PestBye® - Vossenverjager op Batterijen V2 met HyperResonance Frequency™ en BehaviourSpecific Timing™

Code: PB0046
PestBye® - Vossenverjager op Batterijen V2 met HyperResonance Frequency™ en BehaviourSpecific Timing™
< > < >
PestBye® - Vossenverjager op Batterijen V2 met HyperResonance Frequency™ en BehaviourSpecific Timing™
Deze vossenverjager, nu met HyperResonance Frequency™ en BehaviourSpecific Timing™ systeem, is de eenvoudigste manier om vossen en andere ongewenste dieren uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Het nieuwe systeem Behaviour Specific Timing™ zendt een aantal verschillende, scherpe ultrasone signalen uit waar de ongewenste dieren flink van schrikken, in tegenstelling tot de meeste andere dieren verschrikkers, die een opklimmend signaal gebruiken. Het apparaat wordt geactiveerd door een ingebouwde infrarode (PIR) bewegings-sensor die reageert op lichaamswarmte en niet geactiveerd wordt door bijvoorbeeld bewegende planten. Het apparaat kan makkelijk overal met de meegeleverde pen geplaatst worden, meteen ook op de juiste hoogte om door de dieren geactiveerd te worden.

Deze vossenverjager is met behulp van onze ruime ervaring en verder onderzoek op dit gebied zodanig ontwikkeld dat handmatige instellingen niet meer nodig zijn. Het apparaat geeft scherpe ultrasone signalen kort achter elkaar op verschillende frequenties en hoeft niet meer handmatig ingesteld te worden. Deze kattenverjager geeft u de beste, meest gebruiksvriendelijke methode die momenteel verkrijgbaar is.

Productinformatie:
 • Regenvast - Met IP44 goedkeuring, geschikt om buiten gebruikt te worden
 • Makkelijk te gebruiken - u stopt de batterijen in het apparaat en steekt de stok in de grond, klaar! Geen verdere instellingen nodig
 • HyperResonance Frequency™ - het meest effectieve systeem om ongewenste dieren te verjagen
 • Behaviour Specific Timing™ - zendt een aantal verschillende, scherpe ultrasone signalen uit met wisselende tussenpozen, waar vossen en andere ongewenste dieren flink van schrikken en niet aan kunnen wennen
 • Groot dekkingsgebied - sensor werkt tot een afstand van 10 meter
 • Infrarode (PIR) bewegings-sensor - ingebouwd in het apparaat, reageert op lichaamswarmte. Het apparaat staat met de stok precies op de juiste hoogte
 • Met sensor en ultrasoon geluid - een complete en uiterst effectieve combinatie - geen verdere voorzorgen nodig
 • Veilige methode om ongewenste dieren te verjagen - twijfelloos veel beter dan dierenvallen of gif
 • Makkelijk te plaatsen - steek de stok in de grond of in een plantenpot
Klik hier voor gebruiksaanwijzing

Specificaties:
 • Hoogte: 12cm
 • Breedte: 9cm
 • Diepte: 5,2cm
 • Gewicht: 230g
Werkt met 3 AA batterijen (niet inbegrepen)
EUIPO Community Registered Design: No 003096437-0001

    

Hoe werkt het?
Als de infrarode (PIR) sensor lichaamswarmte waarneemt, geeft het apparaat een luide ultrasone toon die hoorbaar is voor vossen en andere ongewenste dieren. Het geluid is irritant en werkt als verschrikker voor vossen. Het heeft geen effect op vogels, maar mogelijkerwijs wel op honden en katten.

Makkelijk te gebruiken
In tegenstelling tot de meeste soortgelijke producten, hoeft u met dit apparaat alleen de batterijen erin te stoppen en de stok in de grond te steken. Dit apparaat biedt kwaliteit voor een goede prijs en is zowel zeer doeltreffend als makkelijk te gebruiken. I hoeft niet aan omslachtige instelling knoppen te draaien - u steekt het apparaat gewoon in de grond en hij doet z'n werk!

Waarom een beweginssensor?
Deze vossenverjager heeft een geavanceerde infrarode (PIR) bewegingssensor, waarmee het apparaat geactiveerd wordt als er lichaamswarmte waargenomen wordt en niet door bijvoorbeeld bewegende planten. Hierdoor gaan de batterijen langer mee, maar dat is niet het enige voordeel. Uit onderzoek is gebleken, dat vossen aan een afschrik-geluid kunnen wennen, als ze merken dat het geluid niet in verband staat met hun aanwezigheid in het behandelde gebied. Met de bewegingssensor leggen de vossen een verband tussen het geluid en hun aanwezigheid. Hierdoor is het schrikeffect zeer effectief.

Behaviour Specific Timing™
Als een vos schrikt van een geluid in de buurt, is zijn instinctieve reactie om doodstil te blijven tot het gevaar geweken is. In tegenstelling tot de meeste algemeen verkrijgbare verjagers, waarbij een regelmatig herhaald signaal gebruikt wordt, waar dieren aan kunnen wennen, geeft dit apparaat met een herhaald signaal in een onregelmatig patroon. Deze door Pestbye ontwikkelde techniek staat ook bekend als Behaviour Specific Technology™. Hier kunnen de dieren niet aan wennen. In combinatie met HyperResonance Frequency™, speciaal ontwikkeld om het volledige gehoorbereik van de vossen en andere dieren te bereiken, is dit een zeer effectieve aanpak om vossen weg te houden.

HRF - HyperResonance Frequency™
Vossen hebben een scherper gehoor dan honden. De hoogste voor vossen hoorbare frequentie is 60-65kHz, waardoor ze gevoelig zijn voor het geluid van klein ongedierte zoals muizen - en voor deze vossenverjager! Het in dit apparaat gebruikte ultrasone geluid heeft een frequentie-bereik dat effectief is voor vossen met alle voorkomende verschillende niveaus van gehoorgevoeligheid.


(Gebruik uw muis voor een grotere afbeelding)
HRF™ is een methode waarbij het uitgezonden geluid snel van de ene frequentie naar de andere springt, waardoor het gehoorvermogen van de vossen zo doeltreffend mogelijk wordt bereikt en er dus een maximaal schrikeffect wordt bereikt.


(Gebruik uw muis voor een grotere afbeelding)
Andere momenteel verkrijgbare verjagers gebruiken een opklimmend signaal, dat minder sterk afschrikt dan HRF™ en waarmee de batterijen ook minder lang meegaan.


(Gebruik uw muis voor een grotere afbeelding)
Andere momenteel verkrijgbare apparaten gebruiken een geleidelijk opklimmend en aflopend signaal, waardoor het afschrikkend effect veel minder is dan met HRF™ omdat het dier de tijd krijgt om aan de hogere frequenties te wennen tijdens de opklimmende fase.

Hoe groot is het werkingsgebied?
Het apparaat heeft een werkingshoek van 128° en werkt tot op een afstand van 10m.

Binnen hoeveel tijd kan ik een resultaat verwachten?
Als vossen al langere tijd uw tuin bezoeken, op zoek te gaan naar voedsel en/of om er hun behoefte te doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Vossen die slechts af en toe in uw tuin komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Zoals met alle producten waarmee we het gedrag van dieren proberen te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat altijd 100% effectief zal zijn, maar uit de feedback van onze klanten en uit onze eigen ervaring blijkt dat het apparaat meestal uitstekend zijn werkt doet.
Sommige honden en katten reageren op dit apparaat als zij binnen het bereik van het apparaat komen. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat huisdieren, die binnenshuis zitten of bij de buren, er geen hinder van zullen ondervinden. Mocht u nog vragen hebben, staat onze klantendienst voor u klaar.

Worden vogels ook verjaagd?
Absoluut niet! U zult de vogels juist naar uw tuin zien terugkeren.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Batteries
Werkt op 3x AA batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van het aantal activeringen. Bij 10 activeringen per dag gaan de batterijen 3-4 maanden mee. Het apparaat is zuiniger in het gebruik, gaat het net zo lang mee als andere soortgelijke apparaten.Batterijen zijn niet inbegrepen, maar zijn wel bij ons verkrijgbaar (zie bovenstaande opties).

Onze effectiviteits-garantie:
Mocht u niet tevreden zijn over dit product, kunt u het binnen 60 dagen retourneren, op voorwaarde dat u het eerst minstens een maand in uw tuin heeft gebruikt. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantendienst.

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Appears to be deterring the animals which was what I needed."

beoordeeld maandag 10 december 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Very good product, well packed and worked for us."

beoordeeld woensdag 14 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Have not sen the fox since installing"

beoordeeld zondag 11 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent product. Very good buy. Simpe to set up."

beoordeeld zondag 4 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Bought this to stop foxes digging up my lawn. After a week or so, seems to be working!"

beoordeeld vrijdag 2 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"GREAT PRODUCT. GREAT SERFICE. PROPMPT DELIVERY. GOODBYE TO FOX PARTIES & FOX POO IN MY GARDEN. :)"

beoordeeld vrijdag 26 oktober 2018

Score: 1/5 Vertalen

"The machine is useless. The foxes are still digging up the grass"

beoordeeld dinsdag 23 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"As yet unproven, although, having repositioned unit seems to work better"

beoordeeld zondag 7 oktober 2018

Score: 4/5 Vertalen

"It seems okay . No problems so far"

beoordeeld woensdag 26 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good service Item arrived quickly and safely"

beoordeeld woensdag 26 september 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1