Pestbye® Geavanceerde Vossenverjager - 188m²

Code: PB0013A
Pestbye® Geavanceerde Vossenverjager - 188m²

Wij zijn zo overtuigd van de goede werking van dit apparaat dat wij gerust durven zeggen; niet goed, geld terug.


Vossenverjager op batterijen of lichtnet. Dit is het meest geavanceerde model met een gegarandeerde werking, zo niet dan krijgt u uw geld terug. (Zie onze effectiviteit garantie hieronder).

Onze Effectiviteits Garantie
Als u niet tevreden bent met de werking van dit apparaat, dan kunt u het binnen 45 dagen terugsturen, mits u het apparaat voor tenminste een maand aaneengesloten heeft gebruikt. Wij betalen dan het aankoopbedrag aan u terug.

Zendt een luide toon uit op een frequentie die vossen kunnen horen en wat irritant en beangstigend is voor hen. Dit geluid heeft geen effect op vogels.

 

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Detecteert en verjaagt
  • Veilig
  • Gemakkelijk te installeren, hang het aan een muur of paal

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling


Testknop
Dit apparaat is voorzien van een testknop, zodat u kunt controleren of het werkt. Druk gewoon op de knop en het apparaat zal continu klinkende toon laten horen totdat u opnieuw op de knop drukt.

PIR Bewegingssensor
Voorzien van een slimme PIR (Passieve Infrarood) bewegingssensor die het apparaat pas inschakelt als een warm object het detectie gebied binnenkomt. Dit heeft behalve het sparen van de batterij nog een belangrijk voordeel: wetenschappers hebben ontdekt dat vossen ongevoelig kunnen worden voor het geluid als zij zich realiseren dat willekeurige geluiden niet direct geassocieerd zijn met hun aanwezigheid in het detectie gebied. Met de bewegingssensor leert de vos het geluid te associëren met zijn eigen bewegingen en is er veel minder kans dat de vos zijn angst voor het geluid zal kwijtraken.

 

 

 

Welk gebied wordt door het apparaat afgedekt?
Met een detectiehoek van 120° en een afstand van 16m, wordt een onbelemmerd gebied van 188m² afgedekt.


Hoe snel werkt het?
Als vossen er een gewoonte van maken om uw tuin als toilet te gebruiken, kan het 14-28 dagen duren om volledig effectief te zijn. 'Gelegenheidsgasten' zullen gewoonlijk binnen 7 dagen wegblijven. Natuurlijk, zoals met alle methoden die diergedrag beïnvloeden, kunnen wij niet in elke situatie effectiviteit garanderen, alhoewel uitgaande van onze eigen ervaring en de reacties die wij van klanten krijgen aannemelijk maakt dat dit apparaat in bijna alle situaties effectief is.
Heeft u een hond? Let dan op, want het kan effect op uw hond hebben als die binnen het bereik van de verjager komt. Het ultrasone geluid wordt door muren en schuttingen tegengehouden, dus het zal een hond binnenshuis, of bij de buren niet deren. Wilt u meer advies over hoe u het beste uit onze producten kunt halen, twijfel dan niet en bel met een van onze experts

 


Hebben vogels last van het geluid?
Helemaal niet – u zult juist vogels weer kunnen verwelkomen in uw tuin.

 


Batterijen:
Werkt op 2 x 9V-batterijen of optionele adapter (niet meegeleverd). Hoe lang de batterij meegaat ligt aan hoe vaak het apparaat wordt geactiveerd, maar uitgaand van ongeveer 10 x inschakelen per dag gaan ze zo'n 3-4 maanden mee. Dit apparaat gebruikt minder batterijen dan andere verjagers maar gaat net zo lang mee. Batterijen worden niet standaard meegeleverd, maar u kunt ze bij bestellen (zie opties)

 


Productinformatie:
Dekkingsgebied is ongeveer 188m² meter in een waaiervormige boog (taartpunt) van 120°, met een lengte van 16m.

Specificaties:
Hoogte: 17cm
Breedte: 9cm
Gewicht: 300g

 

 

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.

 
Klanten Feedback
Score: 2/5 Vertalen

"The product doesnt work ????????"

beoordeeld vrijdag 25 januari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"seems to have worked!! amazing the foxes have left the den and stopping digging in my lawn and excreting on mmy patio. happy days"

beoordeeld woensdag 23 januari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Installed and No more Foxes ???? exalt product"

beoordeeld vrijdag 7 december 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Fox is poo ing with vengeance .. actually it has increased since we installed these a week ago.. Not a happy customer. going to return it if its not improving in a week."

beoordeeld donderdag 22 november 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Seems to be Working, fingers crossed"

beoordeeld woensdag 14 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Bought 2 of these as we have a large garden. Foxes were constantly burrowing, digging up the lawn and fouling everywhere. Since placing the deterrent, this has stopped."

beoordeeld maandag 5 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"I have a few of these, the only area we didnt have covered allowed a fox to pinch a hen."

beoordeeld vrijdag 26 oktober 2018

Score: 2/5 Vertalen

"There are better products available at lower prices."

beoordeeld zaterdag 6 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"To early to tell. Looks OK at present"

beoordeeld dinsdag 2 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"worked well good job was very happy with it"

beoordeeld maandag 6 augustus 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1