, was dreading attempting the same with bricks as I really wanted something lawn mower friendly. Looks great so far."

beoordeeld maandag 25 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Good quality hope it lasts a long time"

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Great product very pleased with it thank you"

beoordeeld donderdag 27 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Just looks so much better on the lawn"

beoordeeld vrijdag 14 september 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Not seen this type of edging before. It is flexible but robust stands up well to Lawn mowing/Strimming. Simple to install."

beoordeeld woensdag 29 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"The actual product is good. Easy to work with and straight forward to lay.Makes a good lawn edging and can easily be formed into curves."

beoordeeld zondag 5 augustus 2018

Score: 1/5 Vertalen

"great product!! missing parts tho!!"

beoordeeld maandag 30 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Same as the 25m pack I also purchased"

beoordeeld dinsdag 29 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"excellent product"

beoordeeld woensdag 29 maart 2017

Score: 5/5 Vertalen

"EASY TO ASSEMBLE AND LOOKS GOOD"

beoordeeld donderdag 23 maart 2017

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1