Zeer Krachtige Ratten en Muizenverjager

Code: PB0200EU
Zeer Krachtige Ratten en Muizenverjager
< > < >
Zeer Krachtige Ratten en Muizenverjager
Dit zeer krachtige professionele apparaat is bedoelt voor gebruik in grotere ruimtes zoals cafe's, kantoren, restaurants en hotels.

Dit product heeft in principe dezelfde functies als de verjager voor het hele huis en combineert dus ook elektromagnetische en ultrasone technologie maar, heeft een veel hoger ultrasoon vermogen. Dit maakt het ideaal voor grotere ruimtes zoals een restaurant of café. Met keuze uit drie instellingen, waaronder twee krachtige ultrasoon instellingen.

Ultrasoon geluid dringt niet door muren of andere vaste voorwerpen. Daarom wordt dit apparaat dan ook het best geplaatst met een vrij 'zicht' op het doelgebied. Het is voorzien van twee ultrasone luidsprekers voor extra vermogen.

Wanneer er elektriciteit door een draad stroomt, wordt er een elektromagnetisch veld rondom de draad gecreëerd. Er wordt aangenomen dat in een omgeving waar elektromagnetische velden aanwezig zijn knaagdieren minder geneigd zijn om daar te gaan nestelen en dat aanwezige knaagdieren dus waarschijnlijk ook deze voor hun nu onprettige omgeving zullen verlaten.

Niet-goed-geld-terug-garantie

Als dit apparaat niet alle ratten of muizen uit uw huis verdrijft, dan betalen wij u uw aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) terug.


 • 3 Opties - kies tussen 2 krachtige ultrasone instellingen en een electromagnetische instelling.
 • Direct aan te sluiten - bijna overal te gebruiken.
 • Geen chemicaliën of vallen.
 • Veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en er zijn ons geen problemen bekend bij katten, honden, vissen, vogels of dat het elektrische apparatuur zou verstoren.
 • Eenvoudig te gebruiken, gewoon in een standaard geaard stopcontact steken.
 • Dit apparaat heeft geen invloed op computers en tv's; het is getest en voldoet ruimschoots aan de huidige veiligheidseisen.

Niet geschikt voor gebruik buitenshuis.

FAQ

 • Hoe werkt het?
 • Hoe goed werkt het?
 • Hoe snel werkt het?
 • Ik maak me echt zorgen - hoe kan ik ervoor zorgen dat ik er snel van verlost ben?
 • Welke andere producten verkoopt u? Ik zoek een diervriendelijke oplossing ...
 • Hoe zit het met mijn huisdieren?
 • Waar moet ik het plaatsen?
 • Waarom geen vallen of vergif?
 • Is het echt veilig?

In tegenstelling tot de vele andere op de markt, combineert deze PestBye™ ratten en muizenverjager ultrasone en elektromagnetische technologie.

Hard ultrasoon geluid is een hard geluid met een hoge frequentie dat (meestal) te hoog is om door mensen en huisdieren gehoord te worden maar, er wordt vanuit gegaan dat het wel hoorbaar is voor de meeste knaagdieren. U moet u voorstellen dat het voor een muis dezelfde ervaring geeft als wanneer wij een rookmelder horen die voortdurend af gaat.

Wanneer elektriciteit door een draad gaat, wordt er een elektromagnetisch veld gecreëerd. Er wordt aangenomen dat in een omgeving waar elektromagnetische velden aanwezig zijn knaagdieren minder geneigd zijn om daar te nestelen en zij dus waarschijnlijk ook deze voor hun onprettige omgeving zullen verlaten.

Van elke 1000 verkochte, hebben we er minder dan 2%, als zijnde ineffectief, terug gestuurd gekregen.

Wij gaan ervan uit dat de meeste ratten en muizen binnen een paar dagen verdwenen zullen zijn. Echter, als ze een nest met jongen in uw huis hebben, dan zullen ze deze jongen niet achter laten totdat deze oud genoeg zijn om zelfstandig rond te lopen. Dit zal na ongeveer een maand het geval zijn. Als u vermoedt dat u een nest met jongen in uw huis heeft dan is het raadzaam om ook vallen te gebruiken maar, vergeet niet dat de vallen alleen geen lange termijn oplossing zijn (zie Waarom geen vallen of vergif?)

Als geld geen rol speelt dan geldt hoe meer middelen u inzet om het probleem op te lossen, hoe beter. Combineer 2 of meer apparaten met vallen en/of plaats in iedere ruimte een ultrasone verjager.

We hebben een groot assortiment diervriendelijke vallen, zowel letaal als niet-letaal om in combinatie met dit apparaat te gebruiken.

Van onze ratten en muizenverjagers is niet aangetoond dat ze invloed hebben op katten, honden, vogels, reptielen of amfibieën. Ze kunnen echter wel invloed hebben op huisdieren als woestijnratten, hamsters en chinchilla's.

Mocht u zo'n huisdier hebben dan is het raadzaam om ze, als de verjager ingeschakeld is, ze tijdelijk buiten of in een schuur te huisvesten en minstens 2 meter uit de buurt van de electrische bedrading te houden of ze tijdelijk bij een vriend of buur onder te brengen.

Hetzij in de keuken of waar u de meeste knaagdier activiteit ziet. Als u niet weet waar de muizen of ratten vandaan komen probeer dan met behulp van ons Sporen poeder hierachter te komen, om zo een optimale plaatsing te garanderen.

Deze traditionele methoden laten veel te wensen over. Vergif is een gevaar voor kinderen, huis- en andere dieren. De knaagdieren sterven in uw spouwen en achter plafonds wat niet alleen een stank probleem oplevert maar ook een gevaarlijk hygiëneprobleem.

Echter, verreweg de grootste zwakte van vallen en vergif is dat ze zeer zelden leiden tot een lange termijn oplossing. Want het doden of wegvangen van een een muis of rat betekent een vacature voor een volgende. En omdat ze zich zo snel voortplanten, bieden ook de dure oplossing die door uw gemeente of een ongediertebestrijder worden aangeboden uiteindelijk ook geen permanente oplossing. Als u namelijk eenmaal ratten of muizen hebt gehad dan is de kans groot dat er regelmatig van dit soort beesten bij u komen rondsnuffelen op zoek naar een geschikte plek om te wonen. Bovendien als u zich alleen op vallen en/of vergif verlaat, dan gebruikt u ook zeer geurende lokaas wat nog meer knaagdieren aan zal trekken.

Onze Ratten en muizenverjagers hebben geen invloed op elektrische apparatuur zoals computers of inbraakalarm.

Alhoewel dit artikel in het algemeen niet hoorbaar is door mensen of andere dieren kunnen er alsnog uitzonderingen bestaan.
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Plus de nouvelle des rongeurs après avoir tout nettoyer, et bouché les trous. Je ne pense pas que ça soit uniquement le travail du répulsif mais un tout. Pour le bruit, je l'ai branché derrière ma table de chevet, ça ne gêne pas je trouve !"

beoordeeld maandag 3 april 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Le produit en lui même donne satisfaction mais le modèle que j'ai reçu n'était pas neuf. Emballage ouvert, produit rayé, une petite pièce de plastique cassée."

beoordeeld zondag 19 februari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld zondag 29 januari 2017

Score: 4/5 Vertalen

"pour le moment ça marche..."

beoordeeld maandag 2 januari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Appareils efficaces."

beoordeeld woensdag 30 november 2016

Score: 2/5 Vertalen

"ne fait rien sur les rats"

beoordeeld maandag 3 oktober 2016

Score: 2/5 Vertalen

"Pour l'instant cela fait quelques jours que la prise est branché, les rats et souris sont affolé. Mais ils sont toujours la , patience peut être qu'ils vont partir . Dommage que la notice ne soit pas traduite en francais !"

beoordeeld vrijdag 29 juli 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Bad"

beoordeeld zondag 6 maart 2016

Score: 4/5 Vertalen

"On l'a mis en place il y a peu de temps, donc il faut un peu de recul pour évaluer dans le temps"

beoordeeld maandag 15 februari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 17 december 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1