Budget Rat en Muis Verjager - Hele huis

Code: SP0021AEU
Budget Rat en Muis Verjager - Hele huis

Budget Rat- en Muisverjager - Hele Huis: €24.95

 

Geld terug garantie Als dit apparaat uw huis niet vrij maakt van ratten of muizen krijgt u uw geld terug! Van alle verschillende soorten knaagdieren verjagers die wij verkopen raden wij u dit product aan. Van elke 100 die wij verkopen worden er minder dan 2 teruggestuurd onder onze geld terug garantie.

  • Combineert twee apparaten: Elektromagnetisch and Ultrasoon
  • Beschermt gegarandeerd huizen tot 185m2 (huis met 4 slaapkamers) 1 apparaat per  elektriciteitsmeter.
  • Kan in elke kamer, zolder of kelder geïnstalleerd worden.
  • Zeer laag verbruik.
  • Is ook effectief tegen sommige kruipende insecten

Hoe werkt het? Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Rat- en Muisverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen. In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Rat- en Muisverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie.

Plug de verjager eenvoudig in elk stopcontact en zet aan

 

Mocht u niet tevreden zijn met de werking van dit apparaat dan kunt u eenvoudig het product binnen 60 dagen aan ons retourneren en (onder voorwaarde dat u het product ten minste een maand heeft laten werken) krijgt u uw aankoopbedrag terug. (min de verzendkosten)

Heeft u vragen over hoe u dit product het best kunt gebruiken? Bel onze experts op 010-7994336


Wij hebben het nu een paar maanden. Het werkte direct en nog steeds. Ik was er nogal sceptisch over maar nu raad ik het iedereen aan, of zij het nu nodig hebben of niet! - Dennis

Hoe goed werkt het? Voor elke 1000 die worden verkocht, hebben wij er minder dan 2% teruggekregen vanwege ineffectiviteit. Deze resultaten worden bevestigd door onafhankelijke cijfers van de fabrikant van het product.

Hoe snel werkt het? Wij hopen dat de meeste problemen binnen een paar dagen verdwijnen. Maar als de knaagdieren al nesten hebben in uw huis is het onwaarschijnlijk dat zij hun jongen zullen verlaten totdat zij oud genoeg zijn om te verhuizen. Gelukkig groeien knaagdieren snel en de jongen zullen binnen een maand volwassen zijn. Als u vermoedt dat er een nest in uw huis is dan kan het de moeite waard zijn om ook vallen te plaatsen, maar vergeet niet dat vallen alleen geen oplossing bieden voor de lange termijn. (zie Waarom niet gewoon vallen en gif gebruiken?) below).

Welke andere producten verkopen jullie? Ik wil echt een humane oplossing... Wij hebben een groot assortiment humane vallen op voorraad, beide dodelijke en niet dodelijke, om naast de 'Hele Huis' verjagers te gebruiken

Elektronische muizenval – klik hier - Doodt het dier direct en kan zonder aanraken verwijderd worden uit de val.
Humane muizenval – klik hier - 'levende val' - de muis doden is niet nodig
Elektronische rattenval – klik hier - Doodt de rat direct en snel en kan gemakkelijk en hygiënisch verwijderd worden.
Kooi rattenval – klik hier - probleemloze oplossing.

 

Waarom zou ik niet gewoon vallen en gif gebruiken? Traditionele methoden laten vaak te wensen over. Gif is gevaarlijk voor kinderen, huisdieren en het millieu. De knaagdieren die in uw muren en plafonds leven laten een onwelriekende geur en een gevaarlijk hygiëne probleem na.

Alhoewel, het grootste nadeel van vallen en gif is dat zij zelden een lange termijn oplossing bieden voor uw probleem; zodra u een rat of muis gedood heeft ontstaat er ruimte voor een nieuwe inwoner om met u samen te komen leven. Omdat ze zich zo snel voortplanten, is het erg moeilijk een permanente oplossing te bereiken door de dure methoden te gebruiken die door uw lokale gemeente of ongediertebestrijders worden aangeboden: als u eenmaal ratten of muizen in uw huis heeft gehad, is de kans groot dat meer dieren regelmatig uw huis zullen bezoeken op zoek naar een woonplaats. Als u vallen of gif laat staan, laat u ook een sterk geurend lokaas achter dat meer dieren zal aantrekken.

 

Hoe werkt het? Ratten en muizen die in uw huis verblijven zitten meestal in muren, plafonds en onder vloeren waardoor het erg moeilijk is ze te verdrijven met conventionele methoden. De Rat- en Muisverjager – Hele Huis streeft ernaar dit probleem te overkomen door een wisselende elektrische trilling door de bekabeling van uw hele huis te sturen. Waar er elektriciteit door een kabel stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd: het blijkt dat elektromagnetische velden een omgeving creëren waarin het onwaarschijnlijk is dat knaagdieren hun nesten bouwen. In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Rat- en Muisverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische technologie.

Waar installeer ik het? Danwel in de keuken of eventueel waar u het meest last heeft van knaagdieren. Als u wilt bepalen waar de ratten of muizen vandaan komen, probeer dan onze Sporen Stof voor Knaagdieren om de beste plek voor uw verjager te bepalen.
Ultrasoon geluid is een hard geluid op een hoge frequentie: het is (meestal) te hoog voor het menselijk gehoor en huisdieren, maar wordt door de meeste knaagdieren gehoord. Stel je voor dat, voor een muis, het net is alsof er constant een rookalarm af gaat. Omdat ultrasoon geluid niet door solide objecten doordringt zal het het meest effectief zijn in de ruimte waar het wordt ingeplugd. Door het apparaat in de ruimte te plaatsen waar u het meeste activiteit heeft opgemerkt, zult u het effect van beide methoden maximaliseren.

 Kijk, ik heb echt veel last van die muizen - hoe zorg ik dat ik er zo snel mogelijk vanaf kom? Als geld geen probleem is is het ongetwijfeld zo dat hoe meer geld u uitgeeft om het probleem op te lossen, hoe beter.Combineer 2 of meer apparaten met vallen en/of enkele kamer ultrasone verjagers.

Ik was echt sceptisch over dit product . Ik had al eerder ultrasone verjagers geprobeerd en die gaven niet veel resultaat. Nadat ik dit elektromagnetische apparaat een paar dagen aan had staan leken de kleine rakkers weg te blijven! Geen nieuwe keutels meer gezien! Geweldig! Bedankt! Pritesh

Is het echt veilig? Onze Rat- en Muisverjagers zullen geen nadelig effect hebben op elektronica zoals computers en inbraakalarmsystemen.

Hoe zit het met mijn huisdieren? Onze Rat- en Muisverjagers hebben geen effect op katten, honden, vogels, reptielen, amfibieën of kinderen. Het apparaat zou knaagdieren zoals gerbils, hamsters en chinchilla's nadelig kunnen beïnvloeden.
Mocht u zo'n huisdier hebben, dan adviseren wij om het dier tijdelijk te herhuisvesten terwijl het apparaat aan staat - danwel buiten/in een schuur (tenminste 2m verwijderd van elke bedrading/stopcontact aangesloten op het elektriciteitsnet, of bij een vriend of buur.

 

Alternatieve optie: koop individuele ultrasone verjagers voor enkele ruimtes vanaf €9,95 – Klik hier

of voor Of voor hele grote enkele ruimtes zoals schuren of zolders koop de Rat- en Muisverjager 4000 voor €25,25 – Klik hier

 

 

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.
 
Klanten Feedback
Score: 4/5

"Tot heden geen veldmuisjes meer gezien. Maar ik vind dat je toch even ander weer moet afwachten, bij regen en kou komen ze naar binnen. dus tot later."

beoordeeld vrijdag 4 november 2016

Score: 2/5

"hebben hem nu anderhalve week in het stopcontact zitten , maar er zit nog steeds iets tussen onze vloer. dus heb twijfel of het gaat werken. En aan de achterkant was het pinnetje afgebrokenwaarmee je de europeese stekker er in kon setten"

beoordeeld maandag 23 maart 2015

Score: 4/5

"Momenteel nog niet perfecte resultaten, heb nog steeds muizen, maar wel minder, dus waarschijnlijk moet ik nog even geduld hebben"

beoordeeld vrijdag 20 maart 2015

Score: 5/5

"tot nog toe goed hond reageerd niet meer waar de muizen zaten nu afwachten of het zo blijft"

beoordeeld maandag 2 maart 2015

Score: 4/5

"Ik zou willen zeggen dat er geen muizen meer zijn verschenen maar dat is helaas niet waar. Wel hoorde ik ze niet meer achter de muren rommelen maar in huis nog wel te zien, zij het in mindere mate, dat ze ons bezocht hadden (muizenkeutels). Dus nog even afwachten want ik heb het product nu een week."

beoordeeld maandag 23 februari 2015

Score: 4/5

"Lijkt te werken Heb het pas 5 dagen in gebruik. Lijkt te werken, maar prijs de dag niet voor het avond is.Hoop dus dat het zo zal blijven."

beoordeeld maandag 26 januari 2015

Score: 2/5

"weinig tot geen succes"

beoordeeld donderdag 22 januari 2015

Antwort von Primrose: "Wij verzoeken u om met al uw vragen en klachten allereerst contact op te nemen met onze klantenservice. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 5/5 Vertalen

"Este va fenomenal!!!:)"

beoordeeld woensdag 31 december 2014

Score: 2/5

"De muis komt minder vaak maar is nog niet geheel verdwenen, het apparaat is nog kort in gebruik"

beoordeeld maandag 29 december 2014

Antwort von Primrose: "U kunt met al uw vragen en klachten bij onze klantendienst terecht. Ons team kan altijd een oplossing vinden. Primrose Nederland, Klantenservice"
Score: 5/5

"Sommige ratten werden te slim om gif te nemen en meden de vallen , kennelijk uit ervaring. Maar uiteindelijk heeft de combinatie met de budget rat verjager de rust boven ons slaapvertrek bij ons doen terugkeren en ja , in 2 dagen. Wat een heerlijke rust!. Goed werk mag vertelt worden."

beoordeeld donderdag 30 oktober 2014

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1